Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar bn geçen ay klomen*prengly olmuştum.22.sinde iğnemi vuruldum 2 gün snra aşılama olcaktı ama iptal oldu bgn iğneden sonraki 17.günnn geçen ayda olmuştum16.günde regl olmuştumm sanırım bgn olurumm sizlerde nsl oluyor?

Yaa Seldacığıım, Cerotçuğuumm, Mehtap Gülüüüm valalhi sözleşmiş gibi hepiniz birlikte gelmişsiniz. Seldam aman dikkat et kendine. Yolun zor kısmını atlatmışsın arkadaşım. İnşallah geri kalan zamanı da en kolay şekilde atlatırsın güzeeliim :Saruboceq: Mehtap Gülüm sana da geçmiş olsun. Ahh bu bulantılar, yoruyor insanı dimi. Ama insan da hiç şikayet etmiyor. İnşallah sen de kolaycacık atlatırsın bu zor günleri. Cerotum senin de dedğin gibi psikolojik çöküntü yaşadğımız oluyor arada. Sen neler yapıyorsun, tedavinde hangi aşamadasın. Ben adet olalı bugün 56 gün oldu. Bebiş yok ama adet de yok. Bu kırmızı kartı görmekten daha kötü bir durum maalesef. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. Özlettin vallahi kendini. Bi daha bu kadar uzun gitme haaa klava: Balsuratlım 20 gün demeeekkdelikafadulden Vallahi adamceğiz iyi dayanmış yanii. Önümüzdeki ay böyle olmaz sanıyorum. Çünkü aylardan bu yana çok yoruldun sen de klomendi, çatladıydı çatlamadıydı derken. Senin gönlün nasıl istiyorsa öyle olsun gülüm. Herşeyin başı sağlık.

Mrb arkadaşlar ben bugün sabah 4 te çok şiddetli bir sancıyla uyandım. Saat 8 e kadar bekledim geçmedi. Sank,i rahmime içerden bıçak darbeleri atıyorlardı yürükne çok şiddetleniyordu. Dik bile duramadım. Sonra dr a gittm. Ultrasonla baktı. Bir sorun yok yumurtaların çatlamış dedi. Fakat bu ağrılarla beraber benden kahverengi lekeler gelmeye başladı. Hastlığım ayın 11 nde. Dr gebelik testi istedi yaptırmadım yarın olsun belki hasta olurum bir gün daha bekleyelim dedim. Şimdi ilça içtim evdeyim ama hala ağrılarım var. Ağrılar başlayınca midem bulanıyor kalbim çarpıyr. Çok kötüyüm. Bu ay hamile değilsem bir ay ara vereceğim tedaviye. Dr adet olabilirsin gebede bekleyelim dedi.

Gebelikte bulantıya iyi geliyor

Zencefil ayrıca gebelikte sabah hastalığı diye bilinen ve sabahları görülen bulantı ve kusma gibi rahatsızlıklarda da kullanılır. 30 hamilede yapılan denemelerde hastalara her gün 1 gr. toz zencefil verildiğinde, semptomların azaldığı ve tamamen geçebildiği ortaya çıkmıştır.
Mide Bulantılarına REÇETE : 0,5gr. – 1gr. toz zencefil + 150 ml. kaynar su ile infüzyon hazırlanır, gerekli durumlarda günde 2 veya 3 kez tekrarlanır.

canım inşallh bebek belirtileridir bunlar inan ben sana demiştim sen bu azimle üçüz bile doğurursun diye :lepi::lepi::lepi:

Zeyhatçığım geçmiş olsun canım. Yani senin doktorun da benimki gibi süper !!! Hayranım bu doktorların olabilir de, olmayabilir de demelerine. Keşke hastaneye gitmişken bi test daha yaptırsaydın şekerim. Daha kesin sonuç alırdın. Bu kahverengi lekelenmeler bende iki haftadan bu yana var ama, hala adetim yok ortaralrda. Ben karar verdim doktorumu değiştiriyorum en yakın zamanda.

tebrikler bitanem sizler bizlere ümit oluyorsunuz bu siteye üye olana kadar ümidim yoktu balsurat sayesinde üye oldum ama herkesi çok sevdim herkesin mutluluğunu kendi mutluluğum gibi zemuszemus inşallh allah ikisini de kucağına almayı nasip eder

Ben acaba erkenmi hasta olacağım diye bekleme istedim. Boşu boşuna bir daha 2 görmeyeyim diye. Benimde sabahtan beri rahat 10 damla gelmiştir. Hastalık daha başlamadı. Bende ekimde ameliyatımı yapan dr a gitmeyi düşünüyorum. Bakalım o ne diyecek ameliyattan sonramı bir sıkıntı oldu acaba br baksın.

Edda eda çok tebrik ederim. ınşallah hamileliğm sorunsuz devam eder ve bebişlerini çifter çifter kucağına alırsın :))

ayyy inşallah hamiştirsin kızz.hadi sende güzel haberler patlat.
anam senin yumurtalar yeni çatlamış ozaman,bence çalışmalara devam et.
zemuszemus

Bu lekelr herhalde iki üç damla geliyor diğer türlü. Benim rahat 10 damla olmuştur sabahtan öğleyece. Dr bile alayamadı hasta olduğumu yada olmak üzre olduğunu. Bana bu lekelrin çok ve sancılı olması erkasından hasta olabilirmiyim diye düşündürüyor.

Ama bu ay erken olursam gerçekten rekor olur yıllardır hiç gününde önce olmuyorum.

benimde reglim bitti biteli akıntım var ya.geçen ay soğan kürü yaptığımda bile olmamıştı.halada devam ediyor.nedir anlamadım.

zeyhat merhaba...canım inşallah hamiş kalırsın. yumurta çatladığına göre bence de boş durmayın....sarmaş dolaş oluverin:)
inşallah şstediği gibi olur herşey.

kızlar hepinize selamlar.
ben 26mm olan yumurtamı çatlatabilmek için beklemedeydim biliyosunuz...yumurtam ya kendi kendine çatlayacak hamiş kalabilirsem kalacaktım ya da adet olmamı beklicez ve böylece yumurtanın eriyip kendini atmasını . ama şu anda hiç bişey yok . ben iltihap ve kiste vs iyi geliyor diye maydonoz suyu kaynatıp içtim. 3.gün dehşet ağrılar kasıklarımda ve belimde bir bıçak yarası gbi. ve beyaz akıntı...arım arar ara yin geliyor sanki nefesim kesiliyor gibi. sanırım çatlatmayı başardım ama ultrasona daha girmedim o yüzden bekliyorum şimdilik ağrılarımla. ama bizim evde bir gelişme oldu. o da şu ki:

şu anda eşimle de konuştuk ..biz bu bebek meselesini ertelemey karar verdik. yeni evlendiğimiz için bir takım borçlarımız vardı. şimdi çok çok az kaldı . bu borçlar arasında eşimde 3 kere işten ayrıldı. şimdi çok iyi bir yerde maşşalh o nedenle kendimizi toparlamayı bu arada da yapamadığımız tatilimizi seneye baş başa yapmayı düşündük ve bu arada da bebeğimiz için ortamı hazırlayıp önce onun doğmunda hazır olmak üzere düt düt alıp borcsuz bir şekilde onun dünyaya gelmesi için gerekli şartları sağlamaya karar verdik...şimdi ilk plan salıklı yumurtlamamı sağlayacak şekilde tedavimi görmek . o nedenle bebiş ertelenmiş durumda:)
şimdilik durum bu şekilde. beni listeye bebiş isteğini erteledi diye yazarsınız :) şimdilik kararım bu ama her an değişebilir:)

bakalım böylesi daha doğru görünüyor. bu süre içinde hem evliliğim otursun biraz daha daha 10 aylık evliyim. kaynanamla aram daha toparlansın...annem kaynanamı hazmetsin. ortalık normale dönsün ...biz kendimizi maddi - manevi hazırlayallım o zaman 2 klomen darbesiyle işi hallederiz:)

bir milyon arasından bir şampiyon tuttururuz heralde:)
herkese şampiypon bebişini bulmaları dileğiyle...

takibimdesiniz ama yine buralardayım:),

yumurtlama günlerinde ve sonrasında hergangi bir kür yapmak iyi değil.
ama inşallah işe yaramıştır.
sana bol şans seneye kalmaz belki bebişin kaçamaklarda gelir hhhıııı.kaydirigubbakcemile3
ama tedavinide aksatma derim.alkisalkisalkis

gülcancım merhaba....yok zaten daha yumurtam çatlamamıştı. bunu ultrasonda gördüm öyle içtim maydonoz suyunu...sonra yaşadıım ağrılardan dolayı tahmin ediyorum muhtemelen çatlama olmuştur işe yardı herhalde kür diyee....

nasip güzelim...allah ne zaman olmasını uygun görrse tedavi falan vız gelir zaten . başka bir forumdan bir arkadaşım özelden paylaştı. aylarca kullandığı ilaçla netice alamamışlar. sonra doktoru dozu 2ye çıkartmış...arkadaş ta nasıl anladıysa 3 doz kullanmış klomeni...sonra doktor ultrasonda rahmin içindeki yumurta sayısını ve büyüklüklerini görünce ne yaptın sen diye kızmış arkadaşa..dozu fazla alınca hem çok yumurtası olmuş epeyy çok rahim tamamen yumurta dolmuş hem de büyükmüş boyurtları da. doktor hamile kalamazsın bu kadar yumurtayla demiş hepsini atman gerek adet olup da demiş...ama yumurtalardan bir tanesi tutmuş ve arkadaş 4 aylık hamile :) doktoru da şaşırtmış....yani olmaz diye bir şey yok :)
ama şu anda benim de kararım yumurta gelişimimin normal hale gelebilmesi için tedavime devam etmek . ama tedavim bebek yapma şeklinde değil salıklı yumutlama yönünde olacak. bu süre zarfında da fiziksel ( zayıflama) ve bütcesel hazırlanma yapmam gerekecek:)

tşk

UMUTLU CANIM ben tedaviyi bırakalı 7 ay oldu canım..daha doğrusu ara verdim diyeyim..hatırlarsan ocakta aşılama olmuştum ve foss çıkmıştı sonuç:) onun arkasından klomeni de bıraktım canım çatlatma iğnelerini de..çok şükür adetim düzene girdi, 35. günü geçmiyor..bende sürekli farlutal alıyordum canım, bilirim o psikolojiyi..bebiş yoksa bari kanama olsa diye dua eder insan bu arada pko ya bağlı olarak insülin değerim yüksek çıkıyordu, glukofen içiyorum onun için de..ama tamamen insülini düşürmek için. ekimi bekliyorum canım baktım olmadı direk tüp bebek artık..eşim de öyle söylüyor..ihtimal daha yüksek oluyor canım hiç değilse.
sen de dr una sorsana, glukofen adet düzenliyormuş..yumurta oluşturmuyor ama pko ya bağlı hormonal dengesizliği engelliyormuş..hani düzene girer yaa..56 gün çok fazla..canım benim..bilirim ne zordur sanaaAllahım bizimde yüzümüzü güldürsün canım en kısa zamanda..çok öptüm senii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…