Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

doktor bana çatlama iğnesi yaptırmıyor aranızda kullanmayan var mı? sadece klomen kullanmakla oluyormu. dr nedenini sordum senin sorunun yumurta oluşmuyor dedi. kendiliğinden çatlar mı?

Bayanlar merhaba... Bende komen kullandıktan sonra geçen pazar günü çatlatma iğnesi oldum. Bana yol gösterirmisiniz. 36 saatten sonra gün aşırı ilişki önerdi dr um. Benim merak ettiğim bu iğneden sonra nekar süre içinde çatlıyor yumurtalar. birde benim bir sorunum daha var kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. özellikle sol tarafımda. bu normal mi???

canım hem yumurtaların büyüdüğü hemde çatladığı için kasuklarında ağrı olması normal.
ilişkiye gelince iğneyi vurulduğun günden itibaren gün aşırı ve hergün öneriyor doktorlar.
iğneden sonra 24 ile 36 saat arasında çatlıyor yumurtalar.

doktor bana çatlama iğnesi yaptırmıyor aranızda kullanmayan var mı? sadece klomen kullanmakla oluyormu. dr nedenini sordum senin sorunun yumurta oluşmuyor dedi. kendiliğinden çatlar mı?
dr banada ilk ay klomen verdi ve yumurtam 22 mm oldu çatlatma iğnesini yaptı çatladı sonraki ay klomene devam yumurta33mm oldu 2 taneydi bunda iğne yaptırmadı çok büyümüş iğneyle çatlamaz kistleşir diye şükür ikiside çatladı kendiliğinden de çatlayabilir

sağol canım.benim komiğime gittiği için sizinle paylaşmak istedim.
sanki bebek oruç tutormuş çok acıkmış gibi iftarı soruyor.:)

hmmmmm, baya bir komik olmus gercekten. tanrim sana da boyle guzel bir bebek nasip eder insallah (gerci bebekler hepsi guzeldirde):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…