kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum samimiyetinize güvenerek...ben başka bir topiğe daha üyeyim. belki sizlerden de takılan vardır. ama ben orada buradaki yakınlığı görmedim. burada herkes hangi başlık altında toplandığını fakında. ne için bir aradayız bilincinde. herkes birbirine deneyimlerinden yaşadıklarından bahsediyor bilmediğimiz duymadığımız şeyleri okuyarak öğreniyoruz. bu bir paylaşımdır. ve forumlar bunu için vardır. ama bahsettiğim topikte iyce kasıntı şeyler okumaya başladım ve rahatsız oldum...çişe gidiyorum gelince yazarım seviyesine kadar düştü iyce ve saçma sapan sayfalar dolusu konuşma...fbir kere forum sayfaları muhabbet chat için açılmaz ortak konuda paylaşım içindir. ben bu foruma aşagıda ekleyeceğim yazıyı yazdım ve altındaki cevpaları aldım karşılığnda duamadım son kez hepsine cevap verdim. şimdisizlerinde okumanızı ve bana yorum yapmanızı istiyorum. çünkü sinirrlendim....insanlar bebek beklentilerinin stresini bu şekilde atacaklarını zanneder şekilde tuhaf davranıyorlar. ben de hamile değilim ama bu topikde bir uğur var ve her günyeni bir hamiş haberi alıyor hep birlikte seviniyoruz. mesela gülcan çok tebdrik ediyorum onu tek tek hepimizin tedavi yöntemini aylara göre adet beklentilerini sektirmeden yazıyor,takip ediyor..soruyor..ara ara bize bilgiler gönderiyor yararlanmamız için...forum dediğin böyle olur...yok yemee gidicem sahura kalkcam şimdi...çişimi yapıyım geliyim gibi şeyler olunca insanın içi bulanıyor:)
şimdi ekliyorum ve yorumlarınızı merakla bekliyorum.....
BıR GÜN BEN DE ANNE OLACAĞIM DıYENLER TOPıĞıNDE YAZDIĞIM YAZI VE GELEN CEVAPLAR
deryaberil kullanıcısından alıntı
ayyy bir gün ara veriyorum hatta ne arası mesai saatinin dışında evde bilgisayarla uğraşmak istemiyorum bütün gün pc deyim zaten evimde evimle ve eşimle ilgileniyorum. ama sabah bir geliyorum ki 2-3 sayfa ilerlemiştir diyorum 10 sayfa belki de daha fazla dün akşam çıkarken yazdığım son sayfayı bulamadım walla takip etmek için..bu yüden hepinize bir önerim var arkadaşlar. bu forumu konuşma sayfası gibi kullanmasanızda herkes girdiğinde salık - bebek durumuyla ilgili bilgi verse ...son yazdıım dün akşamdı orayı bulmak için kastıyıroum..herkes tek kelime için bile cevap yazmış. böyle olunca forumun anlamı kalmıyor ki ? msn adreslerinizi alı orda grup konuşması yapın madem. sahurda falan hala konuşuyor oluyorsunuz. boş yere forum sayfasını ilerletmeyin...
yada neyse siz düzeninzi bozmayın lkeyfinize bakın..ben aranızdan ayrılayım. böyle takip edilmiyor forum amacından çıkıyor. ben benim gibi benzer şeyler yaşayanlar var mı ? kimler hangi sıkıntılarda neler yaşıyor bunları öğrenmek için foruma girdim üye oldum ama burada durum dedikodu olayına girmiş..sizlere kızmıyorum haklısnız birbirinize alışmışsınız bu şekilde vakit geçiriyorsunuz ama buraya üye olduumdan beri takip ediyorum sürekli bu şekilde forumun başlığından apayrı bir durumda....
neyse size iyi eğlenceler kızlar...
PASıFıK**** Arkadasim kusura bakma biz genis bir aileyiz..ve kapimizda gelen herkese acik..ayrica kurallarimiz yok..
zaman zaman seyahatler eder tekrar geri geliriz ailemizin yanina..
bebek bebek diye diye kafayi tirlatmak yerine kendimizi Mevlamiza biraktik ve tipki bir aile icerisinde ne yasaniyorsa o sekilde hareket ederek her tur konudan konusuyoruz..
Ayrica biz asla ve asla Dedikodu yapmiyoruz seni bu denli sivri dille itham etmeye kastiran ne onuda bilemiyorum ama bana gore yanlis ifadeler kullanmissin...
umarim bir daha hatali kelimeleri tercih etmezssin zira buradaki herkes basindan gecen aci sevincli her tur yasantisini anlatmakta ozgurdur...bebek konusu her daim birinci sirada yer alsada Takdir-i ilahidir...
sikayet etmek ve anlatilanlari dedikodu olarak nitelendirerek isin kolayina kacmak yerine burada kimlerin ne gibi sorunlari oldugunu okumaya zaman ayirarak anlamani tercih ederdim..
zira buraya yazilan aci tatli gerekli gereksiz her satir bu topigin tadi tuzudur ve nihayet nefis bir yemek cikar ortaya ki tadindan yenmez...tabi damak tadi olanlara...
senin damak tadin bunu kaldirmiyorsa ortadaki yemege dedikodu diyerek camur muamelesi yapmamani rica ederim...
Herkes istedigi yemegi yemekte ozgur biz kimsenin bogazina zorla lokma sokmuyoruz...begenen yer begenmeyen baska yemekleri yer..bizim soframiz herkese aciktir...
CEYLAN83**** derya hanım iyi günler mesajınıza cevap verme gereği duydum
biz burda tüm arkadaşlarımız ve ben dahil bebeğe kavuşma sürecinde yaşadığımız sevinçleri mutlulukları acıları özlemleri herşeyimizi paylaşarak birbirimize bir nebze de olsa destek olma amacındayız
kullandığınız dedikodu tabirimden hiç hoşlanmadım açıkça söylemek gerekirse çünkü burada dedikodu yapılmıyo bir ikincisi dedikodu benim bildiğim kadarıyla birilerinin arkasından konuşmaktır ve bu bu tür forumlarda şahıs kendisi de okuyacağı için dedikodu değildir
ayrıca biz burda hepimiz çoğumuz geçmişi tek tek okuyoruz hergün sıkılmadan ancak sizin şikayetçi olduğunuzu görüyorum eğer bir soru sorduysanız eminimki burda bilgisi olan arkadaşlar mutlaka cevaplamışlardır henüz geçmişe bakmadım yazınızı gördüğüm için önce cevap verme gereği duydum
evet biz burda bir aile olduk ve ne koşulda hangi konuda olursa olsun birbirimize yeni gelen arkadaşlarımıza da destekçiyiz
biliyosunuzdur belki ama bilmiyorsanız da söyleyeyim bebek yapma sürecinde sadece bebek stresinden değil aynı zamanda hayattaki diğer stres verici durumlardan ve olaylardan da uzak durmanız gerekir ve biz burda sıkıntılarımız paylaşarak stres atıyoru
ha demişsinizki son yazdığım mesajı bulamadım onun içinde söle bişiy önerebilirm size
1. kullanıcı panelinize girerek ordan istatiktik bilgilerinde derya kullanıcısına ait son mesajları göster diyerek yazdığınız mesajları bulabilirsiniz
2.rahatsızlık duyuyorsanız farklı topiclere de takılabilirsini
biz kk olarak çok büyük bir aileyiz ve bu böyle devam edece
saygılarımla
GUNDOGMADAN**** amanin sikayet gelmis topik hakkinda
yaw derya arkadasim dedikodu da ne demek, ayip yahu, bu formda su su sorunu deyip sorun basligi acilmamiski, bir gun ben de anne olacagim diyenler denmis, biz de onlardaniz iste ama o birgun uzadigi icin biz konusa konusa bekliyoruz, biz dogurunca bebek is ev derken vakit yokken az yazariz ancak ama o zaman da yazariz, yani senin isin zor bu topikte, ama bize derdini direk sorsan mesala herkes tecrubesini paylassa altibin sayfayi okumaniza gerek kalmaz.
ilk tecrubem: sakin olalim sakinnnnnn bebek icin stresseiz yasam lazim
Ve ben de bunu yazdım
kızlar
yazdıklarınızı okudum..kendi çerçevenizde haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. ama ben hala aynı fikirdeyim bana bunları yazarken dahi sayfalara baktığımda neler görüdüğüm apacık ortada. bu yorumumu yazdığımda sayfa 6248 idi...şimdi olmuş 6259 .... 2 saat içinde 11 sayfa geçmiş..neden çünkü ? ordamıın ? burdayım canım sennerdesın? yemek yapmaya gidiyorum gelcem ? geldim yemepim hazır ? sahurdayım ,birazdan uyurum? çişe gittim şimdi geldim.. bu tür şeyler mi szin anne olma sürecinizde stresinizi hafifleten...
bir kere şunu da unutmayın...bu kadar çok bilgisayar başında durup radyasyona tabi kalmak da bebek sahibi olmanızı etkiler....Allah'a inancım büyük ve bunu sizlerler tartışmam ... neyin nasıl takdir edildiği apacık ortada...benim okumakdan zevk aldıım şeyler arkadaşlardan bazılarının doktor muayenelerinde yaşadıkları , doktorlarından aldıkları cevapları..bunlar keyif veriyor çünkü insan o anda yaa benim doktorum bunu söyledi seninki ne dedi ? ben böyle hissediorum sende ne var ne yok demek daha keyif verici ve paylaşım arttırıcı..ben burada 8-9 topiğe üyeyim ve hiç birinde böyle rahatsız olmadım. bu son yazımdır.
bu şekilde aileyiz deip bencilce davranmanız ve güle güle yoluna demeniz de ayrıca tartışma konusu ama burada kalmak istemiyorum....
derinsu ve makbere sağlık ve mululuk diliyorum.....
bildiğiniz gibi kalın....
regli oldun sanırım.umutlar yeni aya.
allah dahada bekletmez inşallah.
derya arkadasa iki cift lafim var bizelre dedikodu yapiyorsunuz diye itham da bulundu utanmadan da baska topigin yazilanlarini buraya eklemis, tabii isine gelen kisimlari.
arkadasim dedikodu budur senin yedigin laflar da bize dedikoducu demen icindir sanane ne istersek konusuruz bize doktorlardan konusacaginiza yok onu yaptim bunu yaptim diye konustunuz demissin diye kizdik sana ne dememizi bekliyordunki, ozur dileriz derya soz artik baska seyler yazmayacagiz mi diyecektik.
ayip be arkadasim dedikodu yapan sensin hem de topikler arasi!!! uslubunu bozan da sensin, su guzel paylasim formlarini dedikodu kazani haline getiren de!!! kotu gunune denk gelmistir sinirlerini bizden cikartiyorsundur diye dusunduk ama yok artik burda da yazinizi gorunce boyle mahsum bir aciklamayla aciklanamaz ayibiniz. istediginiz yerde yazin arkadasim ama adimizi kirletmeden, biz o tpikte ne acilar paylastik ben bebegimi kaybettigim de paylabildigim rahatlayabildigim tek yer orasiydi, o yuzden o kadar onemli bir topigi agziniza dedikodu malzemesi yapmaniza dayanamadim. burdaki arkadaslarin da huzurunu bozmamiza neden oldugunuzun farkindasinizdir umarim.
kizlar kusura bakmayin ama suclama olunca savunma hakkidir insanin.
herkes yeterince stresliyken bir de neler ve kimlerle ugrasiyoruz, YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKK
Allaha şükür acılmış....ezgi naber arkadasım
iyiyim arkadaşım açıldı sonunda korktum valla neyse yine burdayız:1hug:
oh be slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?