Bizde bir yildir ugrasiyoruz insan uzuluyor bekleyip bekleyip husran olunca.. Bu sabah zor tuttum kendimi yapmamak icin yapmayim diye hemen gittim tuvalete sabah yapmak iyiymis ya.yaparsam sabah yaparim ancak ama en azindan carsambaya kadar bekliyeyim diyorumBir yanım hemen test yap diyor,diğer yanım adetin gecikene kadar bekle diyor çok kararsızım.1 yıldır evlat sahibi olmak istiyorum ve negatif çıkması beni olumsuz etkiliyor.Belirti olmaması seni üzmesin inşallah hayırlı haberlerini alırız canım..Peki sen hemen test yapacak mısın?
Bir yanım hemen test yap diyor,diğer yanım adetin gecikene kadar bekle diyor çok kararsızım.1 yıldır evlat sahibi olmak istiyorum ve negatif çıkması beni olumsuz etkiliyor.Belirti olmaması seni üzmesin inşallah hayırlı haberlerini alırız canım..Peki sen hemen test yapacak mısın?
Leylana sıkma canini herkeste ayni belirti yapacak diye birsey yokki hem belirti oldugunda negatif sonuc almissin simdi de tam tersi pozitif alirsin insallah ...leylana post2298391 .!.:benimde ilk yaptıgım catlatma ıgnesınde aynı belırtılerım vardı ama hamıle kalamadım
simdi bu ıkıncı ıgnem ve suan hıc bır agrı vs bısey yok..
Leylana sıkma canini herkeste ayni belirti yapacak diye birsey yokki hem belirti oldugunda negatif sonuc almissin simdi de tam tersi pozitif alirsin insallah ...
Leylana sıkma canini herkeste ayni belirti yapacak diye birsey yokki hem belirti oldugunda negatif sonuc almissin simdi de tam tersi pozitif alirsin insallah ...
selam canım eşin keçi boynuzu ve e vitamini kullansın eşime de abime önermişti doktor bence hiç kendini kasma rahat ol bende sırf muayeneden utanıp sıkılıyorum diye özele kadın doktora gidiyordum ama gerçekten onlar için çok normal bir şey zamanla alışıyor insan yani aslında deneyebilirsin çok basit kolay muayeneden bile kolaydı bana göre doktorla alakalı bir şey aslında biraz anlayışlı ve kibarsa eli hafifse hiçbir şey hissetmiyorsun yani aşılama da tutma oranı da çok yüksek değil tıpkı cinsel ilişki gibi tek fark yolunun biraz kısalmış olması rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder
Yumurtaların yeterli olgunluğa erişmiş neden umutsuz konuşmuş anlamadım bana pregnyl 5000 2 adet iğne önerdi iğneden 24 ve 36. Saatlerde sonrasında gün aşırı ilişki önerdi.Ama bu benim kaçıncı doktorum hatırlamıyorum bence doktorunu degistirmelisin.Merhaba kızlarr 2. Ayım tedavimde benşmde ilk ay solda 18 mm sağlıklı yunurta oldu çatladı ama tutmadı. Bu ay değişik bi durum oldu sağda 21 mm bitane solda 24,25,25 mm 3 tane çatlatma iğnesi e gerek yok dedi dr ve çok unutsuz konustu bu aydan bidahakı aya geçti hemen nedrn böylr bişi oldu anlamadım sonuçta olgun 4 tane yumurta sadece kendisnin çatlamasınj bekliceksin yine ilişkiye devam 1 gun arayla dedi ama moralim baya bozuldu
Çok iyi aslında yaşadağım ilin en iyi doktoru diyebilirim. Soldaki 3 tane kistleşmeye başlamış gibi bişey dedi sanırın o umutsuzlandırdı 3 gun önce gittiğimde 14 mm dimhepsi birden 25 olmuşlar 3 gunde . Hergün kuru incir yedim sanırım o etkiledi şimdi napsam bilmiyorum ilişkiye devam mı yoksa umudu kessemmiYumurtaların yeterli olgunluğa erişmiş neden umutsuz konuşmuş anlamadım bana pregnyl 5000 2 adet iğne önerdi iğneden 24 ve 36. Saatlerde sonrasında gün aşırı ilişki önerdi.Ama bu benim kaçıncı doktorum hatırlamıyorum bence doktorunu degistirmelisin.
Adetin 3. Günü vajinal USG bakılmali çünkü gelişen yumurtaların sayısı büyüklüğü ve rahmin kalınlığı önemlidir. Bunlara bakılmadan hangi tedavi ve yaklasimlarda bulunulacagina karar vermek zordur.sana neden adetlıylen alt muayene ıstedı anlamadım ben uc ay olacak neredeyse tedavıye baslayalı.. ve bır tanesı tutmadı basa sardık hıc adetlıyken alt muayene olucaksın demedı doktorlarım
Catlatma ignesi vuruldun mu? Bence umutsuzluğa kapılmayın gün aşırı ilişkiye devam edin.kac gün kaldı adet gununuze?Çok iyi aslında yaşadağım ilin en iyi doktoru diyebilirim. Soldaki 3 tane kistleşmeye başlamış gibi bişey dedi sanırın o umutsuzlandırdı 3 gun önce gittiğimde 14 mm dimhepsi birden 25 olmuşlar 3 gunde . Hergün kuru incir yedim sanırım o etkiledi şimdi napsam bilmiyorum ilişkiye devam mı yoksa umudu kessemmi
Hayır vurunmadım gerek yok yeterli büyüklükte eğer vurursak östrojen değerimi etkiler dedi. Pcos oldugu için bazen duzensiz oluyorum ama genelde ayın 11inde oluyorumCatlatma ignesi vuruldun mu? Bence umutsuzluğa kapılmayın gün aşırı ilişkiye devam edin.kac gün kaldı adet gununuze?
hadi inşallahhh umut ol bizedee :))An itibariyle ignenin 9. Günü ne girmiş bulunmaktayım. Yalnız bugün biraz fazla ayakta kaldım sol kasigima sancı girdi bir süre ilgilenmedim. Ardından baş dönmem oldu sonra bir de evde olunca acaba neler oluyor dedim???kokusuz akıntım da başladı. .yakinda öğreneceğim sebebini bakalım :)
Rahim filmi cektirerek anlayabilirsiniz.Sizce bir kadının tüplerinin kapalı olup olmadığı nasıl anlaşılır?bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?