O iste yumurtamizin gec catlamasi yada hic catlamamasindan pko illeti yuzundenanladım ben onu 28 gunde 1 adet görenler ıcın bılıyodum bızımkı maşallah 30 - 35 - 40 gunu buluyoo :)
BEN 1 YILI ASKINDIR KORUNMUYOM 2 DEFA TEDAVI GORDUM HALA OLMADIadet belırtısımı gebelık belırtısımı
20 mayis mi eger oyleyse daha cok erkn hamilelik belirtisi icin hm kanallarim tikali diyosun cok zor olmaz mi hamile klman :Allaha ck sukur 3 evladin varmis .biz yasayamadigimiz icin belirtilerden bahsetmemiz zor olurBISEY SORCAM DA :)BEN ADET GUNUMU TAM HATIRLMIOM AKLIMDA KALAN 20.GIBI AMA BELIRTI NE OLUR
KANALIM TIKALI DEGIL20 mayis mi eger oyleyse daha cok erkn hamilelik belirtisi icin hm kanallarim tikali diyosun cok zor olmaz mi hamile klman :Allaha ck sukur 3 evladin varmis .biz yasayamadigimiz icin belirtilerden bahsetmemiz zor olur
Allahin isi belli mi olur adet gununu bekle istiyosan Allah nasip etsin cnmYALNIZ BISEY MERAK EDIOM GOGUSLERIM SANKI DOLUYOR UCLARI ACIYOR BU AY AMA ADETIME VAR
KORUNMADIGIM HALDE 1 YILDIR KALMDIM ACABA NEDEN OLABILME IHTIMALINI SORUYOMKANALIM TIKALI DEGIL
Doktora görün istersenKORUNMADIGIM HALDE 1 YILDIR KALMDIM ACABA NEDEN OLABILME IHTIMALINI SORUYOM
GITTIM AMA BILMIOM HERSEY NORMAL DIYO BI TUP TIKALI OLUR SA IHTIMALI KALDIDoktora görün istersen
AMIN CUMLEMIZEAllahin isi belli mi olur adet gununu bekle istiyosan Allah nasip etsin cnm
Oyle yazdigin icin soyledimKANALIM TIKALI DEGIL
Rahım filmi cekınebilirsinnGITTIM AMA BILMIOM HERSEY NORMAL DIYO BI TUP TIKALI OLUR SA IHTIMALI KALDI
EVET AMA ISTE HEM KORKUOM HEM MADDIYATRahım filmi cekınebilirsinn
Canım adet oldum bende bidahaki aya kaldı ne gelirse Rabbimden umarım bu ay bekleyenlerin yüzü gülerO iste yumurtamizin gec catlamasi yada hic catlamamasindan pko illeti yuzunden
Ahhh canim ya nasip diyelim napalim hersey Allah tan sende uzmemeye calis olur mu kndiniCanım adet oldum bende bidahaki aya kaldı ne gelirse Rabbimden umarım bu ay bekleyenlerin yüzü güler
Bugun doktora geldim kistim olusmus bu ay tedavi yok kistin kaybolmasini beklicez . bi bu ekskti ya cok moralim bozuldu ya simdiden bu ayki umutlar suya dustu offfff offfCanım adet oldum bende bidahaki aya kaldı ne gelirse Rabbimden umarım bu ay bekleyenlerin yüzü güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?