gunaydın kızlar pamuksel cok gecmıs olsun allah tekrar bebıs nasıp etsın sana kızlar ben dun gece yarısı cok rahatsızlandım kasıgıma oyle agrı saplandıkı uykudan aglaya aglaya bagıra bagıra uyandım bır ter bır ter doktum kı sormayın gece hemen esım acıle goturdu agrı kesıcı verdıler cok sıddetlı bır kramptı sımdı saatın 9 olmasını beklıyoruz hastaneye kendı dr uma gıdecegız bugun hastanede olacagım ıcın haber vereyım dedım benı merak etmeyın gorusuruz canlarım hoscakalın
relax gülcancım relax
Canım doğum günün kutlu olsun nice senelere....Yeni yaşında Allahım anne olmayı nasip etsin inşallah...opuyorumnanaktan
relaxım aslındada belim ağrısı canımı sıktı biraz.
kafamçokkarıştı
hihoyyytBen artık bebiş için hiçmii hiç uğraşmıycammBen onun değill o bana gelmek için uğraşsın birazda Gelmesede keyfii bilirrhihoyyytAllahaım şükürr hayatt böylede güzellhihoyyyt
hihoyyytBen artık bebiş için hiçmii hiç uğraşmıycammBen onun değill o bana gelmek için uğraşsın birazda Gelmesede keyfii bilirrhihoyyytAllahaım şükürr hayatt böylede güzellhihoyyyt
ya kızlar acaba kıstmı oldu cunku bılıyorsunuz benım yumoslar gelısmedı oylece kucuk kalanlar kıstemı donustu kı
canım onu bileemzsin ki...bugün bir şekilde gitmeye çalış olmadı yarın gidicen artık hayatım..başka bi rsorun varmı bel ağrısı falan
ayy gece gorseydınız benı nasıl aglıyordum hıc dayanılacak gıbı degıldı sankı mılyonlarca bıcak saplanıyordu off ya ben bu klomenı bırdaha ıcmıcem:gitme:mafoldumben
canım yumurta çok olunca ağrısı da fazla oluyor galiba bende 2 yumurtanın ağrısı bile adet başlangıcına kadar sürdü
ya kızlar acaba kıstmı oldu cunku bılıyorsunuz benım yumoslar gelısmedı oylece kucuk kalanlar kıstemı donustu kı
Keşke acilde usg ile baktırsaydın alminasımm .Aslında 7 yumoş var diyorsunn inşallahh bünyen kist yapmamıştır.Ağrılarr biraz düşündürüyorfisfisfiskızlar ben geldım daha dogrusu gıdemedık cok yagmur yagacakmıs evden cıkmıyoruz bakalım ne olacak
YÜRÜ BE KOÇUM KİM TUTAR SENİ...:roflol: BALUSRAT NEBER CANIM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SÜPERSİN...AMAN ALLAH BOZMASIN
zaten okadar dopingleri yedikten sonra kesin gelir kendiliğinden.
yaa balım sen neden soğan kürü yapmıyosun,biliyosun pco ya çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?