Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alminas senin için hayırlısı olur inşallah canım

sagol canım valla ısyerını begendım umarım onlarda benı begenır ve ıse alırlar tam 4 ay oldu ısten ayrılalı evde cok bunaldım zaten hamılede kalamadım bebek ıcın ısten ayrılmıstım madem olmuyor ıs hayatına tekrar gerı doneyım dıyorum sengözlerimebaksanab

Bende ekimdeki reglimde ameliyatımı yapan prof. a gideceğim çok tecrübeli bir dr. Zaten 1,5 yıl önce söylemişti ameliyatta sonra.yumurtalıklarımın takviyeye ihtiyacı var diye. Ama ben ne yaptım beni takip eden adamı bırakıp başka yere gittim.

merak etme hersey duzelecek ama ıste beklemeye bızım sabrımız yetmıyor

rahim filmi nedense beni çok korkutuyor

Valla arkadaşım bütün samimiyetimle söylüyorum ki... Doktoruna göre değişiyor. Benim çok ağrılı oldu. Ama ağrı olmasının nedenlerinden en önlisi çok korkmam ve kendimi çok kasmam. Benden sana tavsiyem filimin çekileceği gün, akşam ve sabah birer tane kas gevşetici iç. Ve şunu düşün bir anlık bişi 15 fk olucak ve biticek bu kadar yani...

inşallah canım eğer yaptırırsam anestezşi almayı düşünüyorum çünkü eşimin yengesi anesteziyle yaptırdı bende başındaydım ve yapılanları gördüğüm için korkuyorum allahım inşallah yapılmasına gerek kalmaz

her kese gunaydin. ben geldim kizlar kaydirigubbakcemile2. buarada sogan kurune basladim henuz bi degisiklik yok akinti falan.

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Kadir Geceniz Mubarek Olsun!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Alminasım iyilik güzellik nolsun. Sen nasılsın canım? ışyerini beğenmene çok sevindim. Hayırlısıysa olsun, değilse geri dursun (rahmetli babaannem öyle derdi). Kafanı dağıtman anlamında iyi olur.
BALSURATLIM sağol canıım. Senin de kandilin mubarek olsun. Bütün duaların kabul olsun inşallah.
Arkadaşlar cümlenizin kandili mubarek olsun.

Yaa ben de bu rahim filmine taktım kızlar. Benim de hep sağ tarafımda tek yumurtam oluşuyor. Büyüyor ve çatlıyor fakat bir türlü döllenmiyor. Artık doktoruma güvenmediğim için kendi kendime düşünüp bir yol bulmaya çalışıyorum. Acaba benim tüplerde tıkanıklık mı var da gebelik oluşmuyor. Ne yapacam ben yaa??? Yarın doktora randevum var, ama ben rahim filmi çekin demeye çekiniyorum. Sanki onun işini ona öğretmeye çalışıyormuş gibi. Adetin kacıncı günü çekiliyor bu film, bilen var mı aranızda. Ya da ameliyathane gibi bir yerde mi, yoksa dr. muayenesinde mi çekiliyor?...

UMUTLUM canım doktorun dik bir insanmıkii onun işine karışcan diye alınganlık yapsınn :)sengözlerimebaksanab

Ula benim gibi olsana :))benim dr klomenın 3.ayında çekelimm dedii..Yokkkkk dedimm benim kafam rahat olsunn tedavnin ilk başında çekinn diyee.Ben anestezi ile oldun kuzuların sessiziliği gibi uyudumkaydirigubbakcemile3 Uyumamla ayılmam 15 sürmüş eşim söyledikaydirigubbakcemile3hele o yeşil önlüğü giyip rah,m flim aletlerini görünce cayıcaktım korkudann allahtanki uyummuşumm.

Ben doğumhaneye bile girdimm :)yeşil bezlerr üzerimdee vavvv jinekoljik dogum masasına yattımm dehşettii ..karşımda kocaman amelaıeylarda oılan ışıklardan aşılamaya girmiştimm:)hamile kalmadan dogumhaneyle :)tanıştım:roflol::roflol:

canım teşekkürler. hayırlı kandiler bu arada...
boynum berbat ağrıyor. tutuk gibi sızlıyor resmen çok kötüyüm..duramıyorum ağrıdan. bugün de oruc tuttum allah kabul ederse....ağrım daha da artmaz inşalh

Kızlar benim Farlutal bitti günler geçiyor ama hala adet olamıyorum bu şekilde nasıl olacak anlamıyorum. Rabbim istemiyor o yüzdende düzene gire bişey yok ne olcak böyle yaa...

ben geçen ay adetimin üstüne 10 bekledim . test yaptım. tık yok ...farlutal kullandım.BıTTı TIK YOK ... 10 gün bekledim yine tık yok...DOKTOR progestan verdi onu kullandım. 5. gün adet oldum..doktor ne dirençli çıktı vücudun yorumunu yaptı.....

o yüzden sabırlı ol biraz bekle...sonra git doktora...

Son düzenleme:

ee ben sana dedim canımcımmmmmm gel götüreyim seni doktoruma deidm..ama naz yapıyon kuzu...

kızlar boyun fıtığım azdı galiba dik duramıyorum boynum berbat. tekrar giremeyebiliirm. şimdiden hepinize tekrar hayırlı kandileler diliyorum...
öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…