Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

deryaberil,gerçekten insanlar en ufak bir kelimeye bile alınabiliyor burda.
onun için boşver kimseyle takışmaya değmez.kendini nerde rahat hissediyorsan orda takıl.

Naber kızlarr güzell haberler varmı bakalım ben yoktum 2 gundurrr :))merak erttım sızı

ninikimm canımm sağlıkk olsunnn :1hug:inşallahh eriyip kaybolucakk kistlerinn hiç merak etmeee zararı yok o kistlerın:)))

hayatım sende de oluşmuşmuydu?bu arada doktorm bu şeklde hamile kalman zor ama kendiliğinden ericek dedi cidden eriyor mu balsuat ya

Ya varya acayıp doladım kafaya ya...kokruorum Şu kıstlerden ya erımezse yıne mı ılaÇ alıcam ben?d.kontorl hapı yanı

hayatım sende de oluşmuşmuydu?bu arada doktorm bu şeklde hamile kalman zor ama kendiliğinden ericek dedi cidden eriyor mu balsuat ya
Tabikide ericekk ninikimm.Bazılarına dogum kontrol ılacı verıyorlar bazılarına vermıyorlar kendılıgındne erir diyee..Bu şekilde hamile kalman zor demesiylee tövbe şimdi bişi yazıcaktım ermiş sankii.Ne mucizelerr gerçeklesıyor bu sıtedee ben kisti oldugu halde halıe kalan cok kısı gordum 2 yıldır rahat oll:lepi:relax
bacım nerdesin sen.valla bugün aklıma geldin sordum ama kimse bişey demedi.hayırdır nerelerdeysin.

kaydirigubbakcemile3Canım pazartesi yatılı misafirlerim vardı bursadan :1rolleyes:dünde köye gittik hep beraberrr :)bugun geldım anlıcagın sıteyE giremedimm.:))sen nasılsınn

ninikim bende hiç kist oluşmamıştı

[color="ındigo"][sıze="2"]canım çok sağol ilgilendiğin için...bende bu ay ilaç almıcam önümüzdeki ay kontrole gidicem...bakıcak eriyip erimediğine...sonrada 6 ay falan klomen kullanıcam ama iğne vurulmadan..sonrasındada aşılama için gidicez eğer 5-6 ay içinde olmazsa

peki sen klomen kullanırken çatlatma iğneside vuruluyor muydun[/sıze][/color]
?

herkese meraba kızlar bişey sorcam benim bi kac gundur cok akıntım var bazen şeffaf bazen sarı oluyo kusura bakmayın yazdım ama bide fazla hareket edınce sol kasıgımda agrı oluyo iş yaparken falan adetıme 12.gun var daha bilmiyorum dr.bu ay bışey olmaz dedı.catlatma iynesi bile vurmadı 13mm di 11.gun buyumuş olabılırmı acaba yada catlamış :Saruboceq:

kızlar nefertitinin internetinde bi sorun varmış o yüzden haber verememiş adet olmuş listeden silebilirsiniz döndüğünde yeni adet tarihini vericek tekrar ok
hepinize iyi akşamlar bu arada

Evet canım ovitrella kullanıyordum bennaniknanik

Tamam canım saĞol hadı ÖpÜyorum senı....ben kaÇar....gÜlcan canım ıyı akŞamlar ben kaÇıyorum yarın gÖrÜŞÜrÜz

derya arkadasa iki cift lafim var bizelre dedikodu yapiyorsunuz diye itham da bulundu utanmadan da baska topigin yazilanlarini buraya eklemis, tabii isine gelen kisimlari.
arkadasim dedikodu budur senin yedigin laflar da bize dedikoducu demen icindir sanane ne istersek konusuruz bize doktorlardan konusacaginiza yok onu yaptim bunu yaptim diye konustunuz demissin diye kizdik sana ne dememizi bekliyordunki, ozur dileriz derya soz artik baska seyler yazmayacagiz mi diyecektik.
ayip be arkadasim dedikodu yapan sensin hem de topikler arasi!!! uslubunu bozan da sensin, su guzel paylasim formlarini dedikodu kazani haline getiren de!!! kotu gunune denk gelmistir sinirlerini bizden cikartiyorsundur diye dusunduk ama yok artik burda da yazinizi gorunce boyle mahsum bir aciklamayla aciklanamaz ayibiniz. istediginiz yerde yazin arkadasim ama adimizi kirletmeden, biz o tpikte ne acilar paylastik ben bebegimi kaybettigim de paylabildigim rahatlayabildigim tek yer orasiydi, o yuzden o kadar onemli bir topigi agziniza dedikodu malzemesi yapmaniza dayanamadim. burdaki arkadaslarin da huzurunu bozmamiza neden oldugunuzun farkindasinizdir umarim.
kizlar kusura bakmayin ama suclama olunca savunma hakkidir insanin.
herkes yeterince stresliyken bir de neler ve kimlerle ugrasiyoruz, YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…