Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gulcancim eline saglik nerden buluyosun ya sen bu bilgileri? ben de bu aydan sogan kurune baslicam inshallah. sogan kuru adetin kacinci gunu icilir? tadi nasildir acaba? esimedemi versem?

GÜlcan canım ıÇılebılıyor mu soĞan suyu ya tadı nasıl yapıcam allah ızın verıırse..adetten 15 gÜn Önce baŞlanıyor muŞ sanırım 15 gÜn boyunca ılk kÜrÜ uyguluyorsun

soğan kürü ilk kez başlıcanksan adetin 5. günü veya en geç 7.günü başlanıp 15 gün süreyle içilir.
2.ayda adete 10 gün kala başlanır
öğle akşam 1 rer bardak içilir.

tatına gelince ilk 2 gün çok yadırgadım ama sonra çok alışım.normal bir içecek geldi.
bu ay yine regli olursam tekrar yapıcam.
bide bazı yerlerde okudum az da olsa düşük ihtimali yapabiliyormuş.o yüzden ben adetten sonraki 10 gün imeyi düşünüyorumsizde öyle yapın.

bu kür soğan ve sumakla olan kürmü kürün tam tarifini yazarsan sevinirim

slm kızlar ben de yapıcam soğan kürünü sitede adetin 7. günü yapın deniliyor benim yumurtlamam genelde 10-11. günlerde oluyor...yumurtlama döneminde bu kür uygulanabilir mi yoksa yumurtlamadan önce mi uygulanmalı ne dersiniz?

soğan kürü adet bittikten 7 gün sonra başlanıyor canım o zaman etkisini daha iyi gösteriyormuş 15 gün devam ediliyor ibrahim saraçoğlu bana öyle demişti

internetten alinti:
İbrahim saraçoğlu vajinal akıntı için soğan kürü
Etiketler: İbrahim saraçoğlu, ibrahim-saracoglu, saglik on

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan suyu kürünü anlattı:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Benim reglim bir ara düzensizdi adetin 3. gününden itibaren günde 2-3 fincan içtim 14 gün sonra bıraktım o ay tam zamanında geldi. Yumurtayı kaliteli bir şekilde büyütüyormuş.

wayyy kaliteli yumurta ha? ay adaçayı ha zevklen içerim çok da severim walla tamamdır benhemen alayım:)

ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Ya Çok soru sordum ama benım kıstım Şımdı hangısı oluyor...doktor over kıst dedı..ben hangı gÜnbaŞlıcam gÜlcan hadı sÖyl eya

KISLARRRRRRR
gülcanın verdiği değerli bilgilere ilaveten ...soğan kürünü annemler tatilde birinden duymuşlar. kız biyolog .ondan da adet düzensizliği ve pco varmış...kız kürü uygulamış
hem kist gitmiş erimiş + hem adetidüzene girmişşşş+ hem deeee zayıflamışşşşşşşş

annem de bunu duyar duymaz kızla beni konuşturdu...kız ısrarla telefonda kahverengi kabuklu soğan olcak diye söyledi...işe yaradı abla kullan muhakkak dedi. hamile kalmayı da salıyor diye de ekledi. ama ben adet olmamıştm o yüzden bekledim. o dönemde de yumurtam oluverdi hamile kalırım onu uygularsam da düşzer falan diye korktum yapmadım . şimdi adet olduumda yapmayı planlıyorum çünkü zaten korunuyor olcaz doğum kontrol hapı içicem bebek olma ihtimali yokken bari kistten kurtulayımmmmm....
sevgili gülcanım sence doğum kontrol hapı kullanırken bu soğan mucizesi işe yarar mı

ibrahim amcaya bi sorsana be samimisiniz heralde? bi mesajında bana öyle demişti diye yqazmışında:)

peki bi de şey var bu adetimde başladım 7.gününde 15 gün içtim okey. iyi de benim adet düzensiz ki zaten gelceği tarih belli dğeil nerden bilcem de 10 gün evelinden içmeye başlıcam . zaten adet düzensizliği için içicez????dara darammmmm buna yorum lütfennnnnn??
kaydirigubbakcemile lmaz:

süper birinde daha işe yarmış.
bende sitesinden okuyorum canım bunları.olacağın tarihi bilmiyorsan adetin 1.gününden say 21. veya 22.günü başla.

Ya Çok soru sordum ama benİm kİstİm Şİmdİ hangİsİ oluyor...doktor over kİst dedİ..ben hangİ gÜnbaŞlıcam gÜlcan hadİ sÖyl eya

canım normal yumurtalıkların yanında olan bir kist(over kisti)yani yumurtalık kisti.
sende aynı şekil başla eğer eritmek için farlutal veya doğum kontrol hapı verdiyse adetine 10 gün kala başla zararı olmaz.

hayır canım ilşaç falan vermedi ama kendiliğinden eriyeceini sanmıyorum ben bunun..adetimin 7 .günü başlıyoru öyleyse canım çok sağol

günaydın kızlar nasılsınız, size bir sorum olcak bende 3 cm kist oluşmuştu klomenden kaynaklı, dktrum desolett vermişti kisti eritmek için şuan 1 hafta oldu kullanıyorum. Fakat son 3 gündür çok rahatsızım ateş, halsizlik, iştahsızlık, bulantı, hafif baş ağrısı,sık sık wc gidiyorum, ayıptır söylemesi akşamda istifra ettim acaba kistin etkisi olabilirmi bu durumda olanınız varmı. Yardımcı olurmusunuz lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…