hayırlı cumalar kızlar
Gülcancığım ve diğer yorum yazan arkadaşlar çok sağolun dün akşam kontrolüm vardı tekrar betama baktılar biraz öncede telefonda görüştüm dr. kanım sıfırlandı artık diğer adetimin hangi tarihte olacağı netleşsin düşük sebeplerimi araştırıp klomen yaparım tekrar.
kızlar bısey sorucam sıze klomen kullandıktan sona kıllanma problemı yasayan oldu mu aranızda?
slm herkese.ben onbesgündür gıremedım nete.adet oldum buayda klomen ıcmedım ramazandan dolayı.
canım devam etseydin ya tedavine.
belkide ara vermen iyi gelir.
kıllanma olayına gelince bende pco var zaten ondan dolayı fazlasıyla var,klomenden dolayı farkı oldumu bilemiyorum.[
valla bu ay ıcmedım doktora baktıramam dıye.benimde gögüs uclarında ve cene bölgemde sıyah kıllar var.
Valilik duyuru yapmış...İstanbulda kamu kuruluşları 2 saat önce kapanıcakmış.
Valilik duyuru yapmış...İstanbulda kamu kuruluşları 2 saat önce kapanıcakmış.
canım devam etseydin ya tedavine.
belkide ara vermen iyi gelir.
kıllanma olayına gelince bende pco var zaten ondan dolayı fazlasıyla var,klomenden dolayı farkı oldumu bilemiyorum.[
valla bu ay ıcmedım doktora baktıramam dıye.benimde gögüs uclarında ve cene bölgemde sıyah kıllar var.
benimde yüzümde çok var.
mecbur alıyorum valla.elimden geldikçe ağdayla almaya çalışıyorum.yoksa berbat oluyor.
öyle sersin apar topar idari izin çıktı millet gitti eve ben hala işteyim eşimi bekliyorum onla gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?