Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben doktora gittim .... yumurtam 26 mm olmuş...yani hala çatlamamış...çatlatıp yaramaslığa devam:) yada adet olmayı beklicem ....BEKLEMEDEYİMMMMMM

Ne mÜthİŞ yerlerde oturuyorsunuz ya...tÜrkİyede İzmİr dıŞında yaŞamak İsteyeceĞİm tek yer

canım istanbulla değiştirelim ister isin? ben izmirliyim ama kocam istanbullu burada yaşıyoruz...ailemden izmirimden uzaktayım...içim gidiyor izmirle ilgili ne duysam ne grsem.....

bu arada yarın güzel bir haber ver bizlere hemşerim:) izmirin güzel kızlarına bir kız da sen ekle :) :ecrin_bebek:

aaa canım benim ya valla kan çeekiyor işte toprağım benim senle pek konuşma fırsatımız olmadı ama hep böyle karşıdan bi sempatim vardı eşinl eolan resmin çok hoş...ayrıca izmirimi hiçbiryere değişmem ben ama hani yaşamak zorunda kalsaydım izmir dışında kesinlikle karadeniz tarafları olurdu o..izmirin neresinden sin

saol canım :)

kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf desem ne dersin??:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlar nostok psılokum cok tbrk ederım sızlerı allah analı babalı buyutsun ıns kız umutlummmm benım ıcın hamıs demıssın Allahmı soylettı malum mu oldu neyse bende kendı adımı yalandanda olsa hamıs olarak gordum yaaa hehehehe ben yıne aynı ben bıldıgınız gıbı calısmalara devam bakalım kısmettt ıns umutlunun dedıgı gıbı hamıs olurum bu arada deryaberıl arkadasımıda dıkkatınden dolayı ayrıca tbrk ederım ısmımı gecen yerlerı takıp edıp duzeltmelerde bulunmusss sıze 100 puan verıyorumm deryaberıl hanımmm muck muck kaydirigubbakcemile3

kızlar mrb ben geldm!! tabiki hamile diilim yine bu ay adet oldum ayın 23ünde geç geldi.. şimdide öle boş boş önümzdeki ayı bekliiorm doktora gtmedm bu ayda bakalım allah inşallah bu ay verir.. yeni tarihim 23 eylül inşllh bari bu ay oluverir.. RABBİM hepimizn duasını kabul etsn.. kocaman öpüyrm
bu arada yine dikkat ettm de emelciğimle yine aynı tarihteyz daha öncede bi kaç kere denk gelmiştk snle hadi bakalım inşallah aynı gün burdan o hbri veririz tatlımmmopuyorumnanaktan

slm arkadaslar ben test yaptırmadım cunku zaten adetın 16 gunu ıgnemı yaptırdım bugun adetın 27 yanı ıgnemı olallı 1 hafta olmus cok erken zaten umudum yok adet olacagımı ruyamda gordum ve bende adet adet olacagım zaman rahım acılıyo ya hafıf acıma oluyo ozaman anlıyom kırmızılar gelecek bende bırgun onlara sarı kart cekecem :) allah hepımıze nasıp etsın ınsallah dert 1 degılkı lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…