çıkmadık candan ümid kesilmezmiş... Bende senin gibiyim bazen çok aşırı ümidleniyorum, bu sefer oldu tamam diyorum. sonrada sen kim hamilelik kim kendini heveslendirme sonra hüsran diyorum... ama neyse hakkımızda hayırlısı olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çıkmadık candan ümid kesilmezmiş... Bende senin gibiyim bazen çok aşırı ümidleniyorum, bu sefer oldu tamam diyorum. sonrada sen kim hamilelik kim kendini heveslendirme sonra hüsran diyorum... ama neyse hakkımızda hayırlısı olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım buarada bende gebzelıyımalkisalkisalkishemsehrıyız yanıkaydirigubbakcemile5
kızlarrrr sesımı duyan olmadı heralde rahım fılmı cekılen varmı dıyee sormustum kımseden tık yokkkkkkkkk
selam kızlar...hepinize günaydın...farlutalım yarıladı ben de hala tık yok . yine geçen sefer ki gibi farlutal işe yaramayıp progestanmı kullancam ne???ayy hiç istemiyorum o berbat bir hap tüm dengemi sarıyor...
dün ufak bir zehirlenme vakası yaşadım . eve baygın getirdi eşim...bütün gece bişey yapmadan dinlendim tv izledim sadece. şimdi erken kalktım evimi temizleyecem sonra da 10.000 bakımım geldi:) kuaföre gidicem :)kociş kartını kaptırdı bana :)
saçlarım benim koyu kahve...asıl rengim kumral ama sarı yaptırıp istediğim formda olmayınca kahve yaptırdım epey koyu oldu bilmeyen siyah diyor o derece koyu oldu yani ....
şimdi hafiften sarıya dönsem , meg ryan gibi olsam kestirsem bir de su dalgası falan sarı olduğumda süper olur diyorum. ama sarıya tam dönmesi 5-6 ay alır dedi kuaföreüm içindeki kızıllar gidecek yıpranmış saçlar atılcak falan ...
ne dersiniz saçlarımı kestirip sarıya döneyimmi ???? karar veremedim. sarı hep makyaj ister ve yaz rengidir. kış da geliyor ama ne biliyim garip bir heves işte.....aslında kaynanam sarı hem de çiğ sarı ona benzerim sarı olursam ama ne biliyim kaar veremedim....
yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum .
ben şimdi evimi temizlicem . okuyan arkadaşlarımda yorumlarını yapsın ben çıkmadan okur ona göre karar veririm .
sevgiler, iyi hafta sonları..
bu arada ben bugün işe gitmedim kaçamak yaptım:)
hamiş değilsin ama bebeğin rahime tutunması için sağlam ve tam çalışan bi bünye lazım. doktorum beslenmeme dikkat etmemi söyledi bu dönemdehımmm bu kadarını bilmiyordum...ama daha hamiş değilimartı beyazlar başladı artık kendni göstermeye ...ee yaş 28 oldu
stellam hayırlıı olsun canımm inşallahh bu seferr olucakkaydirigubbakcemile5
En fazla klomeni ben kullandım sanırım günde aldığım doz 4 taneydi...Ben 5 günde 2 kutu içiyordum ..bazıları 5 günde yarım kutu içiyordu :))
günaydın hanımlar
pazartesi klomene başlıyorum tekrar dozu arttırdı biraz
sabah akşam alacam 5 gün
bakalım hayırlısı :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?