KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

canım doktor rahim röntgeni istedi mi senden

bugün bana da klomen verdi doktor muayenelerim temiz çıktı eşimin de öyle bir de rahim röntgeni çekinmen kalmış klomenle olmazsa onu da çekinirsin artık dedi size doktorunuz ne dedi

benim pazartesi kontrolüm var inş herşey yolundadır sizde klomen kullanırken kasıklarınızda batmalar oldumu

ben de klomen ve pregnly kullandım. iğneyi kalçadan yapıyorlar. ilk ay hamile kalmıştım. şu an 20 aylık bir oğlum var. Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder.
Merhaba kızlar. Birsey sorabilirmiyim?benim ignemin 9 gunu sayilir dayanamayip test yaptim negatif cikti.hamile degilim galiba.ilacinda etkisi gecmis herhherhalde.hamilelik ihtimslim devam ediyormu acaba? Erkenmi yaptim?

Merhaba kızlar. Birsey sorabilirmiyim?benim ignemin 9 gunu sayilir dayanamayip test yaptim negatif cikti.hamile degilim galiba.ilacinda etkisi gecmis herhherhalde.hamilelik ihtimslim devam ediyormu acaba? Erkenmi yaptim?

erken yaptırmışsın. ben bir sonraki adet tarihimi beklemiştim.
adet olmayınca test yaptırdım pozitif çıkmıştı.

Ben evde gebelik testi yaptim kanda degil zaten.umidimi kestim.
evdeki testte hiç çıkmaz. çok erken kanda bile çıkması zor. bir hafta bekle kan testi yaptır. kesin sonuç alırsın. ama hamileliği engelleyen en önemli faktör psikolojiktir. rahat olun Rabbim inş nasip edecektir.

ah elimizde olsa keske.8 yıllık evliyim.6.5 yil vajinismusula ugrastim.simdide bebekle.cevap icin tesekkurler. Allah razi olsun.

benim pazartesi kontrolüm var inş herşey yolundadır sizde klomen kullanırken kasıklarınızda batmalar oldumu
hiç bir şey hissetmedim ben. doktorum da sordu ağrı gibi bir şey hissettin mi diye, yok dedim. sanki hiç ilaç kullanmamışım gibiydi benim için. iğneyi yarın olcam o yüzden henüz bilmiyorum iğne sonrası bir şeyler olacak mı.

ben de klomen ve pregnly kullandım. iğneyi kalçadan yapıyorlar. ilk ay hamile kalmıştım. şu an 20 aylık bir oğlum var. Rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder.
Allah bağışlasın canım oğlunu
rabbim inş bizlerede nasip eder

Ben evde gebelik testi yaptim kanda degil zaten.umidimi kestim.
hemen karamsarlığa kapılma bence adet gününü bekle

yarın kaçıncı günün iğnen kaçıncı gün vurulmuş olacak
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında

çatlatma iğnen oldumu canım kaçıncı günündesin
canım ya iğne vermedi doktor bana . 12. gün gittim cok güzel iki yumurtan var bugün yarın beraberlik olsun dedi 18 20 mm yumurtalar dedi. bende bugün 15. günümdeyim ovulasyon testim vardı onu yapıodum iki gündür o da bugün pozitif verdi neden bilemedim

yarın kaçıncı günün iğnen kaçıncı gün vurulmuş olacak
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında
hesaplayayım. 26 mart adetimin ilk günüydü, 5.gün klomene başladım 5 gün kullandım. bittikten 8gün sonraya iğne verdi. yani adetten saymaya başlarsak 16.gün benim iğne zamanım. iğneden 14 gün sonra adet bekliyor, 30 günde 1 döngüsüne göre.
az önce eczaneden aldım iğneyi, yarın öğlen 12de yapacağım. kendime iğne nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok gerçi ama yapanlar nasıl yapıyorsa bende yaparım sanırım.
senin nasıl programın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…