- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
inşallah tatlışlarım ya Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bebeklerimizievet gerçekten çok zor bu bekleyişler..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. 12 günde iğnenin etkisi geçiyor canım. hemen hemen aynıyız inşallah müjdeli haberleri yazarız burdan
niye canm? regl gününde misin?kasıklarım çok ağrıyorrrrrrrrrrrrrr
iğneden dolayı beta hcg artıyor canım. ama iğneden 15 gün sonra gebelik belli olur diyorlar ama netbilgim yok açıkçası adet günün geçince yap test bence. benim bugün 13. günüm evde test yaptım negatif
6 GÜN VAR ADETİMEniye canm? regl gününde misin?
inşallah canım çok istiyorum ama hiç umudum yok nedenseBenim de bugün 13. günüm. Aynıyız senle zerrer. umarım güzel haberler alırız
inşallah canım çok istiyorum ama hiç umudum yok nedense
Benimde 15. Gün bugün hiç yapasım yokkk test felan adetimede 4 gün varrr beklesemmiki peşpeşe alırız umarım güzel haberleriBenim de bugün 13. günüm. Aynıyız senle zerrer. umarım güzel haberler alırız
Canim bnm adetin 12. Gununde yapildi catlatma ignesi bana erkn geldi ama bilmiyorum yumurtam yeterli buyumus demkkibenim regl günüm 15 iydi. seninki ne zaman?ne zaman test yapsam acaba canım?
Kan testi yaptirsana tatlim bnm 11. Gunde yaptim negatifti. İnsallah dogrudur canim.canlar iğneden sonra 12. gün idar testi pozitif sonuç veriyor. iğnenin etkisi midir sizce ? umutlansam mı
idrar testinde mi negatif cıkmıştı canm? gidip yaptırsam boşa umutlanmak istemiyorum. negatif sonuçlardan korkar oldum. adetimi bekleyeceğim galiba ..Kan testi yaptirsana tatlim bnm 11. Gunde yaptim negatifti. İnsallah dogrudur canim.
evet idrar testinde negatifti canım.. adet gününde yaptırman tabi daha doğru sonuç verir ama beklemek çok zor yaaidrar testinde mi negatif cıkmıştı canm? gidip yaptırsam boşa umutlanmak istemiyorum. negatif sonuçlardan korkar oldum. adetimi bekleyeceğim galiba ..
canım rahim filmini özelde mi yoksa devlette mi çektirmiştiniz?hadi inşallah pozitif sonuç görürsün. olumlu olursa bende yaptırırım beklemeden . Rahim filminde gerçekten anesteziye falan gerek yok ya benden sonra ablam ve görümcemde yaptırdı. onlarda sıkıntı yaşamadılar. Bende çok okudum çok korkmuştum dediğim gibi öyle olmadı ..
bence senin hiç gerek kalmayacak..mutlaka yaz olur mu sonucunu çok merak ediyorum..
Universite hastanesinde yani devlette cektirdim canimcanım rahim filmini özelde mi yoksa devlette mi çektirmiştiniz?
Universite hastanesinde yani devlette cektirdim canim
aynen adet günümüzü beklemek daha iyi olcak sanırım.. inşallah bizim de yüzümüz güler Rabbim mübarek günde dualarımızı kabul etsin. evlat isteyen herkese nasip etsin çok zorr gerçektenevet idrar testinde negatifti canım.. adet gününde yaptırman tabi daha doğru sonuç verir ama beklemek çok zor yaahakkımızda hayırlısı olsun
Tatlimm sperm testi icin nerde yaptirdign cok onmli miki o kadar bn esim ozel, devlet bicok yerde verdi .cok ustunde durmadik acikcasi nerde oldugunun ..ne zamndir olmuo senin ilk kez mi gideceksin doktorahmm canım bişey daha sorucam eşim sperm testi verecek perşembe günü normal özel bi hastanedemi versek yoksa tüp bebek yapan özel bi hastane daha var ordamı versek acaba karasız kaldım?
Tatlimm sperm testi icin nerde yaptirdign cok onmli miki o kadar bn esim ozel, devlet bicok yerde verdi .cok ustunde durmadik acikcasi nerde oldugunun ..ne zamndir olmuo senin ilk kez mi gideceksin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?