hoşbulduk cnm iyiyim napıyım yorgunum biraz ramazan geldiginden beri gece 4/5 öyle yatıyorum eşim gece gıdıyo işe bende tek korkuyorum uyumuyorum dengem bozuldu biraz bu ay cocukta yok öyle bekliyom bidaki ayı. bakalım hayırlısı sen nasılsın alminas
slm kızlar nabersiniz bakalım
Hayırdır pembepamuk regl günün yaklaştımı yoksa. Bende bu ağrılarla çok yorgunum. Kollarımı bile kaldıınca sanki bin ton yük taşıyor gibi halim kalmıyor
Ah gülcancığım inşallah hala leke devam ediyor hastalık henüz başlamadı. Ağrı kesici içiyorum o rahtalatıyor. Ağrılar tahammül edilecek gibi değil. Senin son 8 gün herhalde hadi bakalım inşallah bu ay senle seviniriz :)
gulcan bendede aynı akıntı dan var bu ay genelde beyaz oluyor önceki aylardakiden farklı arada sırada sol kasığımada ağrı giriyor kız inş. hamişizdir süper olur
a.s.CANLARIM SEVGİLİ DİNAZORLARIM.a.s.
selda mehtap iyi haberlernizi alınca bende çok mutlu oluyorum..
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
cerot umutlu ve balım bütün dualarımda varsınız biran önce hayırlısıyla sizide hamiş görmeyi çok istiyorum..
bizler birbirimizi hiç tanımadık ama birbirimize en kötü zamanlarımızda destek olduk halada olmaya devam ediyoruz bu topiğin en güzel yanı bizi bizden başası anlamıyorki.
hepinizi yürekten dua ediyorum.........:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar günaydın nasılsınız? aklıma takılan bir şey var klomen+çatlatma iğnesi vurunmuştum adetim 3 gün gecikti. ama kasıklarım karnım çok ağrıyor. sizce hamile olabilir miyyim ? düşüncelerinizi bekliyorummm
yaptım gülcancım geçen hafta ama olumsuz çıktı sonra çok üzülüyorum beklesem mi acaba yada yapsam net çıkar mı?inşallah hamilesindir.test yapsana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?