Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mesir macununda kadın hastalıklarında ve doğum yapmak isteyen kadınlarda etkili olduğunu okudum. Her hastalığa şifa diyorlar ama doğal ilaçlarında yan etkisi oluyormuş özellikle ilaç kullanırken dikkat edilmesi gerekiyormuş. ikisi birleştiğinde olumsuz etkileri olabilirmişiniz.

Bende bu aydan sonra ıÇmıyorum klomen....yazılanları okuyunca dahada korktum kanser falan allah korusun...bu ayda olmazsa tÜp bebek yollar gÖzÜkÜr bana...

benim değerler bu ay çok güzeldi hatta 2 yumurtam oluştu ve ikiside çatladı ben buna bağlıyorum ki pek fazla düzenlide kullanmadı 1 hafta falan içtim ama sorun eşimde olduğu için bıraktım

yumurta capi 33mm, senin yumurtalar cok buyumus. benim doktor 18-22 mm normal dedi. allah korusun dusunmek bile istemiyorum kendim icin soruyorum ya catlamasaydi mafoldumben
allahim sen bizi koru :Saruboceq:

peki kaç gün daha ilişkiye girmek gerekir.? Bizde 3 yıldır bebek istiyorum hatta daha fazla.Çeşitli sorunlardan dolayı önce benim hormonel sorunlarım vardı onlar düzelince sperm sayılı ve hareketliliğinde sorun vardı. Ege üniversitesinde aşılama kararı çıktı fakat uygulama yapılamadı. şimdi her ikimizide tahlil sonuçları normal ve dr bu değerlerle normal gebelik şansımız yğksek dedi. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum Klomenden sonra 6 tane yumurta gelişti. Allahım duyarsa sesimizi inşallah yavrumuza kavuşuruz. Pazar günü iğne oldum bu haftayı iyi değerlendirmesiniz demişti.

yumurta capi 33mm, senin yumurtalar cok buyumus. benim doktor 18-22 mm normal dedi. allah korusun dusunmek bile istemiyorum kendim icin soruyorum ya catlamasaydi mafoldumben
allahim sen bizi koru :Saruboceq:

yumurtamın biri1,3 diğeri 3,3 evet çok büyüdüğü için dr iğne vermedi ama ikiside şükür çatlamış dedi bende çok korktum kistleşir diye

Benim gibi relax ol canım kaydirigubbakcemile3sıfır çalışma oldu bu ay :roflol:Bundan sonra böyle :))):icecream:
canım aslında 2 aydır falan fazla kafama takmıyorum daha önceleri adetim geldimi ağlıyordum ya ben tek çocuk olduğum için istiyorum özellikle ailem çok istiyor kayınvalidem bişey demiyor çünkü eltimin 11 aylık kızı var onunla ilgileniyor ben yinede denemek istiyorum bakarsın tutar

ofbe keske kirmizilar gitse bende baslasam calismalara, gerci isden sonra pek tadi kalmiyor ama olsun yinede bebis onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…