Kızlar ben bu ay klomen kullanmıyorumya kendiliğinden büyürmü yumurtalar
incir+havuç kürü canım
7 8 tane inciri kaynamış klorsuz suya attım 10 dk falan kaynattım sonra 2 tane havucu 4 5 parçaya ayırarak suya attım 5 dk daha kaynattım sabah akşam içtimnasil uygulanir peki bunlar? havuc kuru hic duymadim, severim ben havucu zemuszemus
balım nasılsın
dr banada ilk ay klomen verdi ve yumurtam 22 mm oldu çatlatma iğnesini yaptı çatladı sonraki ay klomene devam yumurta33mm oldu 2 taneydi bunda iğne yaptırmadı çok büyümüş iğneyle çatlamaz kistleşir diye şükür ikiside çatladı kendiliğinden de çatlayabilir
bende kullanmıyorum canım inşallah ikimizinkide büyür klomensiz
canım hem yumurtaların büyüdüğü hemde çatladığı için kasuklarında ağrı olması normal.
ilişkiye gelince iğneyi vurulduğun günden itibaren gün aşırı ve hergün öneriyor doktorlar.
iğneden sonra 24 ile 36 saat arasında çatlıyor yumurtalar.
evet canım ama bizde sperm problemi var bu hafta tekrar tahlil verecez bu bir ay içersinde doktor eşime ilaç vermedi fsh değeri iyi çıktığı için inşallah canım allahım herkese versin bebişleriİnşallah canım klomeni bıraktığı ay hamile kalanda çok.
iyiyim canım bende bugün 11 günüm yavaş yavaş çalışmalara başlıycam ama ramazanda zor olacak gibi
yumurta capi 33mm, senin yumurtalar cok buyumus. benim doktor 18-22 mm normal dedi. allah korusun dusunmek bile istemiyorum kendim icin soruyorum ya catlamasaydi mafoldumben
allahim sen bizi koru :Saruboceq:
7 8 tane inciri kaynamış klorsuz suya attım 10 dk falan kaynattım sonra 2 tane havucu 4 5 parçaya ayırarak suya attım 5 dk daha kaynattım sabah akşam içtim
canım aslında 2 aydır falan fazla kafama takmıyorum daha önceleri adetim geldimi ağlıyordum ya ben tek çocuk olduğum için istiyorum özellikle ailem çok istiyor kayınvalidem bişey demiyor çünkü eltimin 11 aylık kızı var onunla ilgileniyor ben yinede denemek istiyorum bakarsın tutarBenim gibi relax ol canım kaydirigubbakcemile3sıfır çalışma oldu bu ay :roflol:Bundan sonra böyle :))):icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?