- 6 Eylül 2009
- 179
- 2
- 316
gulcancim eline saglik nerden buluyosun ya sen bu bilgileri? ben de bu aydan sogan kurune baslicam inshallah. sogan kuru adetin kacinci gunu icilir? tadi nasildir acaba? esimedemi versem?gönül - 11.07.2009 12:56
hocam çok teşekkür ederim bugün doktordan geldim bende polikistik over vardı ve soğan kürü sayesinde hiç kalmamış size ne kadar teşekkür etsem azdır doktor inanamadı 3 aydır kullanıyorum kisti olan herkes kullansın bence bu Allah'ın mucizesi
h.t - 10.07.2009 11:09
1,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyorduk fakat eşimde ve bende her hangi bir problem olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyordu doktorum mayıs ayında tedaviye başlamak için gün vermişti fakat eşimle bir türlü cesaret edemiyorduk.hocam sizin sayenizde bu tedaviye gerek kalmadı çünkü önermiş olduğunuz soğan kürü sayesinde şu anda 6 haftalık hamileyim inanması çok güç soğan sayesinde hamile kaldım hocam ALLAH sizden razı olsun bu faydalı bilgileri insanlara bir karşılık beklemeden sunmanız sizin gerçektende bu işi ALLAH rızası için yaptığınızın isbatıdır RABBıM size uzun uzun ömürler versin ıNŞAALLAH.....
E.Ö - 10.07.2009 10:44
Rabbimin bizlere en güzel hediyesi, Sayın ıbrahim Adnan Saraçoğlu; binlerce teşekkür yeterli olurmu bilmiyorum ama bende teşekkürü bir borç biliyorum. 3 Yıllık evliyim ve 1,5 yıldır da hiçbir problem olmamasına rağmen çocuğum olmuyordu. Ama önce rabbim ve sonra sizin sayenizde şuan 4,5 haftalık hamileyim... Üstelik kilosu 1,00 TL bile olmayan soğan kürünüz sayesinde.. Gittiğim hekim bana 4 ay klomen (kist yapıyor) eğer olmazsa tüp bebek önermişti. Ama hiçbirini uygulamadan inanarak soğan kürünü denedim. 10 gün sonra da sonuç aldım..Sizin varlığınızdan rahatsız olan jinekolog ve hekimler; iyi düşünüp söyledikleri için bir kez daha utansınlar. Onların başaramadığını siz hiç çıkarsızca yaptınız.. Hayatta tüm güzellikler sizi bulsun hocam.. Sonsuz sevgiler....
emine - 03.07.2009 09:26
mrb.hocam.size çok teşekkür ediyorum. 46 yaşındayım.24 yaşımda PKO sebebiyle ameliyat oldum,bunca yıldır adet düzensizliğim vardı, sizin soğan kürüyle adeta hayatım değişti sonuç herşeyiyle olumluydu.1 yıldır düzenliyim keşke daha önce bu kürü denemiş olsaydım çalışmalarınızda başarılar diliyor gelişmeleri takip ediyorum.tşkkrlr.
nara gökova - 01.07.2009 22:23
hocam soğan kürünün işe yarayacağına hiç inanmamıştım ama çarem yoktu denedim. iki yumurtalığımı da pko sarmıştı. bugun ultrasona girdim ve yok. 6 yıldır çektiğim eziyetten kurtardınız. Allah razı olsun.
fatma koşan - 01.07.2009 01:22
mrb hocam Allah sizden razı olsun ben 2 yıllık evliyim ve polikistik vardı. soğan kürünüzü kullandım ve 3 aylık hamileyim Allah razı olsun başarılarınızın devamını diliyorum. siz bir nimetsiniz
eveeet kızlar neymiş doğanın şifasınada inanmak ve yapmak gerekiyormuş.sonuçta hiç bir zararı olmayan şeyler bunlar.sonuçta ilaçlarda bitkilerden yapılıyor hemde hiç beğenmediğimiz aklımıza gelmeyen bitkilerden.herkese bol şifalar.
gönül - 11.07.2009 12:56
hocam çok teşekkür ederim bugün doktordan geldim bende polikistik over vardı ve soğan kürü sayesinde hiç kalmamış size ne kadar teşekkür etsem azdır doktor inanamadı 3 aydır kullanıyorum kisti olan herkes kullansın bence bu Allah'ın mucizesi
h.t - 10.07.2009 11:09
1,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyorduk fakat eşimde ve bende her hangi bir problem olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyordu doktorum mayıs ayında tedaviye başlamak için gün vermişti fakat eşimle bir türlü cesaret edemiyorduk.hocam sizin sayenizde bu tedaviye gerek kalmadı çünkü önermiş olduğunuz soğan kürü sayesinde şu anda 6 haftalık hamileyim inanması çok güç soğan sayesinde hamile kaldım hocam ALLAH sizden razı olsun bu faydalı bilgileri insanlara bir karşılık beklemeden sunmanız sizin gerçektende bu işi ALLAH rızası için yaptığınızın isbatıdır RABBİM size uzun uzun ömürler versin İNŞAALLAH.....
E.Ö - 10.07.2009 10:44
Rabbimin bizlere en güzel hediyesi, Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu; binlerce teşekkür yeterli olurmu bilmiyorum ama bende teşekkürü bir borç biliyorum. 3 Yıllık evliyim ve 1,5 yıldır da hiçbir problem olmamasına rağmen çocuğum olmuyordu. Ama önce rabbim ve sonra sizin sayenizde şuan 4,5 haftalık hamileyim... Üstelik kilosu 1,00 TL bile olmayan soğan kürünüz sayesinde.. Gittiğim hekim bana 4 ay klomen (kist yapıyor) eğer olmazsa tüp bebek önermişti. Ama hiçbirini uygulamadan inanarak soğan kürünü denedim. 10 gün sonra da sonuç aldım..Sizin varlığınızdan rahatsız olan jinekolog ve hekimler; iyi düşünüp söyledikleri için bir kez daha utansınlar. Onların başaramadığını siz hiç çıkarsızca yaptınız.. Hayatta tüm güzellikler sizi bulsun hocam.. Sonsuz sevgiler....
emine - 03.07.2009 09:26
mrb.hocam.size çok teşekkür ediyorum. 46 yaşındayım.24 yaşımda PKO sebebiyle ameliyat oldum,bunca yıldır adet düzensizliğim vardı, sizin soğan kürüyle adeta hayatım değişti sonuç herşeyiyle olumluydu.1 yıldır düzenliyim keşke daha önce bu kürü denemiş olsaydım çalışmalarınızda başarılar diliyor gelişmeleri takip ediyorum.tşkkrlr.
nara gökova - 01.07.2009 22:23
hocam soğan kürünün işe yarayacağına hiç inanmamıştım ama çarem yoktu denedim. iki yumurtalığımı da pko sarmıştı. bugun ultrasona girdim ve yok. 6 yıldır çektiğim eziyetten kurtardınız. Allah razı olsun.
fatma koşan - 01.07.2009 01:22
mrb hocam Allah sizden razı olsun ben 2 yıllık evliyim ve polikistik vardı. soğan kürünüzü kullandım ve 3 aylık hamileyim Allah razı olsun başarılarınızın devamını diliyorum. siz bir nimetsiniz
eveeet kızlar neymiş doğanın şifasınada inanmak ve yapmak gerekiyormuş.sonuçta hiç bir zararı olmayan şeyler bunlar.sonuçta ilaçlarda bitkilerden yapılıyor hemde hiç beğenmediğimiz aklımıza gelmeyen bitkilerden.herkese bol şifalar.
slm kızlar ben de yapıcam soğan kürünü sitede adetin 7. günü yapın deniliyor benim yumurtlamam genelde 10-11. günlerde oluyor...yumurtlama döneminde bu kür uygulanabilir mi yoksa yumurtlamadan önce mi uygulanmalı ne dersiniz?
Benim reglim bir ara düzensizdi adetin 3. gününden itibaren günde 2-3 fincan içtim 14 gün sonra bıraktım o ay tam zamanında geldi. Yumurtayı kaliteli bir şekilde büyütüyormuş.
wayyy kaliteli yumurta ha? ay adaçayı ha zevklen içerim çok da severim walla tamamdır benhemen alayım:)
KISLARRRRRRR
gülcanın verdiği değerli bilgilere ilaveten ...soğan kürünü annemler tatilde birinden duymuşlar. kız biyolog .ondan da adet düzensizliği ve pco varmış...kız kürü uygulamış
hem kist gitmiş erimiş + hem adetidüzene girmişşşş+ hem deeee zayıflamışşşşşşşş
annem de bunu duyar duymaz kızla beni konuşturdu...kız ısrarla telefonda kahverengi kabuklu soğan olcak diye söyledi...işe yaradı abla kullan muhakkak dedi. hamile kalmayı da salıyor diye de ekledi. ama ben adet olmamıştm o yüzden bekledim. o dönemde de yumurtam oluverdi hamile kalırım onu uygularsam da düşzer falan diye korktum yapmadım . şimdi adet olduumda yapmayı planlıyorum çünkü zaten korunuyor olcaz doğum kontrol hapı içicem bebek olma ihtimali yokken bari kistten kurtulayımmmmm....
sevgili gülcanım sence doğum kontrol hapı kullanırken bu soğan mucizesi işe yarar mı
ibrahim amcaya bi sorsana be samimisiniz heralde? bi mesajında bana öyle demişti diye yqazmışında:)
peki bi de şey var bu adetimde başladım 7.gününde 15 gün içtim okey. iyi de benim adet düzensiz ki zaten gelceği tarih belli dğeil nerden bilcem de 10 gün evelinden içmeye başlıcam . zaten adet düzensizliği için içicez????dara darammmmm buna yorum lütfennnnnn??
kaydirigubbakcemilelmaz:
kızlar balsurat adet oldu mu yanlış hatırlamıyorsam 9 eylüldü
Ya Çok soru sordum ama benİm kİstİm Şİmdİ hangİsİ oluyor...doktor over kİst dedİ..ben hangİ gÜnbaŞlıcam gÜlcan hadİ sÖyl eya
canım normal yumurtalıkların yanında olan bir kist(over kisti)yani yumurtalık kisti.
Sende aynı şekil başla eğer eritmek için farlutal veya doğum kontrol hapı verdiyse adetine 10 gün kala başla zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?