Gülcancım, bu ay da olmadı yaa, yeni adet tarihimi 8 Ekim olarak yazar mısın?...
Dinazorum benim bende seni çok sefiyomm:asigim::jeyyar:akannehirBir an önce inşallahh adetin sökülsün yaa duaa edelimm bol boll insanı çok rahatsz eder kıyamam sana:teselli:Canıımm beniim. Güzel dinazorum. Afedersin mesajını dün görmemişim. İşyerinde girdiğim için arada bir bakabiliyorum buraya, o yüzden de seni kaçırmışım Affftttt tatlım benii. naniknanik Sen benim üzerime ikinciye adet oldun balım, ama ben hala adet olamadım. Karnımda kocaman bir bombayla geziyorum sankii :CüvCüv: Verdiği rahatsızlık da cabası. Sağlık olsun diyoruz ya işte dinazorum, her zaman sağlık olmuyoo yanii. Seviyuuum seniii.:1hug:
Alakası yokşakkıdıklomen ve benzeri ilaçlarla tedavi görüp hamile kalanlarda düşük daha mı çok görünüyor acaba. bu konuda bilgisi olan varmı? yoksa hepsi tesadüf mü? son günlerde çok duymaya başladım. içime kurt düştü resmen.
almınasım canım çokk geçmiş olsunn..Hayırlı haberlerle gelirsinnn buraya inşallahh:Saruboceq:gunaydın kızlar pamuksel cok gecmıs olsun allah tekrar bebıs nasıp etsın sana kızlar ben dun gece yarısı cok rahatsızlandım kasıgıma oyle agrı saplandıkı uykudan aglaya aglaya bagıra bagıra uyandım bır ter bır ter doktum kı sormayın gece hemen esım acıle goturdu agrı kesıcı verdıler cok sıddetlı bır kramptı sımdı saatın 9 olmasını beklıyoruz hastaneye kendı dr uma gıdecegız bugun hastanede olacagım ıcın haber vereyım dedım benı merak etmeyın gorusuruz canlarım hoscakalın
günaydın kızlar bugün benim hem doğum günüm hemde yumurtlama günüm inşallah bebeğim tutar bu ay
Sultancığım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bebişli yıllara :)
Gülcan slm benimde adetimi 4 eylül olarak yazabilirmisin?
Herkezin cuması mübarek olsunn kızlar
Konuyu Balsurat, beyza 25+, gulcangulcan+, gulyhas, librarian, serselo+, sersin, SULTAN1984+, TUZLU, umutlu22+, zeyhat+, zeytin1007 kayıtlı üye okuyor kaydirigubbakcemile2 1tanede neüldüğü belirsiz misafir:roflol:
günaydın kızlar bugün benim hem doğum günüm hemde yumurtlama günüm inşallah bebeğim tutar bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?