arkadaşlar merhaba ben şimdi doktordan geldim geçen ay yumurtlama olmamıştı doktor doğ.kontrol hapı vermişti şimdi de hiç muayne etmeden klomen verdi fisfisfisadetimin 5.günü başlıycakmışım sabah akşam.adetin 13.günü tekrar çağırmıştı fakat ben 13.gün şehirdışında olacağım doktoru aradım söledim o da önce acaba iptal mi etsek dedi sonrada o zamn 15. günü gel dedi eşimin de sperm sayısını ölçtürmsini istedi kızlar acaba 15 günü gitmem bi problem oluştururmu:uhm:klomen kullananlar biliyosanız biraz bilgilendirirmisiniz benia.s.
merhaba canım ben aslı agrı cekmen cok güzel bu etkisini gösteriyo demek kısım kısısm agrı cekersin kasıklarında ...kolay gelsinben klomene dün başladım bugün biraz ağrım var normalmi arkadaşlar...
n
slm ceydammm 13 14 yaslarında adetım cok uzun suruyodu doktora gıttım bana dogum knrl hapı verdı 6 ay kullandım sonra bıraktım 3 ay adet olmadım doktor buseferde farlutal verdı 6 ay kullandım sonra ben her ay bunumu kullancam dedım bıraktım 7 ay adet olmadım daha sonra 8 ayda adet oldum ogun bugun adetlerım cok sukur duzenlı bence bunyenı bu farlutal alıstırma bırak bekle alısınca her ay ıstıyo bunye onsuz adet olamaz hala gelıyo ınsan hoscakal..
günaydın kızlar...dün dktora gitim kontrole klomen kist yapmış bende malesef her iki yanımdada biri 3,5 biri 3 cm falan bütün moralim altüst oldu..
kızlarrrrr aceleeee cevappppppppppppppppp cok acıl neolur duyun sesımı kacgundur yazıyorum kımse cvp yazmıyo klomen kullandım ılk kez adetıme 5 gun var kahverengı lekeler geldı hafıfde sancım var ama kesılıyo gelıyo bı acayıp hamılemıyımkııııııııııı
günaydın kızlar...dün dktora gitim kontrole klomen kist yapmış bende malesef her iki yanımdada biri 3,5 biri 3 cm falan bütün moralim altüst oldu..
gunaydın gulcancım nbr
günaydııın günaydııın.a.s.
nolsun iyiyim sende nevar neyok.bebiş yola çıktımı ?kaydirigubbakcemile3
kızlar birkaç gündür sağ kasığımda batışmalar vardı.ama dün akşam üstü sanki içerde bişey var dışarı doğru itiyor gibi.bir seğirdi anlatamam.tövbe tövbe dedim.çocuk olduda dıoşarı çıkmak istiyor dedim kendi kendime.bide aklıma gelmiyor değil kistmi oldu acaba diye.öf öf.kafamçokkarıştı
n
slm ceydammm 13 14 yaslarında adetım cok uzun suruyodu doktora gıttım bana dogum knrl hapı verdı 6 ay kullandım sonra bıraktım 3 ay adet olmadım doktor buseferde farlutal verdı 6 ay kullandım sonra ben her ay bunumu kullancam dedım bıraktım 7 ay adet olmadım daha sonra 8 ayda adet oldum ogun bugun adetlerım cok sukur duzenlı bence bunyenı bu farlutal alıstırma bırak bekle alısınca her ay ıstıyo bunye onsuz adet olamaz hala gelıyo ınsan hoscakal..
benımde 3 gundur kanamam var nıye anlamadım dr a gıttım normal dedı ya kızlar bırde bırsey soracagım progesteron baktıranınızmı varmı acaba benım rahım duvarımmı ınce o yuzden mı tutmuyor benım dr um bırkez baktı adetımın 3.gunu ama normal degerı nedır bılmıyorum adetın3.gunu degerının kac olması gerektıgını bılen bırı varsa bana yazabılırmı rıca etsem
benımde az kaldı 17 sı adet gunum tamda yola cıkacagımız gun bayram ıcın afyona gıdecegz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?