yok yahu one ılacmı
Bu progestan diyede geçebilir. Ben başka doktora sordum oda progestronla desteklenmeli dedi. Rahim kalınlığını sağlıyormuş. Bebek döllenirse rahimde inceyse tutmuyormuş diye burdaki arkdaşların yazılarını okudum.
ozemekcim seni cok ii anliyorum, ben de is yerimde benzer durumlar yasadim. isde her kes ilk seferden gebe kalirdi. hatta bir arkadas yilda 3-4 kez adet oluyodu. her kes kesin bu anne olamicak derdi ama kiz dugunden 2 hafta sonra test yaptim hamileyim dedi. biz zate adet olmuyor bu kesin yanlis anlamadir dedik ama simdi mazalla guzelim bir kizi var.
eskiden her kes bana yeni bir haber var mi diye sorardi ben de kizardim onlarin merak etmelerine. amma simdi tam tersi kimse sormuyor ve ben ona uzuluyorum. bi de durmadan her kes baya bir kilo aldin zayifla diyor. bilmem ki belke haklilar sonucta onlar hepsi anne :çok üzgünüm:
Kızlar bu stres gerçekten kötü helede işteyseniz dahada zor. Ben birde ikide bir izin alıp hastaneye gidiyorum. O kadar sıkıntı çekiyorum acaba arkamdan konuşuyorlarmıdır diye düşünüyorum dahada geriliyorum.
Bende isten izin alip hastaneye gidiyorum. Hic umrumdada degil yani kim ne isterse konussun sonucta bu benim hayatim. Her kes kendine ait yollarda yuruyor, her kesi ilerde cok daha farkli hayat bekliyor. sen kimseye aldirma canim. beklide belirli bir sure sonra o insanlarla hic karsilasmicaksin bile (isteki arkadaslarla yani).
yok yaww ben ıcmedım oyle bırsey ne zaman ıcecegım o ılacı yada once progesteronumu olcturmelıyım
Her ay klomenle beraber yada iğneden sonra içiyormuşsun bunu. Sanırım reglin 21. günü yapıyorlar bu testi.
yok valla yaptırmadımda ıcmedımde bu seferkı adet gunumde baslayayım barı sımdı test yaptım negatıf cıktı tutmamıs bu ayda
biz ilk bebek yapma kararı aldığımızda onlarda düşünüyorlardı ama eşi yurt dışındaydı bir aylığına gelecekti. benim bu düüncemi duyunca çok tepki gösterdi. ikimizde aynı anda hamile kalırsak diye. birimizi işten çıkarırlarmış ki o 8 yıldır burda çalışıyor ben 2 yıldır. bu durumda beni çıkarırlar işten. velhasıl bu iki kız (diğerine ne oluyorsa onuda anlamadım) bana iki hafta küstü bebek düşünüyorum diye ama ben 9 ay oldu o günden bu yana olmadı işte oda sanki bi başarı kazanmış gibi kasılıyor.
Bu arada benim kilom biraz fazlaydı doktor kontorolünde rejim yaptım zaten klomen kilo yapıyormuş öyle dedi. özellikle yağlı yemememiz gerekiyormuş. Çünkü klomen yağları vucutta tutup depo yapıyormuş.artık yemeklere sadece bi yemek kaşığı yağ koyuyorum. 7 kilo verdim.
Dr kontrolünde iç ama biliyorsun hormonlar pek şakaya gelmiyor. Üzülme inşallah bir dahaki aya tutar.
yok valla yaptırmadımda ıcmedımde bu seferkı adet gunumde baslayayım barı sımdı test yaptım negatıf cıktı tutmamıs bu ayda
arkadasım hayırlısı inşallah öbür ay tutar Allahın izniyle....
sırf bu durumda kalmamak ıcın ben 3 ay once ısten ayrıldım
keske ayrilmasaydin sende. sonucta icin rahatlamis, gecmis olsun.
arkadaşlar çoktandır buralara uğramadım.belki beni hatırlayanınız olur.en son mayısta klomeni bıraktım.hala hamile kalamadım.şimdi adetim iki gun gecikti.inşallah adet olmam.maşallah birsuru hamilemiz olmuş aman nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?