kizlar gercekten bazilari tedavilerini birakip hemen hamile kaliyolar, acaba bu ilacin etkisinden mi yoksa hic ilac kullanmasak daha ii sonuc oluyor anlamina geliyor mu? vallahi sabahtan bu forumdayim ve okudum. ne guzel bu konuyu acan kisi de gebe kalmis. vallahi bu beni cok mutlu etdi. darisi hepimizin basina hihoyyyt
Sağol gülcancığım yeni ayım hayırlı olsun :)
kızlar dr.dan geldim....tabi moralim biraz bozuk olarak günde 3 tane klomene 1 tane yumurta oluşmuş...ben zaten anlamıştım gecen aylar gibi pek ağrım olmamıştı bu ay...neyse 20mm ymiş..çatlatma iğnemide oldum....Bakalım bu tek yumurtyla bu ay olacak mı.........ALLAHIM BÜYÜK....
kızlar merhaba benimde bu ay tutmadı bende adet gördüm5. günü tekrar başlıyorum kendimi çook kötü hissediyorum...
canım neden moralini bozuyosinki önemli olan yumurtanın büyümesi ve kaliteli olması.1 tane 5 tane olmuş önemli değilki.ne güzel seninkide tam 20 mm olmuş.sadece sabırlı ol ve moralini yüksek tut.
eh ne diyelim hayırlı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden.
bu ay bukadar düşünme lütfen.at kafandan biraz.
Öyle canım düşünmekle olmuyor bu iş birazda düşünmemeye çalışıyım bakalım ne olacak
bırak bu kadar üstüne düşme boşla biraz.
biz elimizden geleni yapalımda gerisi allah kalmış.
düşünmeyle biryere varılmıyorki.
valla ben 2 aydır gayet rahatım.ha düşünmüyormuyum,tabiki ama takmıyorum.olursa olur olmazsa devam diyorum.kaydirigubbakcemile2
gulcancim canim beni niye eklemiyosun listeye, ama ben de gebe kalmak istiyorum. Çok üzgünüm çoook yoksa her kesi almiyomusunuz listenize? isterseniz hakkimda bilgi vere bilirim. :çok üzgünüm: birilerile konusmaya cok ihtiyacim var, hic kimse beni anlamiyor, sabirsiz diyolar bana. ben anne olmak istiyorum, napayim elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?