Kızlar selam 12 gündür yoktum son haberleri vereyim dedim malesef düşük yaptım artık hamile değilim bidahakine kısmet.
cnm ya cok üzüldüm:a015:gecmiş olsun dıkkat et kendıne hayırlısı allahtan :gitme::çok üzgünüm:Kızlar selam 12 gündür yoktum son haberleri vereyim dedim malesef düşük yaptım artık hamile değilim bidahakine kısmet.
saol cnm iyiyim bende napıyım devam ediyo hayat:1hug:Şenizmarkete gitmiştim o sıra kapatmıştım şimdi gördüm canım sen napıyosun....
saol cnm iyiyim bende napıyım devam ediyo hayat:1hug:Şeniz
ezgı geldımı ben gec gırdım bugun
saol cnm iyiyim bende napıyım devam ediyo hayat:1hug:Şeniz
ezgı geldımı ben gec gırdım bugun
Kızlar selam 12 gündür yoktum son haberleri vereyim dedim malesef düşük yaptım artık hamile değilim bidahakine kısmet.
Zeyhatçığım, koltuk altında götürülmesinin sebebi; soğuktan etkilenmemesi. Soğukta ölüyormuş çünkü spermler.
Esemosum nolsun be gülüm buralardayız işte. Kuruduk kaldık burdaa. Sen iyi misin?
canım olsun bak biz sabretmeyi öğrendik sende sabırlı ve sakin ol.ne yapılması gerekiyorsa yap.aksatma tedavini.
rahim filmine gelince valla burda bakıyorum hep rahim filmi çektirmişler.benim teyzemin 11 sene olmadı çocuğu 5-6 senelikken rahim filmi çektirmiş çevreden okdar kızdılarki ona sen delimisin bir kadın için ne kadar sakıncalı bişey diye.sonra doktorunu değiştirdi.10.senesinde o da demişki senin yaşın kaç kendini neden bukdar hırpalattın.sana hiçbişey vermiyorum demiş.bekliceksin senin hiçbişeyin yok demiş.(kocasında sperm yoktu gibi bişeydi çünkü) çok şükür rabbime "onun verdiğini kimse veremez,vermediğinide kimse veremez"veeee 11.yılın sonunda kendiliğinden hamile kaldı.şimdi 6 aylık hamiş.
canım tavsiyem eşinde mutlaka muayene olsun öyle tek taraflı olmuyor bu işler.sadece kendini yıpratma.gidecek istiyorsa bebişi oda gidecek.
ayy nekadarda yamışım yahuuu.
kızlar rahim filmi cektırenler bana yazarsa cok sevınecem yaa bu ay esımde bıse yoksa cekecek doktor cok korkuttular benı korktugum kadar varmııı cevap yazarsanız sevınırım hemde cooookkkkkkkkkkk
tedavının ılk basında esıne bakmaları gerekmıyomuydu bnım ole olduda ılk bana baktılar sonra esıme esımınkı normal cıktı suanda da klomende 2.ayım 3 tedavı gorcem sonrasında bende cektırcemy ama narkozlu cunku yazılanlar kafamı cok karıstırdı ya acırsa? meselesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?