Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evt benimkide iğneyi vurulduğun gün yok ondan sonra 2 gün dedi.burdan bi arkadaşda hiç ara vermeden 5 gün dedi.

herhalde dr.dan dr.a değişiyor....ama ben dr.uma güveniyorum...ben ç.şamba iğne oldum p.şembe cuma c.tesi ilişki dedi..p.tesi tekrar gidicem yumurta çatlamışmı diye bakacak..

canım bana çatlatma iğnesini vurduktan sonra 2 dün gir dedi o gün girme dedi

herhalde dr.dan dr.a değişiyor....ama ben dr.uma güveniyorum...ben ç.şamba iğne oldum p.şembe cuma c.tesi ilişki dedi..p.tesi tekrar gidicem yumurta çatlamışmı diye bakacak..

bana demedi çatlamışmı diye baklalım adet olursan adetinin3,günü gel dedi

Canım geçmiş olsun... Bu doktorları anlamak gerçekten çok zor.Bende gittim dr a. Ağrılarım çok oluyor dedim özellikle kasıklarım ve sol tarafımda ağrım çok dedim. Ultrason ile muayne etti... Çok güzel dedi ben çok heycan yaptığım için fala soru soramadım. yanlız gidincede aklıma sorular gelmedi. Herşey normal dedi.Yumoşların durumu çok iyi dedi çatlamalar olmuş ve önümüzdeki günleri de iyi değerlendirin dedi. ağrıları sodum.yumurta sayısı fazla olduğu için gerginlik yapar ve ağrı sancı yapabilir dedi. benimde tereddütte kaldığım bir sürü soru var. Ağrılarım çok olduğu için bana ilaç olarak Bi-Profenid 150mg ağrı kesici verdi. ama inanın hani hamilelik bir yana normal bir zamanda bile bukadar uyarı falan yazan bir ilaç içmem yani.. ama aldım yine sancılanırsam diye.... Şimdş bekleyeceğim... Bayramdan sonra eğer adet olmazsam, test yaptıracağım...

Yaaa ne bileyim allah hepimizin yardımcısı olsun. Dr lara daha fazla muhtaç olmadan bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu arada alminas bişi soracağım... Dr bana 6 tane yumoş dediğimde ilaveten eğer herşey istediğimiz gibi giderse çoğul gebelşk bşle olabilir dedi...Sana neden 7 tane yumoşa rağmen olmaz dedi acabaya...

insülin direnci şekerde yükselmeye sebep olur, düşürmez
şeker düşmesi açlıkta ya da insülin çok olunca olur

canım bu doktorlar bir alem..açıklamıyor anlatmıyor aydınlatmıyorlar.bizim panik olduğumuz şeyler onlara normal geliyor...
tüm bunları konuşmak paylaşmak için biz buradayız ...sen de gel :)
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...rmesinden-sikayet-edenler___.html#post9049959

slm 7 tane olmasına ragmen benım yumoslarım buyumedı canım kucuk kaldılar 16 mm ve 18 mmde kaldıkları ve yeterlı buyukluge ulasamadıkları ıcın tutmaz dedı 2omm ve uzerı olması gerekıyormus yanı anlayacagın sayı degıl kalıtesı onemlı

BENİM bildiğim klomen erkeklerin sperm kaitesini arttırıyor hızını da etkiliyor. zaten açıp prespektüsünü okur isen içinde de yazıyor..ne güzel işte iki taraftan tedavi oluyorsunuz ,ihtimalleri arttırıyor doktorun...
doktorlarımız ile ilgili paylaşımları konuştuğumuz topicime bekleriz seni de:)

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...esinden-sikayet-edenler___-2.html#post9051163

ben inanıyorum...alminasım hamişşşşş...bize şeker bayramı hediyesi olarak şeker gibi bir bebişin haberini verecek . o kasılma ağrı hayra alamet :) kesinlikle döllenmenin gerçekleştiği bebeğin tutunma çabası verdiği kesesinin oluşmaya başladığı andır o ağrıların sebebi....

bence alminasım hamileeeeeeeeeeeeeeee......

doktoru bilmiyoorrrr....istifa etsinnnnnnnnnnnnnnnnn

benim doktorum normal bir yumurtanın gelişmesi için 18 ila 22 mm olmasını bekleriz. bu sürede çatlamasını ve döllenmeye çalışmasını bekleriz. dedi. ideal yumurta bu şekilde ve tek olmalı dedi .
doktoruma onu da sormuştum arkadaşımın 7 tane yumurtası varmış nasıl oluyor demiştim doktorum da ; 7 taneden 1 tanesi gelişim gösterebilir hepsi aynı kalitede olamaz 1 tanesi normal 18 mm üzerine gelebilirse gelişmiş sayılır ve çatlaması sağlanır demişti...
doktorum merve hanıma inanıyorum ve bence HAMıLE

KIZLARRR?? farlutal yada diaformin kullanan var mı? ben 2-3 gündür kötüyüm . baş dönmesi bulantı ve halsizlik var. ultrasaon ve kan tahlilinde işey çıkmadı adet de olmayınca farlutal verdi dr um. diaformini de insülün için içiyorum...

neden oluyordur sizce???

Son düzenleme:

canım ben bu ay farlutal kullandım ama ben ilacın ilk gününde adet oldum...pek yan etkisini hissetmedim o yüzden..

canım benım ıyıdıleklerın ıcın cok tesekkur ederımm ama nerde hamıslıkkkk bende keske dedıgın gıbı olsa bence ılacın etkısı :sinifsinif:mafoldumben

canım benım ıyıdıleklerın ıcın cok tesekkur ederımm ama nerde hamıslıkkkk bende keske dedıgın gıbı olsa bence ılacın etkısı :sinifsinif:mafoldumben

çıkmadık candan ümid kesilmezmiş... Bende senin gibiyim bazen çok aşırı ümidleniyorum, bu sefer oldu tamam diyorum. sonrada sen kim hamilelik kim kendini heveslendirme sonra hüsran diyorum... ama neyse hakkımızda hayırlısı olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…