Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende de ikinci ayımda kist oluştu. klomen fazla geldi.eger pco gibi durumun yoksa klomene gerek yokmuş aslında. dr. değiştirdim. bundan sonra sadece yumurta takibi yapılacak. doktorlar bir klomen tutturmuş gidiyorlar valla. ihtiyacı olsun olmasın herkese veriyorlar. ben bu ay hiçbirşey kullanmadım. zaten kist olunca doktor bir ay doğum kontrol hapı verdi. klomen tam piyasa ve ticaret ilacı olmuş bence. iyice araştırmak gerek.

Hayatım bılıyorum ama doktorum bunu savunmuyor ıŞte..senın zaten kendılıĞınden Çatlıcak yumurtlaarın merak etme dedı...tedavını bu Şekılde olmasını ben ıstedım maddı olarak kaldıramıyorum canım her ay 200 lıa acayıp yıkım oluyor bıze ya..6 ay ben kendım deneyım dedım eĞer olmazsa aŞılama ıÇın gelelım dedım..her ay 200 oraya verıceme barı kenara atra aŞılama parasını bırıktırırım dıye dÜŞÜndÜm oda tamam dedı ama sen yınede bu sÜrekÇe klomen kullan dedı her ay muayene olmanada gerek yok kendılıĞınden Çatlar yumurtan dedı..

Bu kıstın oluŞmasıda sanırım kendı hatam canım ben hapı gereklı sÜreÇte ıÇemedım her ıkı tane ıÇmem lazımken aksattım ben bunu 7 gÜnde bıtırdım ve hemen ertesı gÜn doktora gıttım yanı haptan sonra ıkı gÜn ara verıp ıĞne olmadım tabı bu sefer hapın etkısı devam ettı ve bÜyÜmeye devam ettı yanı tabı bunu doktora sÖylemedım ama haptan sonra 2 gÜn ara verılıp ıĞne olunma sebebı buymuŞ canım

aslında dogru soyluyorsun :kedi:

haklısın canım ben 3,5 sene önce ssk ya gittim bebişim olmuyor diye senin yaşın daha kaçki geldin acele etme 1-2 sene sonra gel dedi keşke onu dinlemeseydim şimdi belkide bebişim kucağımda olurdu... çünkü 2,5 sene önce düşük yaptım en azından tedaviyle olsaydı sorun yaşamazdımbenneyaptımki

hayatım ne eşimde ne de bende sorun yok..bende 1 yıl önce çikolata kisti vardı ve ameliyat oldum..ama kistten dolayı allaha şükür hiçbir zarar kalmadı ne rahimimde ne kanallarımda..yani normal şartlarda bizim kendiliğinden çocuğumuz olabilir ama benim acele etme sebebeim bu kistin tekrarlama gibi bir durumunun olması..yani eğer bu kist tekrarlarsa tek çözümü ya doğum kontrol hapı yada belli boyutu geçtikten sonra ameliyat..her ikiside gebeliği geciktiricek şeyler...acele etme sebebimiz. Bu yüzden....

gerçi bende iğne filan olmuyorum sadece klomen içiyorum okadar.çatlıyolardır heralde bilmiyorimki.

canım çatlaamsa kist oluşur ve ağrısından anlarsın <zaten kasığın yanında aynı zamanda beline de vuruyor onun ağrısı ve mesela yere çömel tuvalet pozisyonu al kasıklarında baskıdan dolayı ağrı olur..yani normal bi kasık ağrısı olmuyor bunu mutlaka anlarsın içini ferah tut

kizlar cok tesekkur ederim, bana cok yardimci oldunuz isterseniz beni de listenize ekleyin 8 ekim

ee ne güzel doktor bir problem yok diyorsa yoktur. zaten listeye bakarsan insanlar klomen kullanmışlar ve bıkmışlar. yetti artık deyip herseyi kendi haline bırakmışlar. ve sonuççç hamile kalmışlar.
herkes için hayırlısı olsun valla. herkesin yüzünü güldürsün.

aslında dogru soyluyorsun :kedi:

yeni doktorum bana dediki yumurtlamanda bir sorun gözükmüyor. niye verdiler bu klomeni sana. halbuki diğer doktor senin yumurtlamn yok demişti. şimdi benim doktorlara karşı güvenimde kalmadı. gittiğim doktorda istanbulda en iyi özel hastanenin birinde ki doçent olmuş bir doktordu yani. insanın içini bulandırıyorlar resmen. bende eski doktoruma geri döndüm en iyisini o bilir. zaten özel sigortam var diye hastane doktoruna gideyim demiştim ama yok bildiğinden şaşmayacaksın.

yaww bılmıyorum ben gecen ay klomen kullanmadım 1 tane yumosum oldu 22 mm e ulastı kendısı catladı sansımızı arttırmak ıcın dr um klomen verdı bu sefer 7 tane yumosum oldu 16-18 mm de kaldılar buyuyup gelısmedıler sansımı arttırmak ıcın denedım ıyıce azaldı:gitme:

valla yumurtlama problemin yoksa kendi haline bırak gecen sefer doktorun 22 mm ulaşıp çatladığı zaman şu gün ilişkiye girin demedi mi? doktorlar ultrsonla bakıp anlıyorlar aslında hangi gün olması gerektiğini. tam gününü bile verebiliyorlar.

hoşbulduk canım...tatilden bişey anlamadım zaten cıktığımda hastalanmıştım neyse o bitti klomen derken bugünde dr.uma gidicem yumurtalara bakıcak...sen nasılsın...

sagol canım bende ıyıyım hava cok yagmurlu bende evdeyım gecen hafta carsamba ıgnemı oldum sımdı beklemedeyım adet tarıhım 17 eylul

dedı ama gecen ay ben bebıs calısmadım

kızlar ben annemlere gıdıyorum evde cok canım sıkıldı teyzemler falanda varmıs bıraz vakıt gecırrrım aksama gorusuruz hoscakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…