Ben dün akşam eşime dedim :))20 gündür tık yok zuhahaha:roflol:Bundan sonra böyle dedim:roflol:Artık şu gündü demek yok dedim ne zamansakaydirigubbakcemile3Tamam dedii :jeyyar::roflol:ama gerçkten bu ay harikayım :)))çöpe salladım yumoşlarıı kaydirigubbakcemile3diğer ayda çöpe gitse umrumda değil artıkk.Sende boşver canım birdahaki ayı şimdiden düşüüp stres yapmayumurtlama günlerim biteli 4 gün oldu.ama zannetmiyorum hiç aklımın ucundan bile tutacağı geçmiyor.önümüzdeki ay için plan yapmaya başladım bile.kaydirigubbakcemile3
aLMİASIm ohh maşallahh döktürmüşsünn.ellerine sağlıkkkaydirigubbakcemile2
Ben dün akşam eşime dedim :))20 gündür tık yok zuhahaha:roflol:Bundan sonra böyle dedim:roflol:Artık şu gündü demek yok dedim ne zamansakaydirigubbakcemile3Tamam dedii :jeyyar::roflol:ama gerçkten bu ay harikayım :)))çöpe salladım yumoşlarıı kaydirigubbakcemile3diğer ayda çöpe gitse umrumda değil artıkk.Sende boşver canım birdahaki ayı şimdiden düşüüp stres yapma
kız gulcan ıns bebıstırrr benımde ıgneden sonra oyle cok kasıntım artı kı tarıfı ımkansız 2 gundur de bırkac damla leke gıbı kan gelıyordu bu sabah gıttım dr a normal dedı kendımı mantar oldum sandım aklınızda olsun kızlar klomen ve catlatma ıgnesı hormon yukledıgı ıcın vucut dırencımızı dusuruyormus glikojen adı verılen madde artıyormus buda kanda ostorejen ve progesteron hormonunun artmasına neden oluyormus dolayısı ıle ph dengesı bozulup flora salgı uretıyormus buda kasıntı kızarıklık kabuk kabukk soyulma kanama ve yanmaya sebep oluyormus bılgınız olsun korkmayın yanı mantar enfeksıyonu kapmıyormusuz 1 hafta ıcınde duzelır dedı
Ben dün akşam eşime dedim :))20 gündür tık yok zuhahaha:roflol:Bundan sonra böyle dedim:roflol:Artık şu gündü demek yok dedim ne zamansakaydirigubbakcemile3Tamam dedii :jeyyar::roflol:ama gerçkten bu ay harikayım :)))çöpe salladım yumoşlarıı kaydirigubbakcemile3diğer ayda çöpe gitse umrumda değil artıkk.Sende boşver canım birdahaki ayı şimdiden düşüüp stres yapma
aman benımde yumoslar buyumemıs bende calıstım ama tutmayacagını bılıyorum ben ıs aramaya basladım bu bebek mevzusuda ne zamansa vaktı o zaman gelsın acele edıp stres yapmayacagım bosverrr sallaa gırerım bı ıse ohh pasalar gıbı calısırımm
belkide en iyisi kafan başka şeylerle meşgul olur.bende bayramdan sonra eşimle çalışıcam.öncedende çalışıyordumda son zamanlarda gitmedim.belki daha iyi olur.:tomato:
yawww bende dıyet yapıyorum ama hıc zayıflayamıyorum gulcan bul bı dıyet beraber yapalım he nedersın oruc tutuyorum ya sadece ıftarda yıyorum oda azzıcık corba bı kasık sebze kucucukte kofte yada tavuk valla ac yasıyorum 100 gr vermıyorum
bide spor yapsam çok iyi olcak ama hiç sevmiyorum spor yapmayı.arada mezdekeyi takıyorum oynuyorum okadar.sositososito
canım bende pcosluyum ve klomenle hamile kaldım 2 ay tedavi gördüm direk klomene başladı ve çatlatma iğnesi vurdu ikinci ayda aynı şeyleri uyguladı 2.ayımda hamile kaldım benim dr.umda iki ay deniycez eğer olmazsa rahim filmi çekip sonucuna göre aşılama yaparız demişti ama 2.ayda oldu rahim filmi önemli gerçekten herşey onda belli oluyo çünkü yani hamileliği engelleyen şeyin ne olduğu çıkıyo ve sonuca göre daha iyi tedavi görebilirsin inş.herşey güzel olur canım hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba bilirsiniz ben klomen kullandım bu 2 ci ayımdı fakat kklomeni kullandıktan sonra kontrole gittiğimde 3 yumurtam olduğunu fakat küçük olduğunu söylemişti doktor sonra ben o doktoru bıraktım beni çok strese sokuyordu ve ilgisizdi herneyse dolayısı ile yarım kaldı klomen tedavisi 2 gün sonra başka doktor buldum çok öneriyorlar doktora daha hikayemi anlatırken bana polikistik over teşhisini koydu bile zaten biraz sdonra ultrasyonda da çıktı eşimle beraber hepsini gördük şimdi önceki doktorum bana böyele bişey söylememişti çok şaşırdım vede üzüldüm yeni doktorumu çok sevdim oraya giderkende umutluydum ve halada öyle bu ay bunun üzerinew birşey yapmak istemiyorum dedi sadece düzenli ilişki ama adet bittikten sonra rahim filmi çekilecek bu arada bana gluchopagen ilaç verdi 1 hafgtadan beri kullanıyorum beni oldukça sarsıyor ama bu ilaçla bile bir şans olabiliyormuş herşeyi en iyi şekilde anlattı rahim filminin sonucuna göre tüpler açoksa aşılama yaparız kapalıysa tüp bebek dedi bakalım beni neler bekliyor herşeyin hayırlısı.... Şimdi arkadaşlar bişey sormak istiyorum polikistik over olan kişilere direk olarak klomen tedavisi uygulanır mı?
slm arkadaşlar bugun tekrar doktora gittim klomen biteli 6 gün oldu doktor ulturasyona koyup baktı biöncekinde 14 cm demişdi en büyüğü bugun 16 cm olmuş dedi ama pek belli olmuyor dedi.pazartesi gel alttan muayene edelim dedi..ilaç pek etkili olmadı dedi.pazartesi bakalım ona göre çatlatma iğnesimi yapıcaz karar verelim dedi.arkadaşlar hiç alttan muayene olmadım ne yapacak.çatlatmaiğnesi nasıl oluyor.birde daha ilk kutumdu klomen hemen çatlatma iğnesinemi geçiliyor.yardımlarınızı bekliyorum.
slm vajınal ultrason var alttan o aletle bakacak merak etme canın yanmaz benımde buyumedı ve gelısmedı yumoslarım ama yınede dr um 16mm ıken catlatma ıgnemı yaptı ben koldan olanı tercıh edıyorum cok ınce ınusılın ıgnesı gıbı hıc acıtmıyor endıselenme sadece bır ıkıgun bıraz sıkıntı verıyor mesela agrın oluyor ılıskı esnasında asırı hassasıyet olup canın yanıyor sınır stres falan yapıyor ama endıdelenme 3 gun sonra butun bu etkıler gecıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?