Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yok yaww ben ıcmedım oyle bırsey ne zaman ıcecegım o ılacı yada once progesteronumu olcturmelıyım

yaw kızlar belkı bılgınız vardır ben adet 3.gun testlerımı yaptırmıstım o degerlerımı yazsam anlarmısınız acaba he gulcan bılırmısın

biz ilk bebek yapma kararı aldığımızda onlarda düşünüyorlardı ama eşi yurt dışındaydı bir aylığına gelecekti. benim bu düüncemi duyunca çok tepki gösterdi. ikimizde aynı anda hamile kalırsak diye. birimizi işten çıkarırlarmış ki o 8 yıldır burda çalışıyor ben 2 yıldır. bu durumda beni çıkarırlar işten. velhasıl bu iki kız (diğerine ne oluyorsa onuda anlamadım) bana iki hafta küstü bebek düşünüyorum diye ama ben 9 ay oldu o günden bu yana olmadı işte oda sanki bi başarı kazanmış gibi kasılıyor.

Bu arada benim kilom biraz fazlaydı doktor kontorolünde rejim yaptım zaten klomen kilo yapıyormuş öyle dedi. özellikle yağlı yemememiz gerekiyormuş. Çünkü klomen yağları vucutta tutup depo yapıyormuş.artık yemeklere sadece bi yemek kaşığı yağ koyuyorum. 7 kilo verdim.

yaw kıslar sızın yasınız genc ben 33 yasındayım 35 ten sonra ıstesemde olmaz anlayacagınız vaktım yok zamanım cok dar bu dr larda dene 6 ay dene 1 yıl deyıp duruyor ben oyle yapsam ebedı bebısım olmasss:gitme:

benımde acayıp karnım acıkıyor sankı dunyaları yıyebılırım ılac ıcerken oyle degıldı bıtınce boyle hıssettım cok kılo aldım tam 8 kılo ama delı gıbı yemek yeme ıstegım var allahtan yemıyorumda kendımı tutuyorum yoksa vallla 100 kılo olurum

Bende isten izin alip hastaneye gidiyorum. Hic umrumdada degil yani kim ne isterse konussun sonucta bu benim hayatim. Her kes kendine ait yollarda yuruyor, her kesi ilerde cok daha farkli hayat bekliyor. sen kimseye aldirma canim. beklide belirli bir sure sonra o insanlarla hic karsilasmicaksin bile (isteki arkadaslarla yani).

sırf bu durumda kalmamak ıcın ben 3 ay once ısten ayrıldım

arkadaşlar çoktandır buralara uğramadım.belki beni hatırlayanınız olur.en son mayısta klomeni bıraktım.hala hamile kalamadım.şimdi adetim iki gun gecikti.inşallah adet olmam.maşallah birsuru hamilemiz olmuş aman nazar değmesin

gicik kizlar, sinir oluyorum boylelerine. zaten hamile bayani kimse isten cikaramaz yasalara gore. onlar sadece senin mutlulugunu kiskaniyorlar belli. ama neyse canim sen onlari bos ver. boyleleri nasil anne oluyorlar bilmiyorum ki? hem de bu bir yaris degilki onlar kazansinlar. yuce rabbim zamani gelice sanada verecek, sadece senin ne kadar sabirli oldugunu gormek istiyor. gercek hayat bu iste..... ve asil sen onlari umursamayarak kazanicaksin insalla.:teytey:

keske ayrilmasaydin sende. sonucta icin rahatlamis, gecmis olsun.

sagol canım benım ısım sabah saatlerınde yogun oluyordu sıksık patrondan ızın al adamın yuzu degısır bende soyleım yerıme bılını bulun ben bebek ıstıyorum dedım ızın alarak sızıde zor durumda bırakmayayım dedım ayrıldım

belkide kismet bu ayadir canim.
insalla 2010. seneye hepimiz hamis giricez :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…