- 12 Şubat 2015
- 88
- 36
- 38
- 40
.....hadi hayırlısı olsun inşallah.....ben kurandan 3 tane dua buldum hep onu okudum bu ay sizlerede tavsiye ederim.... bide benim çatlatma iğnemi yapan eczacı tam iğneyi yaparken bismillahirrahmanirrahim dedi.. benim içime bi serinlik geldi....sanki besmele çektiği için hamile kalmam daha garanti gibi hissettim... eğer hamile kalırsam önce allaha şükredicem tabi... ama sonra gidip o eczacı kızı öpücem hediyeler alıcam :) bide havalara uçucam tabiibenim görümcem hamile (istemeden oldu diyor), eltim hamile (istemeden oldu diyor), kuzenimin karısı hamile (istemeden oldu diyor). böyle olunca ben de içimden diyorum ki ben istiyorum olmuyor, siz nasıl yapıp da istemeden oldu diyorsunuz vicdansızlar!!!
bekliyorum bakalım 9 gün sonra test yapacağım inşallah bu ay tutmuştur klomenle iğneyle takvimli çalışmayla falan.
inş canım doğum gününde sürpriz yapar bebişin............inşallah...........yarın doktora gidicem bi baksın bakalım yumurtalar çatlamışmı........bi kaç gün sonra çiş testi yaparım dayanamam ben .... 29 nisanda doğum günüm..o gün 14. günüm falan oluyor.. ya adet olurum ya gebe.. allahım bize bi mucize inşallah
o arkadaşının sorunu neydi peki tüp bebekle olmamış ne güzel normal yolla gebe kalmış..............evet hepsi normal yolla hamile kaldı.........evet çok stresliyim.... hukuk bürosunda çalışıyorum ve burdada çok sıkılıyorum.... işten çıksam gezip tozarım kafamı dağıtırım ama.....borçlar var.......burda akşama kadar düşünmekten çok sıkıldım... sen hiç aşılama felan yaptırdınmı.. ne yaptın 8 senedri
inş tutmuştur hadi bakalım müjde ver bizebenim görümcem hamile (istemeden oldu diyor), eltim hamile (istemeden oldu diyor), kuzenimin karısı hamile (istemeden oldu diyor). böyle olunca ben de içimden diyorum ki ben istiyorum olmuyor, siz nasıl yapıp da istemeden oldu diyorsunuz vicdansızlar!!!
bekliyorum bakalım 9 gün sonra test yapacağım inşallah bu ay tutmuştur klomenle iğneyle takvimli çalışmayla falan.
benimde hemşirem besmele çekerek vurdu iğneyi daha önce birine daha vurdum hamileymiş dedi inş bende hamile kalırım.....hadi hayırlısı olsun inşallah.....ben kurandan 3 tane dua buldum hep onu okudum bu ay sizlerede tavsiye ederim.... bide benim çatlatma iğnemi yapan eczacı tam iğneyi yaparken bismillahirrahmanirrahim dedi.. benim içime bi serinlik geldi....sanki besmele çektiği için hamile kalmam daha garanti gibi hissettim... eğer hamile kalırsam önce allaha şükredicem tabi... ama sonra gidip o eczacı kızı öpücem hediyeler alıcam :) bide havalara uçucam tabii
bilmiyorum bence istemiyorsan engel olmanın yolları var, engel olabilirsin. hadi yine de oldu diyelim, o zaman allah büyüktür karışmak istemem de gerçekten istemiyorsan kalbi atmaya başlamadan aldırırsın. hem yapıp hem istemiyordum demek bana sahte geliyor. ilk iki çocuklarını da istemeden oldu diyerek yaptı bu bahsettiğim kişiler, bence istiyorlar da söyleyemiyorlar :)inş tutmuştur hadi bakalım müjde ver bize
zaten istemeyenlerin olur hep
kaç gün sonra test yaptırıcaksın daha önce sormuşmuydum sana hergün mü gün aşırımı ilişki uyguladınbilmiyorum bence istemiyorsan engel olmanın yolları var, engel olabilirsin. hadi yine de oldu diyelim, o zaman allah büyüktür karışmak istemem de gerçekten istemiyorsan kalbi atmaya başlamadan aldırırsın. hem yapıp hem istemiyordum demek bana sahte geliyor. ilk iki çocuklarını da istemeden oldu diyerek yaptı bu bahsettiğim kişiler, bence istiyorlar da söyleyemiyorlar :)
ben besmele çekerek vurdum iğnemi, deneme vakti yatağa da besmeleyle girdim. şimdi beklemedeyim.
Gün aşırı uyguladım, iğneden bir gece önce ve iğneden 36 saat sonraya dikkat ettim özellikle. bat 26 mart, dayanabilirsem 26sına kadar test yapmayacağım. rahim kaslarımda gerilme oluyor hissediyorum da her seferinde rahme tutunacağı anlamına gelmiyor, ufaklık deneyip başaramayabilir diye umutlanmamaya çalışıyorum. progesteron da kullanıyorum, bakalım.kaç gün sonra test yaptırıcaksın daha önce sormuşmuydum sana hergün mü gün aşırımı ilişki uyguladın
Merhaba kızlar. Birsey sorabilirmiyim?benim ignemin 9 gunu sayilir dayanamayip test yaptim negatif cikti.hamile degilim galiba.ilacinda etkisi gecmis herhherhalde.hamilelik ihtimslim devam ediyormu acaba? Erkenmi yaptim?
selam arkadaşlar. bende kafama göre klomen ve glifor kullandım... 4 gün önce doktora gittim 5 tane yumurta 3 tanesi çok büyük dedi. eğer çatlatma iğnesi olursan üçüze hamile kalırsın dedi... hayırlısı dedim pregnl vuruldum 3 gün yumurtalarım çok acıyordu. dün akşam bütün ağrılarım kesildi.......7 yıllık evliyim hiç gebe kalmadım.... bugün 4. günüm ve hiç ağrım kalmamış.... üzüldüm... nere gitti benim kocaman yumurtalrım
..........canım yaa bana link atmışsın ama orda keyifler yerinde.. benim canım çok sıkkın ..ordaki muhebbete dahil olamam. sabahtan beri ağlıyorum... bu seferde olmadı ... doktor üçüzün olur dikkat et dedi... ben bi taneyi bile göremedim..... karnımda sıvı dolmuş.... bilmiyorumki ne haldeyim.... offf bu aralar çok taktım kafayı ... allahım hepimizze sabır inşallaho arkadaşının sorunu neydi peki tüp bebekle olmamış ne güzel normal yolla gebe kalmış
aşıalama denemedim ama bende kaç kez tüp bebek denedim hiç gebelik oluşmadı
bak sana link atıyorum buraya gel hiç canın sıkılmaz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebeklerimiz-bizimle-olsun.594629/page-14543
Merhabalar tatlım. Bende o yolla hamile kalanlardanim. Ovitrellenin pek faydalı olmadığını düşünüyorum pregnyl bulmaya çalış doktoruna sor kaç mg lık verirsinizi diye bulabilirsem onu kullanaym de ben onunla hamile kaldim hem 10 TL bütçeyi de sarsmiyor. Hem de kalçadan vurdurur sun daha kolay olur. Ben bu süreçte 3 tabak üst üste bile kaldirmadim.. Hep yattim tuvaletimi ilişki günlerinde ayakta yaptım afedersin velhasılcçok yattım dikkat ettim .. Sende dikkat et Allahın izniyle olur inşallah ben pkoluydum öncelik olarak ta kiloluysan kilo vermenin tavsiye ederim. Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun bende çok bekledim çok emek versin bana da sağ salik kulacagima alayim diye dua edin lütfen. Hwpinizden Allah razi olsun.arkadaşlar bugüne kadar çok tedaviler denedim ama ilk kez klomen ve çatlatma iğnesini deniycem bu ay
inş ilk denemede pozitif sonucu alırım...
benim gibi klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kalmayı bekleyen arkadaşlar buyrun
birlikte tedavi sürecimizi paylaşalım,
bugün 5. günüm ve klomene başladım...
of ben ovitrelle e 90tl verdim içime oturdu, bu ay olmazsa önümüzdeki ay bir daha almam diyordum. 10tl lik başka marka varsa deneyebilirim:) doktoruma danışacağım.Merhabalar tatlım. Bende o yolla hamile kalanlardanim. Ovitrellenin pek faydalı olmadığını düşünüyorum pregnyl bulmaya çalış doktoruna sor kaç mg lık verirsinizi diye bulabilirsem onu kullanaym de ben onunla hamile kaldim hem 10 TL bütçeyi de sarsmiyor. Hem de kalçadan vurdurur sun daha kolay olur. Ben bu süreçte 3 tabak üst üste bile kaldirmadim.. Hep yattim tuvaletimi ilişki günlerinde ayakta yaptım afedersin velhasılcçok yattım dikkat ettim .. Sende dikkat et Allahın izniyle olur inşallah ben pkoluydum öncelik olarak ta kiloluysan kilo vermenin tavsiye ederim. Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun bende çok bekledim çok emek versin bana da sağ salik kulacagima alayim diye dua edin lütfen. Hwpinizden Allah razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?