Ya kızlar benİm gİbİ klomen kullanıp kİst oluŞan var mı aranızda...ben bundan sonra 6 ay boyunca yanlızca klomen kullanıcam ama Çatlatma İĞnes İ vurulmıcam bu Şekİlde tedavİ gÖren var mı pekİ?
bende de ikinci ayımda kist oluştu. klomen fazla geldi.eger pco gibi durumun yoksa klomene gerek yokmuş aslında. dr. değiştirdim. bundan sonra sadece yumurta takibi yapılacak. doktorlar bir klomen tutturmuş gidiyorlar valla. ihtiyacı olsun olmasın herkese veriyorlar. ben bu ay hiçbirşey kullanmadım. zaten kist olunca doktor bir ay doğum kontrol hapı verdi. klomen tam piyasa ve ticaret ilacı olmuş bence. iyice araştırmak gerek.
valla ben 6 ay olur olur diye bekledim.baktım gelen giden yok doktora gittim.acelen ne dedi bana.ama gördükki bir sürü sorun varmış.acele etmekte haklıymışım.6 ay bekleme,8 ay tedavi derken oldu 14 ay.
doktora kalsa 1 sene sonra bakarız demişti.
yani arkadaşlar hiç geciktirmeden kontrollere gidin.belki hemen fayda göreceksiniz,belki zaman alacak.
inşallah allah kimseyi bekletmez.
bende de ikinci ayımda kist oluştu. Klomen fazla geldi.eger pco gibi durumun yoksa klomene gerek yokmuş aslında. Dr. Değiştirdim. Bundan sonra sadece yumurta takibi yapılacak. Doktorlar bir klomen tutturmuş gidiyorlar valla. Ihtiyacı olsun olmasın herkese veriyorlar. Ben bu ay hiçbirşey kullanmadım. Zaten kist olunca doktor bir ay doğum kontrol hapı verdi. Klomen tam piyasa ve ticaret ilacı olmuş bence. Iyice araştırmak gerek.
gerçi bende iğne filan olmuyorum sadece klomen içiyorum okadar.çatlıyolardır heralde bilmiyorimki.
hayatım ne eşimde ne de bende sorun yok..bende 1 yıl önce çikolata kisti vardı ve ameliyat oldum..ama kistten dolayı allaha şükür hiçbir zarar kalmadı ne rahimimde ne kanallarımda..yani normal şartlarda bizim kendiliğinden çocuğumuz olabilir ama benim acele etme sebebeim bu kistin tekrarlama gibi bir durumunun olması..yani eğer bu kist tekrarlarsa tek çözümü ya doğum kontrol hapı yada belli boyutu geçtikten sonra ameliyat..her ikiside gebeliği geciktiricek şeyler...acele etme sebebimiz. Bu yüzden....
aslında dogru soyluyorsun :kedi:
herkese günaydına.s.
yeni doktorum bana dediki yumurtlamanda bir sorun gözükmüyor. niye verdiler bu klomeni sana. halbuki diğer doktor senin yumurtlamn yok demişti. şimdi benim doktorlara karşı güvenimde kalmadı. gittiğim doktorda istanbulda en iyi özel hastanenin birinde ki doçent olmuş bir doktordu yani. insanın içini bulandırıyorlar resmen. bende eski doktoruma geri döndüm en iyisini o bilir. zaten özel sigortam var diye hastane doktoruna gideyim demiştim ama yok bildiğinden şaşmayacaksın.
hosgeldın nasılsın nasıl gectı tatılınzemuszemus
hoşbulduk canım...tatilden bişey anlamadım zaten cıktığımda hastalanmıştım neyse o bitti klomen derken bugünde dr.uma gidicem yumurtalara bakıcak...sen nasılsın...
valla yumurtlama problemin yoksa kendi haline bırak gecen sefer doktorun 22 mm ulaşıp çatladığı zaman şu gün ilişkiye girin demedi mi? doktorlar ultrsonla bakıp anlıyorlar aslında hangi gün olması gerektiğini. tam gününü bile verebiliyorlar.
sagol canım bende ıyıyım hava cok yagmurlu bende evdeyım gecen hafta carsamba ıgnemı oldum sımdı beklemedeyım adet tarıhım 17 eylul
canım inşallah bu ay güzel haberler alırız....az da kalmış ayın 17sine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?