yürü be deryam kim tutar seni
Naber kızlarr güzell haberler varmı bakalım ben yoktum 2 gundurrr :))merak erttım sızı
olmaz mı şekerim bende 2 tane toppaç gibi kist var daha ne olsun delikafadulden delikafadulden
Naber kızlarr güzell haberler varmı bakalım ben yoktum 2 gundurrr :))merak erttım sızı
olmaz mı şekerim bende 2 tane toppaç gibi kist var daha ne olsun delikafadulden delikafadulden
ninikimm canımm sağlıkk olsunnn :1hug:inşallahh eriyip kaybolucakk kistlerinn hiç merak etmeee zararı yok o kistlerın:)))
Tabikide ericekk ninikimm.Bazılarına dogum kontrol ılacı verıyorlar bazılarına vermıyorlar kendılıgındne erir diyee..Bu şekilde hamile kalman zor demesiylee tövbe şimdi bişi yazıcaktım ermiş sankii.Ne mucizelerr gerçeklesıyor bu sıtedee ben kisti oldugu halde halıe kalan cok kısı gordum 2 yıldır rahat oll:lepi:relaxhayatım sende de oluşmuşmuydu?bu arada doktorm bu şeklde hamile kalman zor ama kendiliğinden ericek dedi cidden eriyor mu balsuat ya
bacım nerdesin sen.valla bugün aklıma geldin sordum ama kimse bişey demedi.hayırdır nerelerdeysin.
ninikim bende hiç kist oluşmamıştı
[color="ındigo"][sıze="2"]canım çok sağol ilgilendiğin için...bende bu ay ilaç almıcam önümüzdeki ay kontrole gidicem...bakıcak eriyip erimediğine...sonrada 6 ay falan klomen kullanıcam ama iğne vurulmadan..sonrasındada aşılama için gidicez eğer 5-6 ay içinde olmazsa
peki sen klomen kullanırken çatlatma iğneside vuruluyor muydun[/sıze][/color]?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?