hayır canım ilşaç falan vermedi ama kendiliğinden eriyeceini sanmıyorum ben bunun..adetimin 7 .günü başlıyoru öyleyse canım çok sağol
süper birinde daha işe yarmış.
bende sitesinden okuyorum canım bunları.olacağın tarihi bilmiyorsan adetin 1.gününden say 21. veya 22.günü başla.
benimde 20 mm ydi eridi merak etme ama hasta olunca gti tekrar baktır gitmişmi.
mrb arkadaşlar bende aranıza katıllmak istiyorum. bu ay 2. defa klomen kullanacam. benide aranıza alırmısınız?
YAA anlamadım..şimdi ben bu ay farlutal kullanıyorum şimdi bittiğinde regl olmam gerek inşallah..olduğum zaaman adetin ilk gününden saycam. 7.gün küre başlıcam ? dimi???15 gün içicem ne olcak 15 + 7= 22.gün olcak bırakmış olcam...eeee sen bana şimdi 22.gün başla diyorsun nasıl olcak ????anlamadımmmmmmmmmmmm
mrb arkadaşlar bende aranıza katıllmak istiyorum. bu ay 2. defa klomen kullanacam. benide aranıza alırmısınız?
herkese günaydına.s.
Canım klomen bende aŞırı bİr stres yaptı valla...her ay aynı Şeyİ yaŞıyorum Çok gergİn oluyorum sİnİr sİstemİmİ altÜst edİyor
zeyhat gectımı akıntın
bende de yapıyor laelaelaelaelae
Geçti canım
EVET YA SÜREKLİ SAROYORUM KOCAMA BU SEFER ÜSTELİK BİDE BİRLİKTE OLMAMIZ GEREKİRKEN KAVGAYLA GEÇİRİYORUZ BİZ delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?