selam kızlar bn geçen ay klomen*prengly olmuştum.22.sinde iğnemi vuruldum 2 gün snra aşılama olcaktı ama iptal oldu bgn iğneden sonraki 17.günnn geçen ayda olmuştum16.günde regl olmuştumm sanırım bgn olurumm sizlerde nsl oluyor?
Merhaba arkadaşlar
Size bir sorum olucak bende daha önce hiç olmayan adet düzensizliğim gerçekleşti ve cuma günü dr gittim muayene etti herşey normal ama normal olmayan birşeyler olmuş dedi ve hemen GONAPHENE başlamamı söyledi ve adet olunca bırak dedi. Ben bir gün kullandıktan sonra adet oldum ve bıraktım. GONAPHENE'yi 15 gün sonra 15 gün arayla kullanmamı söyledi. Araştırdığım üzere benim gibi tedavi olan kimse yok sanırım burada. Tek benmiyim.? Merak ettim...
Umarım cevaplarsınız. Teşekkürler
dua eden herkese teşekkürler canlarım benim. sevindiğinize hiç şüphem yok ben bu siteye ilk girdiğim zamanlar bir arkadaş hamilelik tesrtinin sonucunu ikindin alacağını söylüodu ve beklmeye tahammülü yoktu. onun yazısını arıyordum sürekli ve en sonunda hamile olduğunu yasdığında onun mutluluğu beni ağlattı hiç tanımadığım halde. siz ağlamayın ama :) Rabbim inşallah sizlerin yüzünüde güldürür. ben 2 sene uğraştım sonra doktora gittim. dermoid kist teşhisi kondu geçtiğimiz şubat ameliyat oldum sol yumurtalığım alındı. iyice ümidimi kesmiştim. iki tane yumurtalığım varken hamile kalamadım tek yumurtaluıkla nasıl olcak diye ümidim azalmıştı.ç sonra doktora gittim klomen verdi öle kaç cm olmuş diye çağırmadı beni hiç. burda okudukça içim burkuluodu herkese yumoşun şu kadr cm diolar çatlatma iğnesi veriolar bana bişe yok1. ay bitti kırmızılar göründü tekrar gittim doktora tekrar klomen verdi bu böle eğr hamile kalmazsan 6 ay devam edecek dedi gözüm korkkmuştu ama Allah'ıma şükür ikinci ayın sonunda kırmızılart yerine iki çizgi gördüm. ve bugünde ultrasonda iki ayrı siyah nokta gördüm. hikayem budur. darısı hepinizin başına inşallah. Rabbim kimseye aratmasın....
kızlar nbrrrr umutlu22 ne var ne yokkk
Ah gülcancığım inşallah hala leke devam ediyor hastalık henüz başlamadı. Ağrı kesici içiyorum o rahtalatıyor. Ağrılar tahammül edilecek gibi değil. Senin son 8 gün herhalde hadi bakalım inşallah bu ay senle seviniriz :)
Ah gülcancığım inşallah hala leke devam ediyor hastalık henüz başlamadı. Ağrı kesici içiyorum o rahtalatıyor. Ağrılar tahammül edilecek gibi değil. Senin son 8 gün herhalde hadi bakalım inşallah bu ay senle seviniriz :)
Ne olsun be gülüm. Menopozlu hatunlar gibi köpürüp duruyorum. İkide birde lavaboya gidip bakıyorum adet olmuş muyum diye. Ama hala tıııkk yook:bbo: Bir yandan da yeni doktor araştırıyorum.. Yarın için bir tanesinden randevu aldım ama gidip gitmemekte kararsızım. Sen de çalışmaları bırakma şekerim. O küçük olan yumoşlar ancak büyüyüp çatlarlar. Bana sorarsan gün aşırı yakala adamıı:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?