günaydın kızlar bugün benim hem doğum günüm hemde yumurtlama günüm inşallah bebeğim tutar bu ay
günaydın kızlar bugün benim hem doğum günüm hemde yumurtlama günüm inşallah bebeğim tutar bu ay
gunaydın kızlar pamuksel cok gecmıs olsun allah tekrar bebıs nasıp etsın sana kızlar ben dun gece yarısı cok rahatsızlandım kasıgıma oyle agrı saplandıkı uykudan aglaya aglaya bagıra bagıra uyandım bır ter bır ter doktum kı sormayın gece hemen esım acıle goturdu agrı kesıcı verdıler cok sıddetlı bır kramptı sımdı saatın 9 olmasını beklıyoruz hastaneye kendı dr uma gıdecegız bugun hastanede olacagım ıcın haber vereyım dedım benı merak etmeyın gorusuruz canlarım hoscakalın
Çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah... Bizi habersiz bırakma...
**Düngece benimde kasıklarımda çok ağrı oldu uyumakta zorluk çektim ama hastaneye gitmedik. Bugün akşam üstü kendi dr ma gideceğim.umarım herikimizde hayırlı haberlerle döneriz.
Doğum günün kutlu olsun... hihoyyyta.s.Önündeki güzel günlerde sağlık, huzur ve mutluluk seninle olsun... allah yeni yaşında bebişini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
arkadaşlar klomen sizde de afedersiniz kabızlık yapıyo mu....ben klomeni kullandığımdan beri ilaç bittikten sonra tuvelete cıkamıyorum...
UMUTLUMMM cerotomm dinazorlarımm çok özledımm yaa gelmiyonuzz artıkk buralaraaa :gitme:
Sultan canım nİce yıllara saĞlık ve huzurla İnŞallah..
teşekkür ederim canım inşallah
Kızlar selam 12 gündür yoktum son haberleri vereyim dedim malesef düşük yaptım artık hamile değilim bidahakine kısmet.
klomen ve benzeri ilaçlarla tedavi görüp hamile kalanlarda düşük daha mı çok görünüyor acaba. bu konuda bilgisi olan varmı? yoksa hepsi tesadüf mü? son günlerde çok duymaya başladım. içime kurt düştü resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?