Merhaba kızlar burada hepiniz tecrübelisiniz ve bilgilerinize çok ihtiyacım var
Bu klomen ve benzeri ilaçlarla yapılan çatlatma tedavisinin tam süreci nasıl işliyor?
Genelde hep sonuçlar konuşulmuş sürecin tam başını öğrenemedim.
Adetin 2. günü çagırdı doktor muayene mi olacak, karından mı bakılıyor ve sonraki süreç nasıl işliyor kaç günde bir gitmek gerekiyor?
Bir de bu süreç aşılama süreciyle aynı mı hangisinin başarı oranı yüksek?
Eşimin sperm hız ve morfoloji sorunu nedeniyle ilk basamak buna başlayacağız eşle ilgili problemi olup bu tedavide başarılı olan var mı?
Şimdiden teşekkürler :)
Canim bugun gittim doktora ,bnm kistim kaybolmus fakat bu kezde benim tiroit yukselmis kullandigim hapin dozu az gelmis olabilir dedi endoklin uzmnina goruncmCanım nasılsın ? ne durumdasınn kistlerimiz gitmişmidir acabaa
olmadım hala ben ya sağ tarafımda cıns cıns batmalar oluyo gitmedi galiba kistimCanim bugun gittim doktora ,bnm kistim kaybolmus fakat bu kezde benim tiroit yukselmis kullandigim hapin dozu az gelmis olabilir dedi endoklin uzmnina goruncmbu arada tekrar klomene basliyorum ..bakalim bu ayda olmazsa igne tedavisi baslicak..sen naptin adet oldunmu?
cnm gecen ay benımde oldu kist adette oldum zaten adetın 4. gunu felan cağrıyor kıst varmı dıye bende olmuştubugün kan verdim ama test yaptım negatif çıktı 6 yumurtam vardı sol tarafta 12-15mm sağ tarafta 2 tane 18-21 mm boylarında ama umudum kalmadı heralde adet olurum geçen ay da 4 tane vardı ama çatlatma iğnesi vurunmamıştım kist oluşmamıştı bu ay kist olur mu acaba gerçi adet olunca olmuyor değil mi
canım ben kan testi sonucumu aldım bugün 0.36 yok dendi ama bunun yükselme ihtimali yok deniyor ama bilemedim adetime 1 gün kala yaptırmıştım bugün adet olmam lazım olmadı bilenler yorum yapsıncnm gecen ay benımde oldu kist adette oldum zaten adetın 4. gunu felan cağrıyor kıst varmı dıye bende olmuştuumarım olmamıştır cunku çok yumurtan varmışş
Geçen ay 3.48 çıktı benım yükselmedicanım ben kan testi sonucumu aldım bugün 0.36 yok dendi ama bunun yükselme ihtimali yok deniyor ama bilemedim adetime 1 gün kala yaptırmıştım bugün adet olmam lazım olmadı bilenler yorum yapsın
umarım gitmiştir tatlım. doktora sordum bu pko geçermi diye bildiğim cevabı aldım.geçmez ömürboyu surer dediolmadım hala ben ya sağ tarafımda cıns cıns batmalar oluyo gitmedi galiba kistim11ınde olmam lazımdı ama pko oldugu ıcın duzensızde olabılıyo kafam karmakarışık inşallah olur senın bu ay canım ben galıba bı ay daha beklicem öyle hıssedıyorum
canım çok düşük değer çıkmış. kendiini umutlandırmamanı tavsiye ederim .üzülüyor insan sonunda çünkü..Allah isteyen kıymetini bilecek her kuluna aratmadan evlat sahibi yapsın..canım ben kan testi sonucumu aldım bugün 0.36 yok dendi ama bunun yükselme ihtimali yok deniyor ama bilemedim adetime 1 gün kala yaptırmıştım bugün adet olmam lazım olmadı bilenler yorum yapsın
AMİN canım adet oldum umutlanacak bir şey kalmadı ALLAH en iyi zamanı bilircanım çok düşük değer çıkmış. kendiini umutlandırmamanı tavsiye ederim .üzülüyor insan sonunda çünkü..Allah isteyen kıymetini bilecek her kuluna aratmadan evlat sahibi yapsın..
ben hala olmadım canım adettatlım ne zamandır girmiyordum yeni gördüm . bilmiyorum ki inşallah gitmiştir adet gününü bekliyorum işte
gittin mi kan testine canım ..merak ettimben hala olmadım canım adet8 gun felan geçti sanırsam ve kasıklrımda sabit bi ağrı var bayram diye gidemedim de kan testı vermeye 2 gun gectgınde ıdrar yaptım negatıf cıktı ama :S
Cnm gittim negatif çıktı şidmide dr dan geldim çok şükür kist yok testi sağlık ocağında yaptırdıgım için güvenmiyoruz sağlık ocaklarına dedi yeniden istedi rahim duvarımda kalınlaşmıs gebelik olabilir dedi ama sanmıyorum sonuçta bakılan değer aynı yanılmamışlardır heralde 1 gibi alıcam sonucu sonra tedaviye devam işte ..gittin mi kan testine canım ..merak ettim
hayırlısı canım. adet olacağın zamanda rahim duvarı kalınlaşıyor. bende dün gittim doktora bu sefer sol tarafımda 2 tane yumurtam oluşmuş doktor çok olumlu konuştu inşallah hayırlı haberle geleceksin dedi. dün gecede çatlatma iğnesi vuruldum artık çalışmalara devam.. birde benim ev taşıma olayım var misafirlerim gelecek yatılı napcam bilmiyorum..Cnm gittim negatif çıktı şidmide dr dan geldim çok şükür kist yok testi sağlık ocağında yaptırdıgım için güvenmiyoruz sağlık ocaklarına dedi yeniden istedi rahim duvarımda kalınlaşmıs gebelik olabilir dedi ama sanmıyorum sonuçta bakılan değer aynı yanılmamışlardır heralde 1 gibi alıcam sonucu sonra tedaviye devam işte ..
Yaaa ciddimisin.inşallah cnm çok sevidmim o yumuşlar bebiş olurrr inşallaahhh .. alma misafir felan kov :) herangi bişe kullandınmi klomen dimi sadece ? bnde şimdi ilaç kullanıp adet olucam 5.gun başlıcam klomene Allah izin veriirsehayırlısı canım. adet olacağın zamanda rahim duvarı kalınlaşıyor. bende dün gittim doktora bu sefer sol tarafımda 2 tane yumurtam oluşmuş doktor çok olumlu konuştu inşallah hayırlı haberle geleceksin dedi. dün gecede çatlatma iğnesi vuruldum artık çalışmalara devam.. birde benim ev taşıma olayım var misafirlerim gelecek yatılı napcam bilmiyorum..
evet sadece klomen kullandım. kist oluştuğu ay sağ tarafımdaydı bu ay sol tarafta inşallah olur Rabbim nasip eder..doktorunda öyle olumlu konuşması moral verdi ..hastanedeki test sonucun ne çıktı senin negatifmi yineYaaa ciddimisin.inşallah cnm çok sevidmim o yumuşlar bebiş olurrr inşallaahhh .. alma misafir felan kov :) herangi bişe kullandınmi klomen dimi sadece ? bnde şimdi ilaç kullanıp adet olucam 5.gun başlıcam klomene Allah izin veriirse
Evet canım negatif çıktı yok yani :) şimdi bu ay incir kürüne başlıcam Allah izin verirse belkı benımde 2 3 yumurtam olursa şans artar gecen ay 2 gun yaptım 14mm den 18 mme yukselmıştı hergün yapıcam bu ayevet sadece klomen kullandım. kist oluştuğu ay sağ tarafımdaydı bu ay sol tarafta inşallah olur Rabbim nasip eder..doktorunda öyle olumlu konuşması moral verdi ..hastanedeki test sonucun ne çıktı senin negatifmi yine
hadi inşallah hayırlı haberler verirriz birbirimize.Evet canım negatif çıktı yok yani :) şimdi bu ay incir kürüne başlıcam Allah izin verirse belkı benımde 2 3 yumurtam olursa şans artar gecen ay 2 gun yaptım 14mm den 18 mme yukselmıştı hergün yapıcam bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?