Günaydın şekerler. Hafta sonu herkesler dağılmış. Alminas işin hayırlı olsun inşallah. UHDE aramıza hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. GÜLCAN tatlım senin kırmızılardan haber var mı? Yoksa beklemeye devam mı? İnşallah kırmızılar gelmez de, yeğenimiz gelir.
arkadaşlar selam,
size bir sorum var kafam cok karışık,
yumurtlama gununuz kadir gecesine gelseydi ne yapardınızz???
internet baktım gunah değildir ama o gecenin ibadetle gecirilmesi gerekir diyor?
dr a dedim p.tesi carsamba olsa???
yok illa salı dedi((
kafam cok karışık..
Kızlar benim Farlutal bitti günler geçiyor ama hala adet olamıyorum bu şekilde nasıl olacak anlamıyorum. Rabbim istemiyor o yüzdende düzene gire bişey yok ne olcak böyle yaa...
günaydın kızlar benim bugün 16.gün akşam ilişkide yine sağ yumurtam haber verdi bu ay yine sağdan çatlamaya başladı galiba ya benim sol tarafta hiç yumurta oluşmuyor acaba sorun olabilir mi
Günaydın alminas görüşmen güzel geçmiş umarım en kısa zamanda işine başlarsın. Tebrik ederim inşallah iyi arkadaşların olur yeni işinde.
rahim filmi çekilmedi
sagol canım sen nasılsın adet falan oldunmu
Merhaba bende klomen kullandım 3 defa ve bu ay hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum allah herkeze nasip etsin.........
Bende iyyim canım klomen kullanmadığım için bu ay çok rahatım. Sanırım o lekelenme adetti öyle bir kaç gün sürdü geçti dahada birşey olmadı. Artık kendi reglimi bile anlıyamıyorum :) Bende artık bir ay doktora gideceğim bir ay ara vereceğim. Üst üste gidince çok stres oluyor. Tabi buda iş yerinden tut hamile kalmayı bile engelliyor. Eşimle konuşuyorum ama o dr ne derse öyle devam et diyor. Ama hep benim dediğim olur :) bir ay tedavi bir ay dinlenme.
sagol canım cok nazıksın bugunku gorussmem guzel gectı fakat haftaıcı tekrar cagıracaklarmıs gorusmeye 3 bolume eleman gerekıyormus ben uc bolumede uygunmusum karar veremedıler hangı bolum olsun dıye kendı aralarında karara varıp benı buhaftaıcı arayacaklarmıs anlayacagın beklemedeyım ama ısyerı guzeldı begendım umarım ısbası yaparım:Saruboceq:
Hadi hayırlısı çok sevindim... Umarım istediğin gibi olur arkadaşım.Tabi aslında Hayırlısı ise olsun demek lazım :))
Sen içini verah tutut herşey gönlünce olsun arkadaşım...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?