daha ıyı once kavgaklava:sonra calısma daha ıyı olurkaydirigubbakcemiledımıdelikafaduldendelikafadulden
gunaydın hosgeldın
beni bide iş yerinde çalıştığım arkadaş hamile sürekli akşama kadar yanımda bebek konuşuyorlar. doktor unut diyor iyi de nasıl unutacaksın bu şartlarda. o ilk seferde hamile kaldı yani kara verdikten hemen sonra kamile kaldı hiç bi çaba göstermeden anlamıyor sonuçta oda onun mutluluğu ama ben sadece biraz daha dikkat etmesini eklerdim. sonuçta 9 aydır yaşadıklarımı görüyor. ne kadar çok istediğimi biliyor ve etkilendiğimide. kızlardan biri 2 hafta izinlide şindi daha rahatım allahtan
beni bide iş yerinde çalıştığım arkadaş hamile sürekli akşama kadar yanımda bebek konuşuyorlar. doktor unut diyor iyi de nasıl unutacaksın bu şartlarda. o ilk seferde hamile kaldı yani kara verdikten hemen sonra kamile kaldı hiç bi çaba göstermeden anlamıyor sonuçta oda onun mutluluğu ama ben sadece biraz daha dikkat etmesini eklerdim. sonuçta 9 aydır yaşadıklarımı görüyor. ne kadar çok istediğimi biliyor ve etkilendiğimide. kızlardan biri 2 hafta izinlide şindi daha rahatım allahtan
SALLA GİTSİN CANIM YA..ÇAK İKİ TANE AĞZINA :roflol:
tabi oda mutluluğunu yaşıyordur.
ama ben olsam arkadaşımın çocuk yapmaya uğraştığını bilsem karnımı bile saklamaya çalışırım.
herkes bir değil iştew napcaksın.inşallah allah sanada nasip ederde ondan daha mutlu şekilde anlatırsın herşeyini.
hamile kalmak ne kimsenin başarısı nede kimsenin başarısızlığıdır. allah yanında kaynanası olupda niye olmuyo diye dırdır eden kadınlara sabır versin. bide an azından sorun belli çözümüde belli. bi arkadaşımın hiç bi sorun olmadığı halde hatta yumurtalıkları olması gerekenden çok daha iyi çalışmasına rağmen 4 yıllık evlililer hala olmadı.
herkes rahat olmamı söylüyor da kimse nasıl olacağını söylemiyor. bu bulsam tekniğini olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?