klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar ve bekleyenler bakabilirmi ? :)

klomen ve ovitrelle ile tek seferde hamile kalan varmı?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar bugün sabah adet gibi kahverengi 1 2 damla geldi akşam oldu hala bişey yok.adetimin 30.günü bugün .LH testi yaptım bi bakar misiniz

Eklentiler

• 2018-05-30 17.37.38.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 357
merhaba canim. sanirim hamilesiniiz. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. bende bu ay ilk kez catlama ignesi oldum. klomensiz. 1 yumurtam vardi 19 mm ken igneyi vurdurdu doktorum. bugun 8. gun. siz kacinci denemenizde hamile kaldiniz acaba. ben igneden sonrada simdide hic agri sizi olmadi. acaba bu tutmadigina işaretmidir. icimde olmayacak gibi bir his var sizden bilgi almak istedim.

Ben ilk denememde hamile kaldim ama düşükle sonuçlandi ardindan hemen yine klomene basladim cok sükür tuttu.igneden 13 gun sonra filan test yap silik çıkarsa 2 gun bekle tekrar test yap koyulasma baslarsa kan vermeye git.benimde tek yumurtam 18 mm olmustu hamile kaldim.kac yumurtanin olmasi yada agri olup olmamasi hic onemli degil inan.benimde agrim olmamisti ama cok sukur.Allah gonlune gore versin

be
benmde ilk klomen ve igne tedavim ins tutat sizlerin gibi. 15mm ve 13 mm di yumurtalar tutma sansi nedir

peki bir sorum daha olacakti ne kadar suredir olmadi bebisiniz ve probleminiz varsa neydi.
benim 1.5 senedir olmadi sadece amh biraz dusukmus bende. sadece karsilastirma yapip umut olmasini istiyorum. Rabbim biz bekleyenlerede nasip eder insallahh

peki bir sorum daha olacakti ne kadar suredir olmadi bebisiniz ve probleminiz varsa neydi.
benim 1.5 senedir olmadi sadece amh biraz dusukmus bende. sadece karsilastirma yapip umut olmasini istiyorum. Rabbim biz bekleyenlerede nasip eder insallahh
Benim bir kizim vardi 2.ciyi istiyorduk 2 sene dogal yollardan denedik olmadi daha sonra dr gittim tahliller testler hersey temiz ama yumurta tembelligi oldugunu ogrendim dr hemen klomene baslatti ve catlatma ignesi ilk denemede hamile kaldim ancak duşukle sonlandi sonra ikinci deneme ve mutlu son çok şükür.umudunu kaybetme canim ve kafani rahat tut tek düşüncen bu olmasin kafa rahatligi cok onemli

cok tesekkurler canim. oyle yapmaya çalışıyorum artik gerisi kismet

Merhaba benim klomen ve catlatma ignesini 2.denemem ve sonuc pozitif ama kahverengi lekelenmelerim oluyor pazartesi doktora gidecegim bakalm keseyi gorebilecekmiyiz? Allahım herkese hayirlisini nasip etsin.

Merhaba benim klomen ve catlatma ignesini 2.denemem ve sonuc pozitif ama kahverengi lekelenmelerim oluyor pazartesi doktora gidecegim bakalm keseyi gorebilecekmiyiz? Allahım herkese hayirlisini nasip etsin.
cnm arkadasa o,lekelenme olmasin die oncesinde progestan bsslamislar.

İcini ferah tut büyük ihtimalle dr progestan verir

kizlar ovulasyon testi yaptim. iliskiye devam edeyimmi daha bi,bakarmisiniz

Doktor banada 1 kerelik proluton depot diye bir igne verdi o biraz azaltti ama tam gecmedi umarim normal bir gebeliktir bencede progestan faln verebilir

Muhtemelen catlamistir t bölgesi daha koyu cunku ama en net bilgiyi ateş olcme yontemi veriyor test ettim onayladim :)

Arkadaşlar merhaba bna da adetin 13.günü doğal olarak büyüyen 21mm lik yumurtama çatlatma iğnesi yaptı dr. Bn de sonuç bekliyorum bugün çatlatma iğnesi yapılalı 6 gün oldu. Allahım tüm bekliyenlere isteyenlere nasip etsin inşallah. Sol kasığımda ara ara batmalar oluyor

Merhabalar. Ben de bu ay Klomen kullandım. Yumurtaların büyümesi biraz sıkıntılı olunca iğne ile destekledik. Merional iğne verdi doktor Klomen bittikten sonra iki doz. Daha sonra çok şükür yumurtalar istenen boyuta geldi de Ovitrelle verdi doktor. Şimdi yaptıralı 3 gün oldu. Ancak ben tam can alıcı noktalarda grip oldum. Parol dışında ilaç kullanamadım. Ateşim yükseldi ve spermler ölmüşse diye çok tedirginim. Beklemek çok zor geliyor. İnsanların kafaya takma takarsan çok istersen olmaz sözlerinden bıktım artık. gaz, göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…