Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Gülcancığım ve diğer yorum yazan arkadaşlar çok sağolun dün akşam kontrolüm vardı tekrar betama baktılar biraz öncede telefonda görüştüm dr. kanım sıfırlandı artık diğer adetimin hangi tarihte olacağı netleşsin düşük sebeplerimi araştırıp klomen yaparım tekrar.

canım düzene girersinde tedavine başlarsın inşallah.
aklıma neler geldi biliyomusun;acaba kant testi yaptırdıda negatifmide artık buraya gelmek istemiyor,hastamı oldu diye düşünüp duruyordum.

napalım canım üzülmek yok yola devam.

slm balsuratcım gercı bende pco oldugu ıcın zaten yüz bölgemde bıraz vardı sankı daha arttı gıbıme gelıyor.

Kızlar ben kırmızıları gördüm yinee.. üstelik 2 gün erken..
bir dahaki aya tarihimi 9 Ekim olarak yazabilirsiniz..
bugündan itibaren izne ayrılıyorum ve bayram sonu dönebileceğim..şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorumm..

balım, balsuratlımm:) canım bende çok özledim yaa, giremiyorum bu aralar nete..işler yoğun ve şirkette olunca evdeki kadar rahat olunmuyor..hasretim valla bende buradaki herşeye, herkese, sanaa:) bak yine becerememişiz , sen 20 gün kocişle uzak kaldın olmadı, ben yakındım yine olmadı yevrüm...no fark:))
çok öptüm bitanemm, dönüşte görüşürüzz..

selam kızlar....biraz iş ama aklım sizlerde:) geldimmmmmm

önce inşallah bana kızmaz ama alimas tan haberler var. doktora gitmiş ..iyiymiş. normal bu ağrılar beklemekten başka çaremiz yok demiş. başka bişey de söylemeden göndermiş. akşam detayları kendisi anlatır artık hepimize....

klomen kullananlarda kıllanma oldumu demişsin nefertiti ; ben de gülcana katılıyorum. pco olduğum için kıllama bende de vardı ama sadece çenemde çok az yani bir bölgede 10-15 tel falan . ama sert çıkıyor çünkü ben kuaföre gidemediimde kremle yada cımbızla alıyorum. onun dışında başka bölgelerde olmadı . diana 35 ve jasmin kullandığımda da doktor artar demişti azaldı kıllanmam. :) bacaklarımın arkasında falan çok çıkardı azaldı...

ben de bu ara sivilce çıkmaya başladı. sıkıntıdan mı ilaçlardan mı anlamadım ???alnım ve çenem sivilce....2 oldum hala ergenlikmi????ne eremezmişimmm:)

kızlar yağmura mahsur kalan bölgelerde oturan herkese allah yardımcıları olsun diyorum. ben de anadolu yakasındayım istanbulda. bekliyorum . üstelik bugün de mesaim var. eşim gelip beni alana kadar burada mahsurum mecburen yürüyemem .

allah hepimize yardım etsin....

görüşürüz kızlar. bu arada topicime gelmedinizzz

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...rmesinden-sikayet-edenler___.html#post9043313

selam kızlar bu ay dördüncü ve son kez klomen kullanmaya başladım bugün bu ayda olmazsa 4 ay ara vereceğimizi söyledi drum bana şans dileyin kızlarrr bu ay olsun inşallah allahım tez zamanda güldürsün yüzümüzü bu arada ben 4 aydır klomen kullanıyorum bende kıllanma gibi bir sorun yaratmadı.öpüyorum hepinizi

hande29 hoşgeldin...inşallah isteklerin gerçek olur...bekle bakalım...klomeni fazla kullanmamak gerek. doktorunun uyarıp bunu sağlaması güzel bir şey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…