alminas senin için hayırlısı olur inşallah canım
anladım canım bende dr umu degıstırmeye karar verdım bırde baskasına muayene olayım bakalım gozden kacırdıgı atladıgı bırsey var mı koru korune tek dr a baglı kalmayayım dıyorum hem sorunun yok dıyor hemde ben hamıle kalamıyorum bence gozden kacırdıgı bırseyler var
Bende ekimdeki reglimde ameliyatımı yapan prof. a gideceğim çok tecrübeli bir dr. Zaten 1,5 yıl önce söylemişti ameliyatta sonra.yumurtalıklarımın takviyeye ihtiyacı var diye. Ama ben ne yaptım beni takip eden adamı bırakıp başka yere gittim.
rahim filmi nedense beni çok korkutuyor
ıyı dılkelerın ıcın cok tsk ederım canım opuyorumnanaktan sen neler yaptın varmı durumunda degısıklık
Valla arkadaşım bütün samimiyetimle söylüyorum ki... Doktoruna göre değişiyor. Benim çok ağrılı oldu. Ama ağrı olmasının nedenlerinden en önlisi çok korkmam ve kendimi çok kasmam. Benden sana tavsiyem filimin çekileceği gün, akşam ve sabah birer tane kas gevşetici iç. Ve şunu düşün bir anlık bişi 15 fk olucak ve biticek bu kadar yani...
slm kızlar benım ıs gorusmem ıyı gectı haftaıcı tekrar cagıracaklarmıs o zaman bellı olacak benı ıse alıp almadıkları umarım kabul ederler ve ısbası yaparım cunku ısyerını cok begendım.adetıme 1 gun kaldı beklıyorum sorarsanız ne durumdasın dıye belım kasıklarım agrıyor sanırım adet olacagım deryacım cok gecmıs olsun sanada dıkkat et kendıne yorulma sakınn
Kızlar benim Farlutal bitti günler geçiyor ama hala adet olamıyorum bu şekilde nasıl olacak anlamıyorum. Rabbim istemiyor o yüzdende düzene gire bişey yok ne olcak böyle yaa...
anladım canım bende dr umu degıstırmeye karar verdım bırde baskasına muayene olayım bakalım gozden kacırdıgı atladıgı bırsey var mı koru korune tek dr a baglı kalmayayım dıyorum hem sorunun yok dıyor hemde ben hamıle kalamıyorum bence gozden kacırdıgı bırseyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?