Bende bu sabah oldum yine olumsuz doktorum stres yapma sakın dedi bu ay dinlenicem artikIyi aksamlar ben bu sabah hasta oldum umurm sen hamilesndr
Bende bu ay dinlcm doktorumada gitmedm randevuda almadm stres yuzunden kilo verdm zaten zayftm dahada zayfladm bu y dinlcnm umarm bi dahaki ay olurBende bu sabah oldum yine olumsuz doktorum stres yapma sakın dedi bu ay dinlenicem artik
Merhaba canm seni merak ettimde hasta oldun mu bu ay naptnBende bu sabah oldum yine olumsuz doktorum stres yapma sakın dedi bu ay dinlenicem artik
Allah rahmet eylesin canım :-(Evet oldum tekrar tedaviye gitmedim ben babamı kaybettim yeni o yüzden ara verdim
Allah rahmet etsin canm sizede sabr versinEvet oldum tekrar tedaviye gitmedim ben babamı kaybettim yeni o yüzden ara verdim
Canm 36 saat sonra iliski diyor doktor bende iki ay once catlatma ignesi oldum tutmadi gecen ay tedvyede gtmedm suan hamilym inslh seninki tutar canm dualrm seninle ama kesnlikle strs yapma ve 36 saat oldgu gbi iliski olsunMerhaba. Bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi oldum. 31 mart da adetimin birinci günüydü ve adetimin 11. Gununde sağ yumurtam 22mm olmuştu. Doktorum çatladı catlicak demişti ve catlatma ignesi vermişti. Normalde 11 ünde gürül dedi fakat iğneyibulamadığım için 12. Günü saat 14.00 da vurulduk doktorun izni ile . 11. Günün akşamı kesin iliski dedi. Ve 13. 15. 17 .günleri de ilişkiyi önerdi. Şimdi size sorum yumurta catlatma ignesi olduktan kac saat sonra ilişkiye girdiniz ve catlatma ignesi ile hamile kalan var mi .. n olur yardımcı olun. Internette güm kadarıyla 36 saat sonra yazıyor bu akşam ilişkiye girmem lazım ama 2 saat daha beklemek mi bilemedim. 33 saat oldu vurulali noluf yardımcı olun lutfen
Tam 36 saati bekledik gece 2ye rast geliyordu bekledik. Doktorum bana bif saat söylemedi internette okuduğum la gördüm. Inşallah tutar ya allah razı olsun sizden. Ara ara sağ tarafında birşeyler atıyor . Ağrı değil ama.Canm 36 saat sonra iliski diyor doktor bende iki ay once catlatma ignesi oldum tutmadi gecen ay tedvyede gtmedm suan hamilym inslh seninki tutar canm dualrm seninle ama kesnlikle strs yapma ve 36 saat oldgu gbi iliski olsun
Çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsinCanm 36 saat sonra iliski diyor doktor bende iki ay once catlatma ignesi oldum tutmadi gecen ay tedvyede gtmedm suan hamilym inslh seninki tutar canm dualrm seninle ama kesnlikle strs yapma ve 36 saat oldgu gbi iliski olsun
Merhab canim . Bilgilerin dayanarak birsey sormak istiyorum. Doktorun tavsiyesi ve iğneden sonradan beri gün aşırı birlikte oluyoruz. Ara ara kasiklarim da ağrı ve siskinligim var kasik bolgemde. Yumurtam çatladı mi catlamadi mi bunu bile bilmiyorum. Bu aksam ki birliktelik sonrası peceteye siler gibi pembe sıvı geldi. Eşim de bende bilemedik. Siz ce neden olmuş olabilir iğnenin etkisi mi acabaCanm 36 saat sonra iliski diyor doktor bende iki ay once catlatma ignesi oldum tutmadi gecen ay tedvyede gtmedm suan hamilym inslh seninki tutar canm dualrm seninle ama kesnlikle strs yapma ve 36 saat oldgu gbi iliski olsun
Tskr edrm canm rabbim sizde nasip etsin inslhÇok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin
Ignenin etkisi olablr ama net bir bilgm olmadgi icin birsey syeleyemm canm naptn tutmuste inslhMerhab canim . Bilgilerin dayanarak birsey sormak istiyorum. Doktorun tavsiyesi ve iğneden sonradan beri gün aşırı birlikte oluyoruz. Ara ara kasiklarim da ağrı ve siskinligim var kasik bolgemde. Yumurtam çatladı mi catlamadi mi bunu bile bilmiyorum. Bu aksam ki birliktelik sonrası peceteye siler gibi pembe sıvı geldi. Eşim de bende bilemedik. Siz ce neden olmuş olabilir iğnenin etkisi mi acaba
inofoligi doktorunuz mu ver dı yoksa siz mi aldinizBen ilk klomen + ovitrella ile ilk denemede hamile kaldım. Ayrıca inofolic Combi kullandım sabah akşam. Ve günde 2 tane incir yedim yada incir kuru yaptım ve o ay hamile kaldım önce Rabbimin izniyle bunlarda vesileleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?