Allah razı olsun canıım beniim:1hug: kader arkadaşı olmak böylebirşey herhalde...
Bu arada kızlar ben başka doktora gitmedim bugün yine. Bekleyeyim bakalım belki birkaçc güne kadar adet olurum. Çünkü daha önce adet söktürücü ilaç kullandığımda birkaç gün sonra adet olmuştum. Bu defa da biraz daha sabretmeye karar verdim. Allahım ne kadar sabırlı bir kadınmışım ben yaa. Tam 56. günüm bugüüünn:uhm:
Dr umu aradım lekelenmenin dahada siyahlaştığını yoğunlaşıp arttığını söyledim. Oda bugün sen bhcg yi tekrar yaptır bir bakalım emin olalım dedi. Akşam 5 te gidip yaptıracağım. Artık kendimi tanıyamıyorum hastamı oluyorum onu bile anlayamaz duruma geldim.
a.s.CANLARIM SEVGİLİ DİNAZORLARIM.a.s.
selda mehtap iyi haberlernizi alınca bende çok mutlu oluyorum..
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
cerot umutlu ve balım bütün dualarımda varsınız biran önce hayırlısıyla sizide hamiş görmeyi çok istiyorum..
bizler birbirimizi hiç tanımadık ama birbirimize en kötü zamanlarımızda destek olduk halada olmaya devam ediyoruz bu topiğin en güzel yanı bizi bizden başası anlamıyorki.
hepinizi yürekten dua ediyorum.........:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar ben geldim
hamilelik uyuyarak geçiyor daha bişey anlamadım :)))))
grip oldum bide 2 gündür onla uğraşıyorum
gülcan gebelik testi yaptım negatifçıktıaman dikkat et canım.
bol bol dinlen.allah meleğinide senide korusun.
aminn canım inşalllahhhhhhhhhhhhhdualarımız seninle.rufeydanın bebişi gel hadi gel.
bol şans canım.:Saruboceq:
rufeyda adet tarihinde yanlışlık var heralden bugün çatlatma iğneni olcaksan daha 15 gün var demi.biz listeye neden 7 eylül yazmışız.değiştirim ben onu.
kız var bişiler ama anlamadım valla.:uhm:ipin cucunu görünce anlıcaz.alkisalkisalkisama geçen aylara göre göğsüm okdar acımıyor bide bu var.:1shok:bu seferki belirtiler aşağıya zuhul etti.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hamilelik uyuyarak geçiyor daha bişey anlamadım :)))))
grip oldum bide 2 gündür onla uğraşıyorum
nŞimdi Farlutal a başladım adet olursam 5. gün klomen günde 3 tane içicem ve yanında Dekort diye bi ilaç verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?