Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb arkadaşlar bende aranıza katıllmak istiyorum. bu ay 2. defa klomen kullanacam. benide aranıza alırmısınız?

süper birinde daha işe yarmış.
bende sitesinden okuyorum canım bunları.olacağın tarihi bilmiyorsan adetin 1.gününden say 21. veya 22.günü başla.

YAA anlamadım..şimdi ben bu ay farlutal kullanıyorum şimdi bittiğinde regl olmam gerek inşallah..olduğum zaaman adetin ilk gününden saycam. 7.gün küre başlıcam ? dimi???15 gün içicem ne olcak 15 + 7= 22.gün olcak bırakmış olcam...eeee sen bana şimdi 22.gün başla diyorsun nasıl olcak ????anlamadımmmmmmmmmmmm

benimde 20 mm ydi eridi merak etme ama hasta olunca gti tekrar baktır gitmişmi.

canım zaten her ay adetin 3.günü gisdiyorum kontrole..önümüzdeki ayda çağırdı 3.günü gel bakalım dedi erimişmi diye...e bu adet kanıyla eriyorsa mümkün değil erimes i ki zaten 4-5 gün adet görüyorum 3.günden sonra azıcık geliyor kanamam..önümüzdeki ayda ilk 3 gün adet gördüğümde gidicem erimiş olcağını oyüzden sanmıyorum 2 ayı bulur erimesi bence..şu soğan krürünü uygulıcam bugün başlıyourm içince tadından bahsederim kızlar

ilk ay dediğin gibi adetin 7.günü başlanıp yapılıyor sonraki aylar adete 10 gün kala canım.

sağolun
insanın kendi gibi insanlar konuşması güzel ve ancak yaşayanlar anlar benide listenize eklermisiniz adetim 20 sinde

bu arada klomen kullanırken gerginlik oluyor mu ben daha önce korunmak için ilaç kullandığımda çok sitres yaptı bıraktıydım aynı şey bunda da var mıdır?

Canım klomen bende aŞırı bır stres yaptı valla...her ay aynı Şeyı yaŞıyorum Çok gergın oluyorum sınır sıstemımı altÜst edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…