klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar ve bekleyenler bakabilirmi ? :)

klomen ve ovitrelle ile tek seferde hamile kalan varmı?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Bende bu sabah oldum yine olumsuz doktorum stres yapma sakın dedi bu ay dinlenicem artik
Bende bu ay dinlcm doktorumada gitmedm randevuda almadm stres yuzunden kilo verdm zaten zayftm dahada zayfladm bu y dinlcnm umarm bi dahaki ay olur

Evet oldum tekrar tedaviye gitmedim ben babamı kaybettim yeni o yüzden ara verdim

Merhaba. Bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi oldum. 31 mart da adetimin birinci günüydü ve adetimin 11. Gununde sağ yumurtam 22mm olmuştu. Doktorum çatladı catlicak demişti ve catlatma ignesi vermişti. Normalde 11 ünde gürül dedi fakat iğneyibulamadığım için 12. Günü saat 14.00 da vurulduk doktorun izni ile . 11. Günün akşamı kesin iliski dedi. Ve 13. 15. 17 .günleri de ilişkiyi önerdi. Şimdi size sorum yumurta catlatma ignesi olduktan kac saat sonra ilişkiye girdiniz ve catlatma ignesi ile hamile kalan var mi .. n olur yardımcı olun. Internette güm kadarıyla 36 saat sonra yazıyor bu akşam ilişkiye girmem lazım ama 2 saat daha beklemek mi bilemedim. 33 saat oldu vurulali noluf yardımcı olun lutfen

Canm 36 saat sonra iliski diyor doktor bende iki ay once catlatma ignesi oldum tutmadi gecen ay tedvyede gtmedm suan hamilym inslh seninki tutar canm dualrm seninle ama kesnlikle strs yapma ve 36 saat oldgu gbi iliski olsun

Canm 36 saat sonra iliski diyor doktor bende iki ay once catlatma ignesi oldum tutmadi gecen ay tedvyede gtmedm suan hamilym inslh seninki tutar canm dualrm seninle ama kesnlikle strs yapma ve 36 saat oldgu gbi iliski olsun
Tam 36 saati bekledik gece 2ye rast geliyordu bekledik. Doktorum bana bif saat söylemedi internette okuduğum la gördüm. Inşallah tutar ya allah razı olsun sizden. Ara ara sağ tarafında birşeyler atıyor . Ağrı değil ama.

Çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin

Merhab canim . Bilgilerin dayanarak birsey sormak istiyorum. Doktorun tavsiyesi ve iğneden sonradan beri gün aşırı birlikte oluyoruz. Ara ara kasiklarim da ağrı ve siskinligim var kasik bolgemde. Yumurtam çatladı mi catlamadi mi bunu bile bilmiyorum. Bu aksam ki birliktelik sonrası peceteye siler gibi pembe sıvı geldi. Eşim de bende bilemedik. Siz ce neden olmuş olabilir iğnenin etkisi mi acaba

Ignenin etkisi olablr ama net bir bilgm olmadgi icin birsey syeleyemm canm naptn tutmuste inslh

Mrb arkadaşlar benim bu ay adetim 4 gün geçti ve sanki olacakmışım gibi kasiklarim da özellikle sol kasığım da ara ara sancı giriyor ve bugün beyaz akıntı gelmeye başladı bacağıma kramplar giriyor sabahları zor uyanıyorum iki gündür özellikle sizce hamilelik belirtisi mıdır
Siz neler yaşadınız bu süreçte

Ben ilk klomen + ovitrella ile ilk denemede hamile kaldım. Ayrıca inofolic Combi kullandım sabah akşam. Ve günde 2 tane incir yedim yada incir kuru yaptım ve o ay hamile kaldım önce Rabbimin izniyle bunlarda vesileleri ..
inofoligi doktorunuz mu ver dı yoksa siz mi aldiniz

Merhaba ben iğneden hep 19 gün sonra adet oluyorum normalde 15 gün sonra olman gerekmiyor mi doktora yumurtam geç mi çatlıyor yada bir sorun mu var diyorum net bir şey soylemiyor

Merhaba ben de ikinci çocuk için uğraşıyorum. İlk defa klomene başlayacağım bu ay. Adetlerim çok düzenli ama doktor stres yaptığım için yumurtalarımın büyümediğini söyledi. Klomen herhangi bir yan etki yaptı mı sizde?

Arkadaşlar merhaba nereye yazacağımı bilemedim en iyisi buraya yazayım dedim. Dün test yaptım evde pozitifi gördüm ama çok silikti hemen eşimle hastaneye gittik kan verdim 1,9 çıktı. Bu sabah tekrar yaptım oda pozitif çıktı ama daha koyuydu aradan 3 saat geçti tekrarladım başka marka alıp oda pozitif. Dün kan tahlilinde mi bir yanlışlık var yoksa benim aldığım 3 testte bozuk mu anlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…