Klomenle hamile kalanlar nasıl kaldı?doktor bana ne folik asit ne de progesteron verdi. Bilmiyorum acaba ben gidip folik asit alıp içsem mi?bu ay herkes hamile çevremde. Tek ben kaldım. Hayırlısı bakalım
Günaydın kızlarr daha önce yazmısdım 3 tane yumurtam vardı çatlamyıp başıma 7 cmlik bi kist açtı ağrısıda cabası üstelik ameliyat gerekebilirmiş .. Doktorum artık tedaviye devam edemiceğimizi direk tüp bebek merkezine gitmemi söyledi napim başına böylr bişe gelen varmı yıkıldım resmen lütfrn yardım edin
An itibariyle ignenin 9. Günü ne girmiş bulunmaktayım. Yalnız bugün biraz fazla ayakta kaldım sol kasigima sancı girdi bir süre ilgilenmedim. Ardından baş dönmem oldu sonra bir de evde olunca acaba neler oluyor dedim???kokusuz akıntım da başladı. .yakinda öğreneceğim sebebini bakalım :)
meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldum ama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor
meraba arkadaşlar, ben de 10 şubatta ovitrelle vuruldum ve dün adet oldum ama vurulduktan birkaç gün sonra inanılmaz derecede her gün adet agrısı gibi ama daha şiddetli ağrı çektim. ilk defa bu iğneyi yaptırmıştım ama nasip değilmiş olmadı. 2 tane yumurta vardı acaba biri tutunmuş diğeri şu an atılıyor olabilir mi, bilgisi olan var mı? insan bi ümit merak ediyor
kızlar merhaba.... birşey soracağım. ben 27 gün önce aşılama yaptırdım.. bundan 14 gün önce adet olmuştum. yani aşılama tutmadı diye düşündüm doktora gitmedim... fakat ben dünden beri yine adet görüyorum. dün kanama başladı bugnde devam etti.... böyle bişey yaşayan oldumu. yarın sabah doktora giidip soracağım