Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

valla canım bu bünyeye göre değişiyor.bazısı tam gününde bazısı 2-3 gün geçikiyor.
sen geçen ay öyle olduysan bu ay belki yine gününde gelir.(tabi inşallah gelmez)

Merhaba arkadaşlar

Size bir sorum olucak bende daha önce hiç olmayan adet düzensizliğim gerçekleşti ve cuma günü dr gittim muayene etti herşey normal ama normal olmayan birşeyler olmuş dedi ve hemen GONAPHENE başlamamı söyledi ve adet olunca bırak dedi. Ben bir gün kullandıktan sonra adet oldum ve bıraktım. GONAPHENE'yi 15 gün sonra 15 gün arayla kullanmamı söyledi. Araştırdığım üzere benim gibi tedavi olan kimse yok sanırım burada. Tek benmiyim.? Merak ettim...
Umarım cevaplarsınız. Teşekkürler

allahallah ilginç.gonaphane yumurtalama ilacı,adet düzenleyici değil ki.bide adet olduktan 15 gün sonra yani yumurtalama günlerinde başlamanı istedi öylemi.ben hiç duymadım.belki böyle tedavi alan olmuştur.
adetide düzenliyor biraz ama adetin 3. veya 5.günü başlıyoruz biz.seninki ilginç geldi.

Evet banada ilginç geldi. Yumurtlamada sorun yok dedi çünkü. Hatta ben adet olmamı beklerken bir tane yumurtam çatladığını söyledi belkide hamile olabilirsin dedi. GONAPHENE kullan 10 gün adet olmazsan hamilesindir dedi.Ama ben bir gün kullandığımda adet oldum.

hayırlı olsun canım
Allah salıkla kucağına almayı nasip etsin

Deyaberil bebeiş fikrini ertelesende seni gene aramızda görmek isteriz. Herşey istediğiniz gibi olsun umarım.

Hayırdır pembepamuk regl günün yaklaştımı yoksa. Bende bu ağrılarla çok yorgunum. Kollarımı bile kaldıınca sanki bin ton yük taşıyor gibi halim kalmıyor

zeyhat yarın senden müjdeli haber bekliyorum bak.ağrı ve lekelenmelerinden ben işkillendim.inşallah doğru çıkar.olmazsada bizim gibi yola devam.kaydirigubbakcemile

Gülcancığım akıntını kontrole gittğin zaman sor istersen ne diyecek. Sürekli akıntı oda insanı rahatsız eder.

Bu erkekler ne şanslı ya hiç sıkıntıları yok bir sünnet oluyorlar tamam. Onuda olay yapıyorlar zaten. Sanki kollarını bacaklarını kesiyorlar gibi korkuyorlar :))

Ah gülcancığım inşallah hala leke devam ediyor hastalık henüz başlamadı. Ağrı kesici içiyorum o rahtalatıyor. Ağrılar tahammül edilecek gibi değil. Senin son 8 gün herhalde hadi bakalım inşallah bu ay senle seviniriz :)

kızlar nbrrrr umutlu22 ne var ne yokkk

Ne olsun be gülüm. Menopozlu hatunlar gibi köpürüp duruyorum. İkide birde lavaboya gidip bakıyorum adet olmuş muyum diye. Ama hala tıııkk yook:bbo: Bir yandan da yeni doktor araştırıyorum.. Yarın için bir tanesinden randevu aldım ama gidip gitmemekte kararsızım. Sen de çalışmaları bırakma şekerim. O küçük olan yumoşlar ancak büyüyüp çatlarlar. Bana sorarsan gün aşırı yakala adamıı:asigim:

zeyhatım senin adetine daha 4 gün var normalde. Neden oluyormuş ki bu lekelenmeler. İnşallah başka bişiiden dolayıdır canııımmsositososito

ben kontrole gitmiyorum.onun için bilemiyorum iltihapmı var nevar.yumurtladığımı bile bilmiyorum.:uhm:
evet 8 günüm kaldı.ama umutsuzum.
mafoldumben
sen ver güzel haber belki senin peşinden bende veririm ha..kaydirigubbakcemile3

kız allah söyleti bak ha.
:lepi:

bacım hayıt toğumu,soğan kürü filan yapsana.illa kist olması şart değilki.acayip adet düzenliyor bunlar.belkide denedin bilmiyorum gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…