KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

evet gerçekten çok zor bu bekleyişler..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.. 12 günde iğnenin etkisi geçiyor canım. hemen hemen aynıyız inşallah müjdeli haberleri yazarız burdan
inşallah tatlışlarım ya Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bebeklerimizi

Benim de bugün 13. günüm. Aynıyız senle zerrer. umarım güzel haberler alırız

canlar iğneden sonra 12. gün idar testi pozitif sonuç veriyor. iğnenin etkisi midir sizce ? umutlansam mı

ya kizlar bisey sorucam benim asilamamin 6. gunu ama hasta olacak gibi hissediyorum kasiklarim dolmus gibi boyle hisseden var mi?

idrar testinde mi negatif cıkmıştı canm? gidip yaptırsam boşa umutlanmak istemiyorum. negatif sonuçlardan korkar oldum. adetimi bekleyeceğim galiba ..
evet idrar testinde negatifti canım.. adet gününde yaptırman tabi daha doğru sonuç verir ama beklemek çok zor yaa hakkımızda hayırlısı olsun

canım rahim filmini özelde mi yoksa devlette mi çektirmiştiniz?

evet idrar testinde negatifti canım.. adet gününde yaptırman tabi daha doğru sonuç verir ama beklemek çok zor yaa hakkımızda hayırlısı olsun
aynen adet günümüzü beklemek daha iyi olcak sanırım.. inşallah bizim de yüzümüz güler Rabbim mübarek günde dualarımızı kabul etsin. evlat isteyen herkese nasip etsin çok zorr gerçekten

hmm canım bişey daha sorucam eşim sperm testi verecek perşembe günü normal özel bi hastanedemi versek yoksa tüp bebek yapan özel bi hastane daha var ordamı versek acaba karasız kaldım?
Tatlimm sperm testi icin nerde yaptirdign cok onmli miki o kadar bn esim ozel, devlet bicok yerde verdi .cok ustunde durmadik acikcasi nerde oldugunun ..ne zamndir olmuo senin ilk kez mi gideceksin doktora

Tatlimm sperm testi icin nerde yaptirdign cok onmli miki o kadar bn esim ozel, devlet bicok yerde verdi .cok ustunde durmadik acikcasi nerde oldugunun ..ne zamndir olmuo senin ilk kez mi gideceksin doktora

Bazi yorumlarda okudum tup bebek merkezlerinde yapilan testler fark ediyomus tüp bebeğe yönlendirme amaçlı ne kadar doğru bilmiyorum...birde o merkezler daha iyi inceliyomuş galiba..neye inansam bilemedim..ilk defa test vericez o yüzden de biraz fazlaca inceliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…