Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Sultancağım bende pazartesi eşimi tahlile gönderiyorum. Geçen yıl yaptırdık sorun yoktu ama bu sene 2 ay olmayınca tekrar ikna ettim bakalım ne çıkacak.

Sultancağım bende pazartesi eşimi tahlile gönderiyorum. Geçen yıl yaptırdık sorun yoktu ama bu sene 2 ay olmayınca tekrar ikna ettim bakalım ne çıkacak.

zeyhatcim bende yarin esimi tahlile goturecem ilk kez bakalim ne olucak. sonuclari sizinle paylasirim. siz belki benden daha bilgilisiniz.

kızlar merhaba size bir şey sorucam ben pcoluyum

2 aşılamamı oldum negatif..

yanlız kafamı kurcalayan doktor gonophaneyi aşılama sonrası bıraktırdı devam eden varmı aşılama sonrası

ben hem klomen hem incir kürü kullandım iğne yapılacağından 1 gün önce o gün ve bir gün sonrası içmedim saraçoğlu içme iğneden sonra devam et dedi

ben hem klomen hem incir kürü kullandım iğne yapılacağından 1 gün önce o gün ve bir gün sonrası içmedim saraçoğlu içme iğneden sonra devam et dedi

3 gun ara verdin demekki, ben de ole yaparim o zaman. cok tesekkur ederim canim. insalla ekimde hamile kaliriz ve o konuda bilgi alirirm senden. kendine iyi bak opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…