Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım geçmiş olsun inşallah bişey yoktur....İnşallah güzel haberlerele dönersin...

hihoyyytBen artık bebiş için hiçmii hiç uğraşmıycammBen onun değill o bana gelmek için uğraşsın birazdaGelmesede keyfii bilirrhihoyyytAllahaım şükürr hayatt böylede güzellhihoyyyt

hihoyyytBen artık bebiş için hiçmii hiç uğraşmıycammBen onun değill o bana gelmek için uğraşsın birazdaGelmesede keyfii bilirrhihoyyytAllahaım şükürr hayatt böylede güzellhihoyyyt

zaten okadar dopingleri yedikten sonra kesin gelir kendiliğinden.
yaa balım sen neden soğan kürü yapmıyosun,biliyosun pco ya çok iyi geliyor.

YÜRÜ BE KOÇUM KİM TUTAR SENİ...:roflol: BALUSRAT NEBER CANIM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SÜPERSİN...AMAN ALLAH BOZMASIN

ya kızlar acaba kıstmı oldu cunku bılıyorsunuz benım yumoslar gelısmedı oylece kucuk kalanlar kıstemı donustu kı

canım onu bileemzsin ki...bugün bir şekilde gitmeye çalış olmadı yarın gidicen artık hayatım..başka bi rsorun varmı bel ağrısı falan

ayy gece gorseydınız benı nasıl aglıyordum hıc dayanılacak gıbı degıldı sankı mılyonlarca bıcak saplanıyordu off ya ben bu klomenı bırdaha ıcmıcem:gitme:mafoldumben

canım onu bileemzsin ki...bugün bir şekilde gitmeye çalış olmadı yarın gidicen artık hayatım..başka bi rsorun varmı bel ağrısı falan

vardı canımcım kasıgıma bıcak sokuluyordu sonra sankı o bıcak belıme batıyordu sımdı annemle konustum acaba bobrek tasınmı var dedı bu arada annemde cok fenadır muneccım gıbıdır her dedıgı cıkar

canım yumurta çok olunca ağrısı da fazla oluyor galiba bende 2 yumurtanın ağrısı bile adet başlangıcına kadar sürdü

ayy gece gorseydınız benı nasıl aglıyordum hıc dayanılacak gıbı degıldı sankı mılyonlarca bıcak saplanıyordu off ya ben bu klomenı bırdaha ıcmıcem:gitme:mafoldumben

canım benim kıyamam sana ya...ama daha belli bişey yok ki canım be..belkide üşüttün sadece...ayrıca kloemnin yaptığı kist basit kistlerden 1-2 ay içinde kendiliğinden eriyor canım ya

ya kızlar acaba kıstmı oldu cunku bılıyorsunuz benım yumoslar gelısmedı oylece kucuk kalanlar kıstemı donustu kı

kızlar ben geldım daha dogrusu gıdemedık cok yagmur yagacakmıs evden cıkmıyoruz bakalım ne olacak
Keşke acilde usg ile baktırsaydın alminasımm .Aslında 7 yumoş var diyorsunn inşallahh bünyen kist yapmamıştır.Ağrılarr biraz düşündürüyorfisfisfis
YÜRÜ BE KOÇUM KİM TUTAR SENİ...:roflol: BALUSRAT NEBER CANIM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SÜPERSİN...AMAN ALLAH BOZMASIN
ninikim iyiyşm canım sen nasılsın hihoyyytevit sanırım o lanet olası ilaçlar yavaş yavaş vücudumdan atılıyor Allahın iziniyle çok iyiyim hihoyyythihoyyyt
zaten okadar dopingleri yedikten sonra kesin gelir kendiliğinden.
yaa balım sen neden soğan kürü yapmıyosun,biliyosun pco ya çok iyi geliyor.

Aynen canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hııı soğan kürünü herkezz diyorr bana ama istemiyorum valla bıktım artıkk uğraşmaktan hiçbirşey yapmak istemiyorumhihoyyytçünkü herşeyy öğğ geliyorr bana.Bu arada 22 gündür sgr bıraktım:hooray:

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…