KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

Klomenle hamile kalanlar nasıl kaldı?doktor bana ne folik asit ne de progesteron verdi. Bilmiyorum acaba ben gidip folik asit alıp içsem mi?bu ay herkes hamile çevremde. Tek ben kaldım. Hayırlısı bakalım

Soğan kürü yap canim

Adet oldun mu canim?benim 15.gün geldi iğneden sonra oysa çok umutluydum

Ben bu 2.denemem doktor olmazsa biraz dinlen 1ay sonra aşılama dedi bana. Benim bildiğim en fazla 3ay kullanılmalı klomen. Fazlası zarar

meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldum ama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor

Canim eğer doktor baktıysa öyle birşey olduğunda söylerdi sana. Bana baktı mesela kist yok dedi. Bu ay da klomen kullan dedi

İnsan ümit ediyor işte. Bende çok ümitlendim. Ama olmadı işte nasip. Umarım seninde bebişin olur canim. Tabi benimde. Ve tüm isteyen herkesin

İnsan ümit ediyor işte. Bende çok ümitlendim. Ama olmadı işte nasip. Umarım seninde bebişin olur canim. Tabi benimde. Ve tüm isteyen herkesin
amin inşallah isteyen herkesin hayırlısıyla ve sağlıkla bebişleri en yakın zamanda olur

kızlar merhaba.... birşey soracağım. ben 27 gün önce aşılama yaptırdım.. bundan 14 gün önce adet olmuştum. yani aşılama tutmadı diye düşündüm doktora gitmedim... fakat ben dünden beri yine adet görüyorum. dün kanama başladı bugnde devam etti.... böyle bişey yaşayan oldumu. yarın sabah doktora giidip soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…