Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cnm aynıseyler benim basımdan gecti söyle söyleyeyim klomen kullanımı bittikten sonra doktor 13 günde yumurtalarının büyüklüğünü kontrol edecek ve ona göre catlatma ignesi olacaksın ve bu igneden 36 saat sonra eşinle ilişkide bulunman gerekli bu süre içinde yumurtanda uzun süre beklemeden işleri bastan yapmana sebep ola bilir ama doktorum bende ilacı vuracagım ve kontrol etmesi gerken saate kadar iyi takip etti suan beklemedeyim ....

Canım bende ne yapacağımı bilmiyorum inan haklısın ama bu çocuk döneminde doktorun dediğinide yapmak istiyorum yaş 29 oldu. Bu arda Klomenin yanında dekort verdi oda kortizon muş ne yapcam bilmiyorum kortizon şişirecek ne yapacam hiççççççççççç blmiyorum çok bunalıyorum...sağol canım benim

kızlarr bende arnıza yenı katılıyorum benıde eklersenız sevınırım lısteye bır aydır klomen kullanıyorum adetımede 3 gun kaldı bakalım neler olacak

kızlarrrrr aceleeee cevappppppppppppppppp cok acıl neolur duyun sesımı kacgundur yazıyorum kımse cvp yazmıyo klomen kullandım ılk kez adetıme 5 gun var kahverengı lekeler geldı hafıfde sancım var ama kesılıyo gelıyo bı acayıp hamılemıyımkııııııııııı

günaydın kızlar...dün dktora gitim kontrole klomen kist yapmış bende malesef her iki yanımdada biri 3,5 biri 3 cm falan bütün moralim altüst oldu..

hihoyyttt hamiş haberimi geliyor ne.
kız lekelenmeler ve ağrılar hayraalamet değil.var bişey sende.hadi bakalım inşallah hamilesindir.kanda baktırsana.

günaydın kızlar...dün dktora gitim kontrole klomen kist yapmış bende malesef her iki yanımdada biri 3,5 biri 3 cm falan bütün moralim altüst oldu..

canım benim geçmiş olsun.merak etme gider onlar.valla bende neolup bittiğini bilem bilmiyorum.kistmi oluyort,yumurtamı oluyor.
sen bu ay kistlerini geçirmeye çalış.hayıt tohumu içi.önümzdeki ay tertemiz bir şekilde tedavine yeniden başlarsın inşallah.

kızlar birkaç gündür sağ kasığımda batışmalar vardı.ama dün akşam üstü sanki içerde bişey var dışarı doğru itiyor gibi.bir seğirdi anlatamam.tövbe tövbe dedim.çocuk olduda dıoşarı çıkmak istiyor dedim kendi kendime.bide aklıma gelmiyor değil kistmi oldu acaba diye.öf öf.kafamçokkarıştı

benımde 3 gundur kanamam var nıye anlamadım dr a gıttım normal dedı ya kızlar bırde bırsey soracagım progesteron baktıranınızmı varmı acaba benım rahım duvarımmı ınce o yuzden mı tutmuyor benım dr um bırkez baktı adetımın 3.gunu ama normal degerı nedır bılmıyorum adetın3.gunu degerının kac olması gerektıgını bılen bırı varsa bana yazabılırmı rıca etsem

ya kızlar bunun kesin tedaviyle bir çözümü yokmuymuş.durmadan söktürücüyle adet olunmazki.allah allah.
başka tedavi isteyin doktorlarınızdan.
ben bekarken 2 ay filan sürüyordu aralar.sağlıkçı bir arkadaşın tavsiyesiyle 6 ay gibi doğum kontrol hapı kullandım.çok şükür düzeldi.bekarken doktora gitmeye utanıyorsun,ama şimdi olsa hastaneyi altına üstüne getiririm.
size tavsiyem 3-4 ay soğan kürü yapın,adaçayı için,hayıt tohumu çayı için.süper bişey bunlar.

hayatım benimde bakılmadı hiç 21.gün bakılıyorya genelde.
aynen 3.gün yapılan teste baktı doktor sadece bişeyde demedi.
ama progestan değeri yumurta çatladıktan sonra 10-60 arası değerde olması gerekirmiş.yumurtanın çatladığını ve rahmin elverişli olduğunu gösterirmiş.düşük çıkarsa progestan verirlermiş.
eğer incelme varsa doktorun görürdü dicem ama artık onların naptıklarını bile bilemez olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…