sağol canım kendime benzeyen bir bebek aradım sonunda resmini olsun buldum kaydirigubbakcemile3 inşallah rabbim böyle güzel bir bebek verir hem bana hem topikteki tüm arkadaşlara:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AMİNNNNN ARKADAŞIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sıkıntı sıkıntı bu ne yaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden sonunda bende böyle çıldıracağım pko var mide kanaması geçirdim eşim kalp hastası annem yakında kadın doğumdan amaliyat olacak 9 cm miyom varmış rahim ve yumurtalıklar alınacak babamda kansızlık çıktı kan tüpleri kullanıyor ve iğne oluyor en yakın arkadaşım tüberküloz oldu kayınvalidem kalp hastası bu kadar da olmazki yaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar günaydın sabah sabah biraz canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedimbikaç gündür yaşadığım belirtilerden dolayı sabah eczaneden test aldım eve gelince yaptım ilk önce hiç bişey çıkmadı 1-2 dk sonra 2, çizgi çok silikte olsa çıktı henüz adetime ortalama 8 gün var.. 2, çizgiyi görünce çok şaşırdım titrememi durduramadım hemen en yakın polikinliğe gittim kan verdim 7veya 8 dk sonra sonuç geldi negatif nasıl oldu bu anlamadım acaba eczaneden aldığım test bozukmuydu..neyse böyle bişey yaşadım sabah sabah bidahada test felan yapmayacam 1 sene önceki piskolojime döndüm yine off:1no2:
kızlar günaydın sabah sabah biraz canım sıkıldı sizinle paylaşmak istedimbikaç gündür yaşadığım belirtilerden dolayı sabah eczaneden test aldım eve gelince yaptım ilk önce hiç bişey çıkmadı 1-2 dk sonra 2, çizgi çok silikte olsa çıktı henüz adetime ortalama 8 gün var.. 2, çizgiyi görünce çok şaşırdım titrememi durduramadım hemen en yakın polikinliğe gittim kan verdim 7veya 8 dk sonra sonuç geldi negatif nasıl oldu bu anlamadım acaba eczaneden aldığım test bozukmuydu..neyse böyle bişey yaşadım sabah sabah bidahada test felan yapmayacam 1 sene önceki piskolojime döndüm yine off:1no2:
benimkide çatlamıştı ama yumurta sayısı birden fazla olduğu için ağrısı adet başlangıcına kadar sürdü
bugün yaprak dökümü yaşıyoruz.3 kişi ekim ayına girdi.offf.
:gitme:mafoldumbenmirmirmirmir
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-yazilar/313279-smiley-kizin-hikayesi.html kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ooooo cıstak cıstaakkk kimleri görüyorum. TOTEMCİĞİM canım benim hoşgeldin. Nasılsın gülüümm. Yigenim nasıl? Özlettin vallahi vefasıızz...
Canımmmmm iyi sayılırım sen nasılsın ? Ya benim aşırı mide bulantılarım oldu.
O yüzden nete falan hiç giremedim 3 hafta işe de gidemedim. Bende sizleri çok özlerim canım benim.... Sizler nasılsınız ? Neler yapıyonuz bakimmmm
Olsun be canıım. Bebişin orada ve sağlıklıyaa, herşeye katlanılıırr. Mide bulantısı da nekiii. Dimi ama :1hug: Vallahi bizi sormuşsun canımıniçiiilaelaelaelaelae gördüğün gbii hala burada ve hala dinazoruuz :roflol: Ben adet olmayalı bugün 59. gün. Ferlutal kullandım ama ona rağmen hala adet olamadım. Bekliyuum yani. Haberler sende şekerim. Anlatsana bebişi biraazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?