Mrb arkadaşlar ben bugün sabah 4 te çok şiddetli bir sancıyla uyandım. Saat 8 e kadar bekledim geçmedi. Sank,i rahmime içerden bıçak darbeleri atıyorlardı yürükne çok şiddetleniyordu. Dik bile duramadım. Sonra dr a gittm. Ultrasonla baktı. Bir sorun yok yumurtaların çatlamış dedi. Fakat bu ağrılarla beraber benden kahverengi lekeler gelmeye başladı. Hastlığım ayın 11 nde. Dr gebelik testi istedi yaptırmadım yarın olsun belki hasta olurum bir gün daha bekleyelim dedim. Şimdi ilça içtim evdeyim ama hala ağrılarım var. Ağrılar başlayınca midem bulanıyor kalbim çarpıyr. Çok kötüyüm. Bu ay hamile değilsem bir ay ara vereceğim tedaviye. Dr adet olabilirsin gebede bekleyelim dedi.
Mrb arkadaşlar ben bugün sabah 4 te çok şiddetli bir sancıyla uyandım. Saat 8 e kadar bekledim geçmedi. Sank,i rahmime içerden bıçak darbeleri atıyorlardı yürükne çok şiddetleniyordu. Dik bile duramadım. Sonra dr a gittm. Ultrasonla baktı. Bir sorun yok yumurtaların çatlamış dedi. Fakat bu ağrılarla beraber benden kahverengi lekeler gelmeye başladı. Hastlığım ayın 11 nde. Dr gebelik testi istedi yaptırmadım yarın olsun belki hasta olurum bir gün daha bekleyelim dedim. Şimdi ilça içtim evdeyim ama hala ağrılarım var. Ağrılar başlayınca midem bulanıyor kalbim çarpıyr. Çok kötüyüm. Bu ay hamile değilsem bir ay ara vereceğim tedaviye. Dr adet olabilirsin gebede bekleyelim dedi.
slm arkadaşlar
bugün çok güzel bi haber aldım ve sizlerle paylaşmak istiorum. bundan 15 gün evvel klomenle hamile kaldığımı sölemiştim size bugün de ikiz bebek beklediğimi sölüorum. çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim. sakın ümitsizliğe kapılmayın sakın. ben 2 sene bebek için uğraştım. sonra ilaç ve simdi hamileyim. Rabbim isteyen herkese versin. kimseye aratmasın inşallah. bu heber de size umut olsun . benim oldu sizin neden olmasın ?????????
canım inşallh bebek belirtileridir bunlar inan ben sana demiştim sen bu azimle üçüz bile doğurursun diye :lepi::lepi::lepi:
Zeyhatçığım geçmiş olsun canım. Yani senin doktorun da benimki gibi süper !!! Hayranım bu doktorların olabilir de, olmayabilir de demelerine. Keşke hastaneye gitmişken bi test daha yaptırsaydın şekerim. Daha kesin sonuç alırdın. Bu kahverengi lekelenmeler bende iki haftadan bu yana var ama, hala adetim yok ortaralrda. Ben karar verdim doktorumu değiştiriyorum en yakın zamanda.
benimde reglim bitti biteli akıntım var ya.geçen ay soğan kürü yaptığımda bile olmamıştı.halada devam ediyor.nedir anlamadım.
İltihap olmasın dikkat et.
kızlar hepinize selamlar.
ben 26mm olan yumurtamı çatlatabilmek için beklemedeydim biliyosunuz...yumurtam ya kendi kendine çatlayacak hamiş kalabilirsem kalacaktım ya da adet olmamı beklicez ve böylece yumurtanın eriyip kendini atmasını . ama şu anda hiç bişey yok . ben iltihap ve kiste vs iyi geliyor diye maydonoz suyu kaynatıp içtim. 3.gün dehşet ağrılar kasıklarımda ve belimde bir bıçak yarası gbi. ve beyaz akıntı...arım arar ara yin geliyor sanki nefesim kesiliyor gibi. sanırım çatlatmayı başardım ama ultrasona daha girmedim o yüzden bekliyorum şimdilik ağrılarımla. ama bizim evde bir gelişme oldu. o da şu ki:
şu anda eşimle de konuştuk ..biz bu bebek meselesini ertelemey karar verdik. yeni evlendiğimiz için bir takım borçlarımız vardı. şimdi çok çok az kaldı . bu borçlar arasında eşimde 3 kere işten ayrıldı. şimdi çok iyi bir yerde maşşalh o nedenle kendimizi toparlamayı bu arada da yapamadığımız tatilimizi seneye baş başa yapmayı düşündük ve bu arada da bebeğimiz için ortamı hazırlayıp önce onun doğmunda hazır olmak üzere düt düt alıp borcsuz bir şekilde onun dünyaya gelmesi için gerekli şartları sağlamaya karar verdik...şimdi ilk plan salıklı yumurtlamamı sağlayacak şekilde tedavimi görmek . o nedenle bebiş ertelenmiş durumda:)
şimdilik durum bu şekilde. beni listeye bebiş isteğini erteledi diye yazarsınız :) şimdilik kararım bu ama her an değişebilir:)
bakalım böylesi daha doğru görünüyor. bu süre içinde hem evliliğim otursun biraz daha daha 10 aylık evliyim. kaynanamla aram daha toparlansın...annem kaynanamı hazmetsin. ortalık normale dönsün ...biz kendimizi maddi - manevi hazırlayallım o zaman 2 klomen darbesiyle işi hallederiz:)
bir milyon arasından bir şampiyon tuttururuz heralde:)
herkese şampiypon bebişini bulmaları dileğiyle...
takibimdesiniz ama yine buralardayım:),
Yaa Seldacığıım, Cerotçuğuumm, Mehtap Gülüüüm valalhi sözleşmiş gibi hepiniz birlikte gelmişsiniz. Seldam aman dikkat et kendine. Yolun zor kısmını atlatmışsın arkadaşım. ınşallah geri kalan zamanı da en kolay şekilde atlatırsın güzeeliim :Saruboceq: Mehtap Gülüm sana da geçmiş olsun. Ahh bu bulantılar, yoruyor insanı dimi. Ama insan da hiç şikayet etmiyor. ınşallah sen de kolaycacık atlatırsın bu zor günleri. Cerotum senin de dedğin gibi psikolojik çöküntü yaşadğımız oluyor arada. Sen neler yapıyorsun, tedavinde hangi aşamadasın. Ben adet olalı bugün 56 gün oldu. Bebiş yok ama adet de yok. Bu kırmızı kartı görmekten daha kötü bir durum maalesef. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. Özlettin vallahi kendini. Bi daha bu kadar uzun gitme haaaklava: Balsuratlım 20 gün demeeekkdelikafadulden Vallahi adamceğiz iyi dayanmış yanii. Önümüzdeki ay böyle olmaz sanıyorum. Çünkü aylardan bu yana çok yoruldun sen de klomendi, çatladıydı çatlamadıydı derken. Senin gönlün nasıl istiyorsa öyle olsun gülüm. Herşeyin başı sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?