Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gerçekten bende okudum ve çok üzüldüm.biz topicimizde ne günler yaşadık ve halada yaşıyoruz.birinin çıkıp böyle gerksizce saldırıda bulunması ne kadar manasız...bende söz hakkı dogdugu halde yazmayacaktım ama dayanamadım.kızlar topicinizi asla rahatsız etmek istemem zaten bizleri bilen biliyor kimseye kendimi tanıtma niyetim yok...balsuratım özellikle...şimdiye kadar bu topice girip okumadım bile rahatsızlık vermemek için.ama deryanın yaptıkları söyledikleri haddini aştı...sizin burada herşeyinizi paylaştıgınız gibi bizde topicimizde paylaşıyoruz herşeyimizi...konunun sizinle kesinlikle alakası yok zaten.deryanın da yazacakları varsa topimize yazsın.sizi de germesin burada.çok yanlış şeyler ya.hiç böyle bişy yaşamadım üyeligimden beri...
hepinize Allahım saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.öpüyorum.

çiş olayını nerden çıktı acaba hahahahhaha
bizde dedikodu yok dedikoduculara da yer yok
bide bize dedikoducu diyene bakın????
ha bide benim yazımı alıntılamak yerine link verseydin merak eden arkadaşlar girip ordan baksalardı konuşmaların devamını yazmamışsında merak edenler vardır belki derya hanımm
başkada bişiy demiyorum herşey açık ortada
arkadaşlar kusura bakmayın topiğinizi işgal ettiğimiz ama yazıyı görünce kendi adıma ismim kullanıldığı için açıklama gereği duydum
:))))))

Son düzenleme:
sen hadii aştın gerçi arkadaşlarım gereke cevabı vermişler azmayacaktım ama sen zorladı

tüküredüğünü yalıyo n deikoducu sensindelikafadulden

evet yaa bende onu anlamadım ceylanım ben başından beri o topicteyim bir defa olsun yazılmadı bişey ama 1 haftadır aramızda olan arkadaş gelip böyle bişeyi uydurabiliyor..
pek bişey demeye gerek yok kşmse mecbur değil girdiği topicte muhabbet etmeye..ayrıca edilen muhabbete de karışmaya hakkı yoktur ki bu ona kalmamıştır zaten.. buraya yazmakla sadece cavap hakkımızı kullanıyoruz..arkadaş bize dedikodu yapıyorsunuz deyip başka topicin burda dedikosunu yapmıştır..
neyse arkadaşlar sizler kusura bakmayın

kizlar bizim topigi buraya tasimis gb olduk formun konusu disina derya arkadasimiz sayesinde asil burda cikilmis oldu, verdigimiz rahatsizliktan dolayi uzgunuz iki form kardes olduk bu sayede :icecream: bir gun ben de anne olcagim topigine bekleriz sizleri de kizlar:)) ayrica denenler dogru degil biz bebek konusu ve calismalari hakkinda da surekli konusuyoruz derya arkadsimiz bunlari yazarken 4 ya da5sayfa ates olcme yontemi hakkinda konusuyorduk ama isine gelmemis, o kisimlari buraya yazmak, neyse herkese bos yere gerginlik yaratigimiz icin uzgunuz, bizim forma da bekleriz :smiley-cool:

slmm kızlar
ne olmus basılmısız galıba topıgımız ısgal altında savas baltasını alan bızım topıgı basmıs delikafadulden topıcler arası meydan muharebesıne donmusdelikafadulden

sen gereken yerde gerekli cevabı vereceksin zaten....
hepiniz tuhafsınız...kendi statünüzü aşıp bizim keyifle yazıştığımız forumumuza geliyorsunuz ...aklı sıra beni buradaki arkadaşlarıma rencide etmeye mi çalışıyorsunuz....

boşunaaaaa...ben gerekeni yaptım merak etme...sen giderken ben dönmüştümmmmm....sklava:kötükedihüso

Şöyle bir karar aldık 1-2 tane kendini bilmez yüzünden suçu olmayanların da bu cezaya dahil olmasının haksızlık olduğunu düşündük. Artık konular kapatılmayacak. Açık olacak cezai işlem arkadan yürütülecektir. Buyrun şimdi birbirinize girebilirsiniz....

ben geldim:)
beni kötü kadın müzeyyen ilan ettinniz ise walla bir daha girmem siteye..düzgünce uyardım kızlar böyle yapmayalım amacın dışına çıkıyor diye kendileri uzattı.
kendi adıma kusura bakmayın kızlar...şişirdim sizleri de üzdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…