kızlar hepinize slem..dünkü yorucu ve stres dolu günden sonraaaaa bugün taptaze enerji dolu bir gün olsun dilerim....walla giderken zevk haneme atacağım bir çentik daha olcak oleyy demiştim ama malesef:) kremlenmeyi losyonlanmayı biraz fazla uzun tutmuşum yatağa yatınca uykum geldi uyuverdim:) kaldııı :)
kızlar dün site yöneticilerinden biri ile dünkü mevzuyu konuştukdan sonra bana dedi ki klomeni çok kullanma kanseer etkisi yapıyor....benim bildiğimde 3 aydan fazla kullanılmaması...gülcancım 8 aydır kullanıyorum diyorsun tatlım ya kadındoum dışında bir yere kim balıyorsa artık bi gidip test kontrol falan yaptırsana birtanem ya...walla ben nedişe etttim. allah korusun...ben diana 35 ve jasmin kullandım 98den bu yana sürekli. doktoruma da sordum bu kadar çok kullandığım için vücut etkisini atamıyor ondan mı hamile kalamıyorum dedim. etkisi olumsuz yönde değil. iyki kullanmışsın dedi kanser riskin çok düşük dedi. ve yinebir başka doktor da senin yumurtaların gelişmediği için çok büyük bir yumurta rezervine sahipsin. normal salıklı bir kadının 30 yaş üstünde hamile kalması ihtimali düşük ve riskliyken senin hamile kalman daha rahat ve riski az olacaktır. çünkü verimli yumurtaların var ama gelişemiyor dedi. ayrıca çok geç menapoza girersin dedi. bunlar sevindirici haberler :)
paylaşımlarımı sevgi öpücüklerimle bilgilerinize sunarım...herkese bebeklerini bekleme yolunda sabır ,umut,ve gülcükler armağan ederim:)
umudunuzu esirgemein..gülcandan öğrendiğim bir söz
kanamamış rahimden asla unut kesilmez:)
sağol canım ama napim pcolu olduğum için yumurtam olmuyor.mecburum yani.
allah ne verirse kabulum.yüce rabbim hepimizi korusun.
vışşş ben yine uçtum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
gülcanım yine bize güzel bilgiler bulup paylaştın..walla kendi durmuma da yandım %80 oranında yumurtlama diyor benim bıcırık yumurta gitti %20 lik paya girdi...yumurtam hala çatlamadı....şimdi çatlasın kanasın kırmızılar göreyim diye farlutala başladım dün akşam . günde 2 doz kullancam bitiminde regl olmamgerek. ilk gün de ginera kullanmaya başlıcam 21 gün . 7 gün ara yine aynısı . bu arada düzenli adet görmüş olcam bebiş olmaması için korunmuş olcaz otomatik..sanki korunmazken oluyordu daa
offf yaaa a ilk geceden hamile kalanlar nasıl yapıyor...kadınmı hazırmış adamın spermler mi coşmuş oluyor anlamadım ki? :)
gülcan afferin be valla bak ne güzel şeyler bulmuşsun ya...ya gülcan biliyorum seni boğdum ama bu kist adet kanamasıyla bir mi eriyor normal adet dışındada eriyor mu
Slm kızlar nasılsınız. Ben dün adaçayına başladım. Bu ay 16-22 arasında alanydayım takip zor olfur dedi dr erteledik banada fırsat oldu biraz dinlenirim diye düşündüm. Ama dayanamayıp gene dr u arayıp biraz zorlarsak olmazmı dedim oda dikkatli takip edilmeli olmaz dedi. O yüzden adaçayına devam.
gülcan afferin be valla bak ne güzel şeyler bulmuşsun ya...ya gülcan biliyorum seni boğdum ama bu kist adet kanamasıyla bir mi eriyor normal adet dışındada eriyor mu
zeyhat hoşgeldinnnn adaçayı ne işe yarıyor ne için kullanıyorsun??
ya kızlar neler neler biliyorsunuz öyle siz:)??
ninik hoşgeldin tatlımmmmm...benim bildiğim kist kanama ile erimiyor. polikistik over ise yumurtya baskı yapıp gelilşmsini önlüyor ve adet kanaması yumurtlama gerçekleşmeden normal bir kanama şeklinde görülüyor. ama başka bir kist ise bilmiyorum . tek bildiğim kistin erimediği....çatlamayan yumurta kiste dönüşebilirmiş onu doğum kontrol hapı eritirmiş .
zeyhat hoşgeldinnnn adaçayı ne işe yarıyor ne için kullanıyorsun??
ya kızlar neler neler biliyorsunuz öyle siz:)??
ninik hoşgeldin tatlımmmmm...benim bildiğim kist kanama ile erimiyor. polikistik over ise yumurtya baskı yapıp gelilşmsini önlüyor ve adet kanaması yumurtlama gerçekleşmeden normal bir kanama şeklinde görülüyor. ama başka bir kist ise bilmiyorum . tek bildiğim kistin erimediği....çatlamayan yumurta kiste dönüşebilirmiş onu doğum kontrol hapı eritirmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?