canım ben geçen ayın 7 de adet oldum 17 çatlatma iğnemi vurundum 23 gün geçti çatlatma iğnesinin üzerinden yanlış mı hesapmlıyorum?ama senin adet tarihi 9 eylül gözüküyor.
canım ben geçen ayın 7 de adet oldum 17 çatlatma iğnemi vurundum 23 gün geçti çatlatma iğnesinin üzerinden yanlış mı hesapmlıyorum?
tamam canım zaten buğün test yapıcam. sonucu bildirim size:)kaç günde bir olduğunu sen daha iyi bilirsin.
listeye 9 eylül yazdırmışsında onun için sordum.
bide çatlatma iğneni 11.günde vurulmuşsun.maşşalh demekki erken yumurtlamışsın.
bence test yaparsan bebiş varsa çıkar.
Merhaba ben 21 yaşındayım,bekarım ve 2 ya da 3 aydır adet öncesinde kahverengi akıntı geliyor ,bu adetim başlamadan yarım gün ya da en fazla 1 gün sürüyor,sonrasında normal adet kanamam geliyor, tam hatırlamıyorum ama sonda da kahverengi akıntı gelerek bitiyordu galiba, nedeni ne olabilir?
Sayın hasta bu hormonal bir bozukluk olduğunu gösterir, lekelenmenin adet öncesi erken gelmesi proesteron yetmezliği veya yumurtalıkla ilgili kist problemleri düşündürebilir.Usg ye girin gerekirse basit bir adet düzenleyici doğum kontrol hapını 3 ay kullanarak tedavi olmanız gerekebilir
Zeyhat bak böyle bişey buldum.
ama seninki inşallah bebiştendir.çok tuhafsa muayene ol derim.
Bende hormonal bozukluk olduğunu düşünüyorum. Öncedende olurdu ama bu kadar uzun süreli devam etmezdi. Bu progestron testini hiç yaptırmadım 21. gün yapılıyordu sanırım aslında buna baktırmam lazım belkide bu yüzden bile hamile kalamıyor olabilirim.
Merhaba arkadaşlar...
Gulcangulcan beni listeden sil tatlım dün klomen bittikten sonraki 5. günümdü ve yumurta oluşmamış 3 tane var ama 3,5 ve 8 mm o yüzden doktor Farlutal verdi yine
Merhaba ben 21 yaşındayım,bekarım ve 2 ya da 3 aydır adet öncesinde kahverengi akıntı geliyor ,bu adetim başlamadan yarım gün ya da en fazla 1 gün sürüyor,sonrasında normal adet kanamam geliyor, tam hatırlamıyorum ama sonda da kahverengi akıntı gelerek bitiyordu galiba, nedeni ne olabilir?
Sayın hasta bu hormonal bir bozukluk olduğunu gösterir, lekelenmenin adet öncesi erken gelmesi proesteron yetmezliği veya yumurtalıkla ilgili kist problemleri düşündürebilir.Usg ye girin gerekirse basit bir adet düzenleyici doğum kontrol hapını 3 ay kullanarak tedavi olmanız gerekebilir
Zeyhat bak böyle bişey buldum.
ama seninki inşallah bebiştendir.çok tuhafsa muayene ol derim.
kaçıncı gün başladın ve günde kaçtane içtin.
Canım adetimin 5. günü başladım 5 gün içtim günde 2 tane sonrasındaki 5. gün gittim ama malesef dün çk moralim bozuldu. Açıkcası bu ay umutluydum çünkü geçen ay ilk ayımdı ve 18 mm 1 yumurta olmuştu. AMa kısmet...
yani 15.gün doktora muayene oldun.
eğer 10.gün olsaydı klomene 1-2 gün daha devam et derdim.
neden dozajı yükselmemiş.geçen ay 1 tane olduysa bu ay dozaşı yükseltmesi lazımdı.
günde 3 tane ve 4 tane almalıydın.hem ozaman anlardınız klomenin işe yarayıp yaramdığını onda görede iğneye gerçerdin.boşuna vakit kaybı olmazdı.
Şimdi Farlutal a başladım adet olursam 5. gün klomen günde 3 tane içicem ve yanında Dekort diye bi ilaç verdi...
kızlar yarın pregnyl igne vurulucam dua edin inşllah bu kez gelir melegim inşllahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?