Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alminascım, hergunmu??
valla biz gecen ay zorlandık valla:)
sonrasında uzun süre görüşmedik hatta:)))

gulcancım beni 30 eylule yazarmısın?

kızlar bu arada konuya daldım bugun ama yaklaşık 1aydır sürekli takip ediyordum topici.

benım umudum kalmıyor artık sebepsız gebelık olusmuyor ıste yavas yavas bakıp arastırmak lazım tupbebek konusunu en azından basıma geldıgınde hazırlıklı olurum

evet benım drum ıgneyı oldugum ılk gunve onu takıben 4 gun sureklı ılıskı onerıyor ben uyguladım ama sorarsan basarı varmı dıye valla bu ıkıncı denemem hala basramadım hamıle kalmayı

Arkadaşlar mrb. Ben Çatlama iğnesinden 12 sonra test yapmıştım Beta hcg 4, Progesteron 15 çıkmıştı.Bugün çatlama iğnesinden sonraki 17. gün ama hala adet olmadım. Normalde yumurta çatladıkatan 14-16 günler adet oluması gerekmez mi? Kist olutu diycem yuymurtam çatlamış pregesterondan belli. Öyle hiç adet belirtiside yok sadece göğüslerim 10 gündür biraz acıyor ve beyaz akıntı oluyor. Arkadaşlar fikirlrinizi paylaşırsnız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

benım ıgneden sonra 7 gun gecıkmıstı ben sana adet tarıhınden sonra 7 gun beklemenı ve 7 gun sonra yanı 34-35.gununde tekrar test yaaptırmanı onerırırm

benım ıgneden sonra 7 gun gecıkmıstı ben sana adet tarıhınden sonra 7 gun beklemenı ve 7 gun sonra yanı 34-35.gununde tekrar test yaaptırmanı onerırırm

Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Ben de enazından adet günümü beklemeyi düşünüyorum. Ama progesteron 15 cıkınca yumurta catlamıs demek oluyo yumurta catladıkdan 14-15 gun sonra adet olunur die biliyorum(tabiii kist filan yoksa)

ben ıgneden sonra degılde ılk adet oldugum gunden sayıyorum benım dr um oyle sayıyor ve 35 gunu gecıkme kabul edıyor normal tarıhı ıse 28 gun sonrası gecıkmeye gırıyor

selam kızlar ne habersiniz bu gün topic karışmış neler olmuş öyle yaaa biraz sakin olun kızlar sonuçta hepimizin derdi aynı bebişşşş:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…