Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben bilim nerde olduklarını.
bugün tatilya öğlene kadar uyudular,şimdi kalktılar evmi tokplasak yemekmi yapsak derdine düştüler.sizi yaramazlar sizi.
lmaz:
:roflol::roflol::roflol:

bende bıraz ortalık topladım bugun yemek yapmayacagım ıftarı arkadaslarla dısarıda koftecıde acacagız sutlac tarıfı bakıyorum benım kocıs sutlac ıstedı hıc ev ısı yapmıyorum bu ramazan bende tembellık yaptı evı bı gorsenız rezıl rezıl böööö

çok şükür ben tamkaır temizledim evi.

sütlaç;
yarım litre su
1 litre süt
1 su bardağına yakın pirinç
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı pirinç unu
azcık tuz

suyu kaynat,pirinçleri at içine biraz şisince sütüde karıştırarak ekle,sonra şekerini ve tuzunuda koy.fokurdayınca birkenarda ulandırdığın pirinç ununuda kat.biraz daha pişsin.tamamdır.tabaklara alıp soğut.afit olsun.
üstüne hindistan cevizi ve toz fındık çok yakışıyor.

sutlacı yaptım nefıs oldu bugunku menuyu acıklıyorum tembel hatun menusu sarımsaklı yogurtlu makarna pılıc nuget domateslı arpa sehrıye corbası sutlac bugun ıftara dısarıda olacaktık malesef ıptal oldu o nedenle en kolay menu ne ıse onu pısırdım(((((

yumurtlama günlerim biteli 4 gün oldu.ama zannetmiyorum hiç aklımın ucundan bile tutacağı geçmiyor.önümüzdeki ay için plan yapmaya başladım bile.kaydirigubbakcemile3

gayet güzel canım.tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…