hayatım benimde bakılmadı hiç 21.gün bakılıyorya genelde.
aynen 3.gün yapılan teste baktı doktor sadece bişeyde demedi.
ama progestan değeri yumurta çatladıktan sonra 10-60 arası değerde olması gerekirmiş.yumurtanın çatladığını ve rahmin elverişli olduğunu gösterirmiş.düşük çıkarsa progestan verirlermiş.
eğer incelme varsa doktorun görürdü dicem ama artık onların naptıklarını bile bilemez olduk.
kızlar yeni muhtemel tarihim 10 ekimmm
evet ya.dikkat et yollarda bari.çok hoplayıp zıplama sakın.
benimde 13 ve 15 arası günüm bakalım ne olacak..:tomato:
yoksa bunu gibi çürük domatesimi yiyecez.kaydirigubbakcemile3
selam kizlar ben aranizda yeniyim. lutfen bi sey sora bilirmiyim. gecen ay ultrasonda adetimin 11 gunu 1 yumurtam buyumus 8 mm olmustu ve 14 gunu 11 mm olmustu. doktor 17 gun gelmemi soyledi ama ben yurtdisinda oldugumdan gidemedim. adetimden tam 38 gun sonra yine adet oldum, genelde adetim bazen duzenli bazen duzensiz oluyor. simdi doktorla gorustum adetin 5 gunu gel ilac vericez sonra ignele catlaticaz dedi. ama istersen bir ay daha ultrason takipi yapa biliriz. sizce ben hangisini secmeliyim. ben bebis cok istiyorum. lutfen bana bir fikir verin. :Saruboceq:
alminascim cok tesekkur ederim, ben kendimde neler oldugunu cikaramadim. doktor ilk once hormon incelemesi yapti her sey normal dedi. ben 4 aydir deniyoruz neden bir sey yok deyice ultrason takipi yapariz canim dedi. ultrasonuda tam takip edemediyimiz icin bilemiyorum. bir daha mi takip etsem yoksa ilac mi alsam?????? bu arada bugun adetimin 2. gunu.slm bız adetımızın 3.yada 5.gunu klomen ısımlı ılac kullanıyoruz sonra adetımızın 15 16 17. gunlerı gıbı catlatma ıgnesı oluyoruz bu arada ultrasnlada takıp edılıyoruz bu yontemı kullanman vakıt kazanmanı saglar daha cabuk ulasırsın bebısıne a.s
Her kim bu kelimelerle dua eder de günahlarinin bagislanmasini diler veya dünya ve ahireti ile ilgili bir dua ederse duasi kabul olur ve istedigi verilir.
La ilahe illü vahdehu la serikeleh lehül-mülkü velehül-hamdü ve hüve ala külli sey'in kadir.
Elhamdülillahi ve Subhani ve la ilahe illü vü Ekber.
Vela havle vela kuvvete illa billahil Aliyyil' Aziym
:Saruboceq:
lutfen bana yardim edinnnnnnnnn. ben napsam acabaaa???????
kızlar günaydın. bişey sorucam benim adetime 5-6 gün var dün akşam ayıptır söylemesi hani nezle olupta hınkırırsın ya o kadar fazla sümüksü ama çok yoğun akıntı geldi. yumurta mı çatlamış oluyo öyle
ama geçen hafta da yumurta akı gibi çok fazla gelmişti her ay gelenki gibi. ama dün akşamki çok tuhaf bişeydi çok fazla ve değişikti. ne olaki bu şimdi???
lutfen bana yardim edinnnnnnnnn. ben napsam acabaaa???????
kızlar günaydın. bişey sorucam benim adetime 5-6 gün var dün akşam ayıptır söylemesi hani nezle olupta hınkırırsın ya o kadar fazla sümüksü ama çok yoğun akıntı geldi. yumurta mı çatlamış oluyo öyle
ama geçen hafta da yumurta akı gibi çok fazla gelmişti her ay gelenki gibi. ama dün akşamki çok tuhaf bişeydi çok fazla ve değişikti. ne olaki bu şimdi???
Ya kızlar benİm gİbİ klomen kullanıp kİst oluŞan var mı aranızda...ben bundan sonra 6 ay boyunca yanlızca klomen kullanıcam ama Çatlatma İĞnes İ vurulmıcam bu Şekİlde tedavİ gÖren var mı pekİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?