belkide kismet bu ayadir canim.
insalla 2010. seneye hepimiz hamis giricez :ecrin_bebek:
bulundugun yere gore degisir canim. sen simdi nerdesin?
doktor bana çatlama iğnesi yaptırmıyor aranızda kullanmayan var mı? sadece klomen kullanmakla oluyormu. dr nedenini sordum senin sorunun yumurta oluşmuyor dedi. kendiliğinden çatlar mı?
inş. rabbim bizelere ve isteyen her kadına annelik duygusunu yaşatsın
bende sadece klomen kullanıyorum.
Bayanlar merhaba... Bende komen kullandıktan sonra geçen pazar günü çatlatma iğnesi oldum. Bana yol gösterirmisiniz. 36 saatten sonra gün aşırı ilişki önerdi dr um. Benim merak ettiğim bu iğneden sonra nekar süre içinde çatlıyor yumurtalar. birde benim bir sorunum daha var kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. özellikle sol tarafımda. bu normal mi???
bu arada biri bana yumurta sayisi artirmak icin bir tavsiyede buluna bilirmi? adacayi haric.
ne kadar zamandır kullanıyorsun klomeni
dr banada ilk ay klomen verdi ve yumurtam 22 mm oldu çatlatma iğnesini yaptı çatladı sonraki ay klomene devam yumurta33mm oldu 2 taneydi bunda iğne yaptırmadı çok büyümüş iğneyle çatlamaz kistleşir diye şükür ikiside çatladı kendiliğinden de çatlayabilirdoktor bana çatlama iğnesi yaptırmıyor aranızda kullanmayan var mı? sadece klomen kullanmakla oluyormu. dr nedenini sordum senin sorunun yumurta oluşmuyor dedi. kendiliğinden çatlar mı?
Kızlar ben bu ay klomen kullanmıyorumya kendiliğinden büyürmü yumurtalar
incir+havuç kürü canımbu arada biri bana yumurta sayisi artirmak icin bir tavsiyede buluna bilirmi? adacayi haric.
sağol canım.benim komiğime gittiği için sizinle paylaşmak istedim.
sanki bebek oruç tutormuş çok acıkmış gibi iftarı soruyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?