kızlar bugün pregnyliyi vuruldum öğlen 1.5ta...dr.um bugün ilişki yok perş.cuma,c.tesi ilişki dedi..bazı arkadaşların dr.uda iğne vurulduğu günde ilişki diyormuş...niye böyle acaba??
kızlar bugün pregnyliyi vuruldum öğlen 1.5ta...dr.um bugün ilişki yok perş.cuma,c.tesi ilişki dedi..bazı arkadaşların dr.uda iğne vurulduğu günde ilişki diyormuş...niye böyle acaba??
sayın editörümüz aldığınız karar için mağdur kalan arkadaşlarım için teşekkür ederim. ben de bu forumda mutluyum . arkadaşlarımla güzel paylaşımlarımız var. biz burada deneyimlerimizi yaşadıklarımızı paylaşıyor sevinçlerimizle mutlu oluyoruz. ayrıca bizim bu forumumuz uğurlu her gün hamile çıkıyor aramızdan ona inanıyoruz. o nedenle açtığınız için teşekkürler.
arkadaşlarımdan da nazarınızda tekrar özür diliyorum sizleri mağdur ettim ve meşgul ettim. özür dilerim tekrar tekrar.
umarım beni anlar ve affedersiniz.
alacağım cezaya razıyım . özür dilerim.
evet cnm slmŞenizkaydirigubbakcemiletekrar slm canım gerçi biz pek ayrı kalmadık amakaydirigubbakcemile3
kozlar bırse soracagım sayfa kapanırsa nasıl bırbırımızı bulacagız
canım burdaki arkadaşlar eğer arkadaş listende varsa bulabilirsin nerde olduklarını
sevdam geliyor yazdıklarını görebiliyoruz. kızlar yoğun ve yorucu bir geceydi....epey strese maruz kaldım . ben şimdi izninizle kaçar ....
zevk hanemizin sayısını arttırayım bari :) ancak tükenir stresim:)
iyi uykularrrrr
ya kızlar benım yazdıklarım gelıyormu
heheheeh cogunun nıckını hatırlamıyorum kı cok azı var ben arkadas eklemeyı bılmıyorum ogrenemedım
geliyo cnm slmhihoyyytya kızlar benım yazdıklarım gelıyormu
minikcancım ben iğneyi pazar 16 da vuruldum
dr pazar p.tesi vermedi
salı çatlamıştı, ancak salı akşamı çalışma verdi, banada biraz gec gibi geldi
geliyo cnm slmhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?