Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cok mersı sekercım optumzemuszemus

slm kızlar benım ıs gorusmem ıyı gectı haftaıcı tekrar cagıracaklarmıs o zaman bellı olacak benı ıse alıp almadıkları umarım kabul ederler ve ısbası yaparım cunku ısyerını cok begendım.adetıme 1 gun kaldı beklıyorum sorarsanız ne durumdasın dıye belım kasıklarım agrıyor sanırım adet olacagım deryacım cok gecmıs olsun sanada dıkkat et kendıne yorulma sakınn

Kızlar benim Farlutal bitti günler geçiyor ama hala adet olamıyorum bu şekilde nasıl olacak anlamıyorum. Rabbim istemiyor o yüzdende düzene gire bişey yok ne olcak böyle yaa...

Son düzenleme:

önce ibadetini yaparsın sonra bu hayırlı mubarek günde bebğinin gelmesi için ilk temelleri atarsın. ben böyle bi güne denk gelmesi hayırların başı

Günaydın canlarım. Hayırlı sabahlar, hayırlı günler sizea.s.

Kızlar benim Farlutal bitti günler geçiyor ama hala adet olamıyorum bu şekilde nasıl olacak anlamıyorum. Rabbim istemiyor o yüzdende düzene gire bişey yok ne olcak böyle yaa...

Ceydacığım acil şifalar tatlım. Ben de seninle aynı durumdayım, bilirim neler çektiğini. Ferlutal bittikten 13 gün sonra adet oldum. Ona da oldum diyebilir miyim bilmiorum, çünkü hala sökülmedi. Öyylee kahverengi, kırmızı arası biişi geliyo. Progestoran olsa daha iyi sonuç veriyordu aslında ama, vardır doktorlarımızın bir bildiğikaydirigubbakcemile

günaydın kızlar benim bugün 16.gün akşam ilişkide yine sağ yumurtam haber verdi bu ay yine sağdan çatlamaya başladı galiba ya benim sol tarafta hiç yumurta oluşmuyor acaba sorun olabilir mi

Günaydın alminas görüşmen güzel geçmiş umarım en kısa zamanda işine başlarsın. Tebrik ederim inşallah iyi arkadaşların olur yeni işinde.

sagol canım sen nasılsın adet falan oldunmu

Bende iyyim canım klomen kullanmadığım için bu ay çok rahatım. Sanırım o lekelenme adetti öyle bir kaç gün sürdü geçti dahada birşey olmadı. Artık kendi reglimi bile anlıyamıyorum :) Bende artık bir ay doktora gideceğim bir ay ara vereceğim. Üst üste gidince çok stres oluyor. Tabi buda iş yerinden tut hamile kalmayı bile engelliyor. Eşimle konuşuyorum ama o dr ne derse öyle devam et diyor. Ama hep benim dediğim olur :) bir ay tedavi bir ay dinlenme.

anladım canım bende dr umu degıstırmeye karar verdım bırde baskasına muayene olayım bakalım gozden kacırdıgı atladıgı bırsey var mı koru korune tek dr a baglı kalmayayım dıyorum hem sorunun yok dıyor hemde ben hamıle kalamıyorum bence gozden kacırdıgı bırseyler var

Hadi hayırlısı çok sevindim... Umarım istediğin gibi olur arkadaşım.Tabi aslında Hayırlısı ise olsun demek lazım :))
Sen içini verah tutut herşey gönlünce olsun arkadaşım...zemuszemus

Hadi hayırlısı çok sevindim... Umarım istediğin gibi olur arkadaşım.Tabi aslında Hayırlısı ise olsun demek lazım :))
Sen içini verah tutut herşey gönlünce olsun arkadaşım...zemuszemus

ıyı dılkelerın ıcın cok tsk ederım canım opuyorumnanaktan sen neler yaptın varmı durumunda degısıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…