22 gün iç 7 gün ara ver sonra tekrar 22 gün ben düzenli olsun diye adet başlangıcından itibaren başladımcok tesekkur ederim canim 15 gun icicem dimi?
inşallah canım sorun çıkmazSultancağım bende pazartesi eşimi tahlile gönderiyorum. Geçen yıl yaptırdık sorun yoktu ama bu sene 2 ay olmayınca tekrar ikna ettim bakalım ne çıkacak.
Sultancağım bende pazartesi eşimi tahlile gönderiyorum. Geçen yıl yaptırdık sorun yoktu ama bu sene 2 ay olmayınca tekrar ikna ettim bakalım ne çıkacak.
22 gün iç 7 gün ara ver sonra tekrar 22 gün ben düzenli olsun diye adet başlangıcından itibaren başladım
zeyhatcim bende yarin esimi tahlile goturecem ilk kez bakalim ne olucak. sonuclari sizinle paylasirim. siz belki benden daha bilgilisiniz.
zeyhatcim bende yarin esimi tahlile goturecem ilk kez bakalim ne olucak. sonuclari sizinle paylasirim. siz belki benden daha bilgilisiniz.
cok tesekkur ederim bitanem, ben bugun baslarim adetimin 3 gunu.[/QUOTE sende pco varmı canım
klomen kullanırken günlük akıntısı kesilen oldu mu? hiç akıntım yok geçen ayda öyle olmuştu.
canım tahlil için 4 günlük perhiz öneriyorlar bilgin olsun
en son adet gormeden once 8 eylul beraber olduk, bu az bi suremi?
cok tesekkur ederim bitanem, ben bugun baslarim adetimin 3 gunu.
cok tesekkur ederim bitanem, ben bugun baslarim adetimin 3 gunu.[/QUOTE sende pco varmı canım
doktor net bi sey soylemedi canim, sadece adetim 14.gunu 1 yumurtam buyumusdu
oda 11mm.
doktorda dediki : Belkide sen her ay yumurtlamiyosun gel bir sure yumurtlamani takip edelim. Yada istersen gel klomen tedavisi yapalim. Secim senin yani.
Ben de tedaviye baslamayi dusunuyorum ama yinede emin degilim canim. Iki arada bi derede kaldim yani.
doktor net bi sey soylemedi canim, sadece adetim 14.gunu 1 yumurtam buyumusdu
oda 11mm.
doktorda dediki : Belkide sen her ay yumurtlamiyosun gel bir sure yumurtlamani takip edelim. Yada istersen gel klomen tedavisi yapalim. Secim senin yani.
Ben de tedaviye baslamayi dusunuyorum ama yinede emin degilim canim. Iki arada bi derede kaldim yani.
eğer yoksa incir+havuç kürü yinede sen bilirsin canım
ben hem klomen hem incir kürü kullandım iğne yapılacağından 1 gün önce o gün ve bir gün sonrası içmedim saraçoğlu içme iğneden sonra devam et dedi
3 gun ara verdin demekki, ben de ole yaparim o zaman. cok tesekkur ederim canim. insalla ekimde hamile kaliriz ve o konuda bilgi alirirm senden. kendine iyi bak opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?