bacım hayıt toğumu,soğan kürü filan yapsana.illa kist olması şart değilki.acayip adet düzenliyor bunlar.belkide denedin bilmiyorum gerçi.
Yok be gülüm, ben hiç kür filan denemedim. İlaçları içiyorum elim elimin üstünde bekliorum sadece.şakkıdı Ama adet olayım şu incir küründen neyim yaparım diyordum kendi kendime. Baak adet de olamadım işte. Haytı tohumu aktarlarda mı vardır ki şekerim
iltihap olsa anlardım heralde ama öyle değil ya.bazen su gibi,bazen şeffaf,bazen koyu.iltihap olsa sarımsı akıntı olurdu heralde.zaten pco var bende bide iltihap neresinde olcak.8 gün sonra görcez neolduğu.kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın pregnyl igne vurulucam dua edin inşllah bu kez gelir melegim inşllahhhhhhhhhh
slm arkadaşlar braz önce doktordan geldim.hemşiresine sinir oldum ya.ben utanıyorum neyapıcam diye düşünüyorum bişeler soruyorum cvpvermiyo.altını cıkar yat dedi.ben oturdum biraz oturayım dedim doktorun işi var dedi.sinir neyse.1 yumurtam oluşmuş ve tam 20 mm miş.iğne yazdı yarın vurulacağım.iftardan sonra vurulki ertesi 2 gün vurulduğun saatte ilişkiye gir dedi.bana hemen aşılamayamı gecelim yoksa ilişkiylemi dedi.bende yok çatlatma iğnesini deneyelim dedim.oda 2 ay ozaman iğneyi deneyelim olmazsa aşılamaya geceriz dedi.bide polistik oversin hamile kalsan bile senle işimiz bitmez düşük tehtidin olur dedi.:sinifsinif:
canım inş.gelir bu ay rahat ol tamammı gece ilişkiye gir ve sonra ayaklarını duvara yasla ve yarım saat hatta 1 saat dur öyle sonrada hemen yat hiç gezinme ayakta tamammı spermler geri gelmesin bende bu şekilde yapmıştım dualarım seninle inş.olurkızlar yarın pregnyl igne vurulucam dua edin inşllah bu kez gelir melegim inşllahhhhhhhhhh
slm arkadaşlar braz önce doktordan geldim.hemşiresine sinir oldum ya.ben utanıyorum neyapıcam diye düşünüyorum bişeler soruyorum cvpvermiyo.altını cıkar yat dedi.ben oturdum biraz oturayım dedim doktorun işi var dedi.sinir neyse.1 yumurtam oluşmuş ve tam 20 mm miş.iğne yazdı yarın vurulacağım.iftardan sonra vurulki ertesi 2 gün vurulduğun saatte ilişkiye gir dedi.bana hemen aşılamayamı gecelim yoksa ilişkiylemi dedi.bende yok çatlatma iğnesini deneyelim dedim.oda 2 ay ozaman iğneyi deneyelim olmazsa aşılamaya geceriz dedi.bide polistik oversin hamile kalsan bile senle işimiz bitmez düşük tehtidin olur dedi.:sinifsinif:
canım inş.gelir bu ay rahat ol tamammı gece ilişkiye gir ve sonra ayaklarını duvara yasla ve yarım saat hatta 1 saat dur öyle sonrada hemen yat hiç gezinme ayakta tamammı spermler geri gelmesin bende bu şekilde yapmıştım dualarım seninle inş.olur
canım ya ne biçim hemşire ve dr.muş onlar ya böyle konuşulurmu hiç moral vericeğine moral bozmuşlar üzülme sen sakın takma kafana bende pcosluyum yumurtamda seninki gibi 20 mm di ve hamile oldum inş.seninde olur canım sakın onların dediklerini takma iğnen ovitrellemi
arkadaşım şikayet et çekinme böyle böyle daha ters davranıyorlar.. mutlaka hastane yöneticine şikayet et
doktor değiştirsen o zaman başka doktormu yok hem dünyanın parasını ver hemde bu yaptıkların çek.. yapma kardeş bizim herşeyden önce morale ihtiyacımız var.. bence başka doktora git
hayırlı akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?