merhaba canim. sanirim hamilesiniiz. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. bende bu ay ilk kez catlama ignesi oldum. klomensiz. 1 yumurtam vardi 19 mm ken igneyi vurdurdu doktorum. bugun 8. gun. siz kacinci denemenizde hamile kaldiniz acaba. ben igneden sonrada simdide hic agri sizi olmadi. acaba bu tutmadigina işaretmidir. icimde olmayacak gibi bir his varMerhaba hanımlar bende klomen ve iğne oldum beklerken hep burada yazilanlari okudum 12.günde test yaptim tek çizgi çıktı ama hiç umudumu yitirmedim 19.günde kan testi yaptirdirdim ve çok şükür hamileyim.umudunuzu kaybetmeyin
Ben ilk denememde hamile kaldim ama düşükle sonuçlandi ardindan hemen yine klomene basladim cok sükür tuttu.igneden 13 gun sonra filan test yap silik çıkarsa 2 gun bekle tekrar test yap koyulasma baslarsa kan vermeye git.benimde tek yumurtam 18 mm olmustu hamile kaldim.kac yumurtanin olmasi yada agri olup olmamasi hic onemli degil inan.benimde agrim olmamisti ama cok sukur.Allah gonlune gore versinmerhaba canim. sanirim hamilesiniiz. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. bende bu ay ilk kez catlama ignesi oldum. klomensiz. 1 yumurtam vardi 19 mm ken igneyi vurdurdu doktorum. bugun 8. gun. siz kacinci denemenizde hamile kaldiniz acaba. ben igneden sonrada simdide hic agri sizi olmadi. acaba bu tutmadigina işaretmidir. icimde olmayacak gibi bir his varsizden bilgi almak istedim.
benmde ilk klomen ve igne tedavim ins tutat sizlerin gibi. 15mm ve 13 mm di yumurtalar tutma sansi nedirBen ilk denememde hamile kaldim ama düşükle sonuçlandi ardindan hemen yine klomene basladim cok sükür tuttu.igneden 13 gun sonra filan test yap silik çıkarsa 2 gun bekle tekrar test yap koyulasma baslarsa kan vermeye git.benimde tek yumurtam 18 mm olmustu hamile kaldim.kac yumurtanin olmasi yada agri olup olmamasi hic onemli degil inan.benimde agrim olmamisti ama cok sukur.Allah gonlune gore versin
Tutma sansi nedir onu ben bilemem Allahın taktiri benim tek yumurtam büyümüştü ve tuttu inşallah hersey istediginiz gibi olurbe
benmde ilk klomen ve igne tedavim ins tutat sizlerin gibi. 15mm ve 13 mm di yumurtalar tutma sansi nedir
peki bir sorum daha olacakti ne kadar suredir olmadi bebisiniz ve probleminiz varsa neydi.Ben ilk denememde hamile kaldim ama düşükle sonuçlandi ardindan hemen yine klomene basladim cok sükür tuttu.igneden 13 gun sonra filan test yap silik çıkarsa 2 gun bekle tekrar test yap koyulasma baslarsa kan vermeye git.benimde tek yumurtam 18 mm olmustu hamile kaldim.kac yumurtanin olmasi yada agri olup olmamasi hic onemli degil inan.benimde agrim olmamisti ama cok sukur.Allah gonlune gore versin
Benim bir kizim vardi 2.ciyi istiyorduk 2 sene dogal yollardan denedik olmadi daha sonra dr gittim tahliller testler hersey temiz ama yumurta tembelligi oldugunu ogrendim dr hemen klomene baslatti ve catlatma ignesi ilk denemede hamile kaldim ancak duşukle sonlandi sonra ikinci deneme ve mutlu son çok şükür.umudunu kaybetme canim ve kafani rahat tut tek düşüncen bu olmasin kafa rahatligi cok onemlipeki bir sorum daha olacakti ne kadar suredir olmadi bebisiniz ve probleminiz varsa neydi.
benim 1.5 senedir olmadi sadece amh biraz dusukmus bende. sadece karsilastirma yapip umut olmasini istiyorum. Rabbim biz bekleyenlerede nasip eder insallahh
cok tesekkurler canim. oyle yapmaya çalışıyorum artik gerisi kismetBenim bir kizim vardi 2.ciyi istiyorduk 2 sene dogal yollardan denedik olmadi daha sonra dr gittim tahliller testler hersey temiz ama yumurta tembelligi oldugunu ogrendim dr hemen klomene baslatti ve catlatma ignesi ilk denemede hamile kaldim ancak duşukle sonlandi sonra ikinci deneme ve mutlu son çok şükür.umudunu kaybetme canim ve kafani rahat tut tek düşüncen bu olmasin kafa rahatligi cok onemli
cnm arkadasa o,lekelenme olmasin die oncesinde progestan bsslamislar.Merhaba benim klomen ve catlatma ignesini 2.denemem ve sonuc pozitif ama kahverengi lekelenmelerim oluyor pazartesi doktora gidecegim bakalm keseyi gorebilecekmiyiz? Allahım herkese hayirlisini nasip etsin.
İcini ferah tut büyük ihtimalle dr progestan verirMerhaba benim klomen ve catlatma ignesini 2.denemem ve sonuc pozitif ama kahverengi lekelenmelerim oluyor pazartesi doktora gidecegim bakalm keseyi gorebilecekmiyiz? Allahım herkese hayirlisini nasip etsin.
Bence devam etmelisin nolur nolmazkizlar ovulasyon testi yaptim. iliskiye devam edeyimmi daha bi,bakarmisinizEki Görüntüle 2173574
suan catlamismidir yumurtaBence devam etmelisin nolur nolmaz
onuda bir dahaki ay alicam artik. catlatma ignesi yapmistim. doktor iliski gunu onerdi. onlari haltimMuhtemelen catlamistir t bölgesi daha koyu cunku ama en net bilgiyi ateş olcme yontemi veriyor test ettim onayladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?