nostokcum canım arkadaşım çok sevindim.kaydirigubbakcemile3 İnşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun. :Saruboceq: Sakın korkma güzel şeyler düşün kendin ve bebeğin için. Öpüyorum seni....
Umutlucum mesajını gördüm. Çok giremiyorum nete arkadaşım. Sen de sıkıntı yapmışın azıcık. Okudum yazdıklarını. O düşünceler kötülükten fesatlıktan kaynaklanmıyor canım. O kadar özlemimiz var ki bebek sahibi olmaya kendimize acımaya başlıyoruz. Nedenler niçinler kafamızda dolaşıp duruyor. ama inan ki gün gelince bu sıkıntılar da yok olup gidecek.
Beni sormuşsun ben ikizlerden birini kaybettim biliyorsun Ondan sonrada şiddetli kanamam oldu ve 2 gün hastanede yattım. Sağlıklı bebek duruyor çok şükür. 3.5 aylık oldu ama biz de üç buçuk attık adeta. Hala da sıkıntılar bitmedi. Hafif kanamalar var. Riskli bir hamilelik benimki. İnşallah bebeğim bırakmaz bu sefer beni.
Kızlar inşallah hepiniz tez zamanda HAYIRLISIYLA hamile kalırsınız. Yazdıklarınızı okudum. Bir sürü yeni arkadaşımız, kaderdaşımız olmuş. Ama ben özellikle,cerotun, balsuratın,aşkkızının,emelin,umutlunun tabi artık buralara uğramayan sevgili nazanın en kısa zamanda hamile kalmalarını can-ı yürekten diliyorum.
Hepinize sevgiler..
nostokcum canım arkadaşım çok sevindim.kaydirigubbakcemile3 İnşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun. :Saruboceq: Sakın korkma güzel şeyler düşün kendin ve bebeğin için. Öpüyorum seni....
Umutlucum mesajını gördüm. Çok giremiyorum nete arkadaşım. Sen de sıkıntı yapmışın azıcık. Okudum yazdıklarını. O düşünceler kötülükten fesatlıktan kaynaklanmıyor canım. O kadar özlemimiz var ki bebek sahibi olmaya kendimize acımaya başlıyoruz. Nedenler niçinler kafamızda dolaşıp duruyor. ama inan ki gün gelince bu sıkıntılar da yok olup gidecek.
Beni sormuşsun ben ikizlerden birini kaybettim biliyorsun Ondan sonrada şiddetli kanamam oldu ve 2 gün hastanede yattım. Sağlıklı bebek duruyor çok şükür. 3.5 aylık oldu ama biz de üç buçuk attık adeta. Hala da sıkıntılar bitmedi. Hafif kanamalar var. Riskli bir hamilelik benimki. İnşallah bebeğim bırakmaz bu sefer beni.
Kızlar inşallah hepiniz tez zamanda HAYIRLISIYLA hamile kalırsınız. Yazdıklarınızı okudum. Bir sürü yeni arkadaşımız, kaderdaşımız olmuş. Ama ben özellikle,cerotun, balsuratın,aşkkızının,emelin,umutlunun tabi artık buralara uğramayan sevgili nazanın en kısa zamanda hamile kalmalarını can-ı yürekten diliyorum.
Hepinize sevgiler..
Arkadaşlar mrb. Bugün catlama iğnesi vurulalı 12 oldu progesteron15, beta hcg 4 cıktı bunun anlamı nedir lutfenn acil cevap veririmisiniz.Şimdiden cok teşekkürler.
bızde oyle :kedi:ama benım yumoslarım buyumemıskafamçokkarıştıdr um bu ay tutmaz dedı akannehir
Arkadaşlar mrb. Bugün catlama iğnesi vurulalı 12 oldu progesteron15, beta hcg 4 cıktı bunun anlamı nedir lutfenn acil cevap veririmisiniz.Şimdiden cok teşekkürler.
gülcan canım günaydın...test yapmama gerak kalmadı canım sabah wcden sonra akıntım kanla karışık geldi tahminimce yarın falan adet olurum hayatım..
hımmmm.üzüldüm canım ya.olsun napalım alıştık artık.sıkma canını yeni ay yeni umut.:teselli:kaydirigubbakcemile5
Günaydın Gülcan bende öyle düşünüyorum.Peki yerleşmemiş olsada progesteron yükselmiş olmaz mı? Çok kotu oldum yaaa bu klmenle ikinci ayım.Acaba bidahaki ay iğnelere mi gecsem.
Progesteron testi genellikle luteal faz döneminde adet döneminin 21 22 23 günlerindeki değerlerine bakılarak rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir bu değer 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.
canım yumurtlamışsın ama sanırım gebelik yok.gebelik olsa progestoron değerin en az 60 ve üzeri olması lazım.ama sen 2-3 gün sonra testi tekrarla istersen.daha tam yerleşme olmamış olabilir.
Günaydın Gülcan bende öyle düşünüyorum.Peki yerleşmemiş olsada progesteron yükselmiş olmaz mı? Çok kotu oldum yaaa bu klmenle ikinci ayım.Acaba bidahaki ay iğnelere mi gecsem.
canım sen yumurtlamışsın 10 ile 60 arası değer yumurtlama olduğunu gösteriyor sadece.ondan üstü beta hcg ile birlikte yükseliyor ve bebeğin tutunduğunu belirtiyor.
ayrıca yumurtlaman var neden iğneye geçiyorsunki.bak ben klomenle yumurtluyorum 8 aydır iğneye gerek görmedi doktorlar.sen bilirsin tabiki..
Yaa şimdi benim eşimde sağlıkcı ve buyuk bir sınava hazırlanıyor. Orda soyle bir seye rastlamış.Komifen tedavisimde yuymutlama oranı yüksek olmasına karşın gebelik oranı düşüktür. Buda lomifenin anti östrojen etkisinden kaynaklı rahmine gebeliğe tam hazırlayamıyomuş. TABİİ ÇOK TIBBİ YAZIYORDU. BEN GİDİNCE DOKTORUMA SORUCAM.TABBİ BİDE RABBİM NEZAMAN İSTERSE OZAMAN OLUR.aMA İŞTE DÜŞNMEDEN DE YAPMIYORU.
gÜNAYDInn kızlarr herkeze hayırlıı günlerrr...Sizin ev işlerr bitti galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?