hande29 hoşgeldin...inşallah isteklerin gerçek olur...bekle bakalım...klomeni fazla kullanmamak gerek. doktorunun uyarıp bunu sağlaması güzel bir şey....
kızlar ben geldım dr um agrımı onemsemedı ya gaz sıkısmasıdır dedı yada suan bebegın tam rahıme tutunma gunlerı o sancı yapabılır dedı bende kızdım hanı yumoslarım buyumemıstı bebıs olmaz demıstın sımdı ne tutunmasından bahsedıyorsun dedım allahın ısı bu bellımı olur dedı kafamı karıstırdı ama bana sorarsanız ıcımdekı hıs hamıle olmadıgımı soyluyor ınanın ultrasonla bıle bakmadı kanamalarında agrıların da normal bunlar bekledıgım seyler dedı eger basınıza gelırse panık yapmayın canlarım normal bırseymıs bu rahatsızlıklar adet tarıhın 17 sı sımdı gebelık baksak cıkmaz dedı beklemekten baska caremıs yok dedı agrı kesıcı kesınlıkle mınoset dısında ıcme dedı bılgılerınıze
allah allah ilginç ya.hiç muayene etmeden mi gönderdi.
delimi ne.insan bir bakardı.
slm alminas çok geçmiş olsun..geçen ay benim de 17.gün kanamalarım oldu..ugs çekildim hiç bişiy çıkmadı klomen vermedi bu ay gelişime batı gerek yok dedi eşime verdi klomen bi şiy anladisem arap olim..kafamçokkarıştı
Alminasçığım tekrar geçmiş olsun canım. Vallahi bu doktorları anlamak için müneccim olmak lazım. Zaten daha 7 yumoşa rağmen bu ay hamile kalman zor dediğinde sinir olmuştum ben senin doktoruna. Bugün işyerinden bi arkadaşımla da düşündük, hangi doktora güvenecez, hangi doktora giidecez dedik. Allah hayırlısını versin inşallah.
hıcbırıe canım hıcbırıne asla guvenılmezzz bende anlamadım ıste 7 yumosa bebek olmaz dedı sonrada bebıs tutunuyordur dıyor yaaa manyakmı ne
Umutlum lafına kopTUM HALA buradayız ve hala dinazoruzz :roflol:
Dinazorum bak Yakında bu şekilde fosilleşicezzsısırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol: ama doğru diğil mii şekeriiimmmhihoyyyt
Canım bebiş şimdilik iyi durumda... Bu arada artık o bebiş değil alkisalkisalkis
OĞLUŞUM olacakkkkkk.Öyle böyle derken 15 haftalık olduk teyzesiiiii ...
Yarın doktora oğlumu görmeye gidicem... Şimdilik başka habermiz yok maalesef...
Umutla içimde ki hareketlerini hissedeceğim günü bekliyorum...
Bu arada cnm geçen sene bende 2,5 ay kadar adet olmamıştım ve dr bana da farlutal vermişti.Ve ben yine adet olmamıştım.Sonra da dayanamayıp tekrar dr a gittiğimde bebişim vardı ama maalesef 9. haftada kaybetmiştik.Sakın ihmal etme ve olmaz diye düşünme cnm ... Çünkü herşeyi rabbim veriyor...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Dinazorum bak Yakında bu şekilde fosilleşicezzsısırnaşık şeysırnaşık şey
selam kızlar....biraz iş ama aklım sizlerde:) geldimmmmmm
önce inşallah bana kızmaz ama alimas tan haberler var. doktora gitmiş ..iyiymiş. normal bu ağrılar beklemekten başka çaremiz yok demiş. başka bişey de söylemeden göndermiş. akşam detayları kendisi anlatır artık hepimize....
klomen kullananlarda kıllanma oldumu demişsin nefertiti ; ben de gülcana katılıyorum. pco olduğum için kıllama bende de vardı ama sadece çenemde çok az yani bir bölgede 10-15 tel falan . ama sert çıkıyor çünkü ben kuaföre gidemediimde kremle yada cımbızla alıyorum. onun dışında başka bölgelerde olmadı . diana 35 ve jasmin kullandığımda da doktor artar demişti azaldı kıllanmam. :) bacaklarımın arkasında falan çok çıkardı azaldı...
ben de bu ara sivilce çıkmaya başladı. sıkıntıdan mı ilaçlardan mı anlamadım ???alnım ve çenem sivilce....2 oldum hala ergenlikmi????ne eremezmişimmm:)
kızlar yağmura mahsur kalan bölgelerde oturan herkese allah yardımcıları olsun diyorum. ben de anadolu yakasındayım istanbulda. bekliyorum . üstelik bugün de mesaim var. eşim gelip beni alana kadar burada mahsurum mecburen yürüyemem .
allah hepimize yardım etsin....
görüşürüz kızlar. bu arada topicime gelmedinizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...rmesinden-sikayet-edenler___.html#post9043313
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?