Yaa ben de bu rahim filmine taktım kızlar. Benim de hep sağ tarafımda tek yumurtam oluşuyor. Büyüyor ve çatlıyor fakat bir türlü döllenmiyor. Artık doktoruma güvenmediğim için kendi kendime düşünüp bir yol bulmaya çalışıyorum. Acaba benim tüplerde tıkanıklık mı var da gebelik oluşmuyor. Ne yapacam ben yaa??? Yarın doktora randevum var, ama ben rahim filmi çekin demeye çekiniyorum. Sanki onun işini ona öğretmeye çalışıyormuş gibi. Adetin kacıncı günü çekiliyor bu film, bilen var mı aranızda. Ya da ameliyathane gibi bir yerde mi, yoksa dr. muayenesinde mi çekiliyor?...
slm gulcancım önce herkesin kadir gecesi mubarek olsun hayırlara vesıle olur inşallah rabbim dualarınızı kabul etsin hayırlı salıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.amin:Saruboceq:cnm bence hamilesin çünkü benimde ilk hamileligimde öyle cıkmıştı ben umursamadım 10.gun sonra falan dr bana test yapmamı söledi ve meyerse 5.5 haftalık hamıleymışım haberim olmadı adetıne kaç gun vardı yada gectımı cnm beta hcg yaptır bence o testte cıktıysa öbür teste de cıkar hadi inşallah mubarek gunde müjde olur senin için bayram hediyesi cok guzel olur.:teytey:hihoyyyt:sm_cool:kızlar bir bakın nolurr.
Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürdüüü sana gönderdiiiii mucizeniii.Tebrikkk ederimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Liste tutupta tek hamiş kalmayan benim :roflol:iŞTE Dİnozorluk kısır döngüü budurr :roflol:
bende kocamı razı ettım bugun test yaptırmaya gıdıyoruzz bakalım onda bıse cıkmassa bana rahım filimlerinın yolu gozukuyo.. allahım bu mubarek gunde kotu sonuclarla karsılastırma benıııııı
:teytey::teytey::teytey: GÜLCAAAANNNNN süpersiinn :teytey::teytey::teytey:
Allahım yüzüne baktı. Gözün aydı tatlım yaa. Allah sağ salim doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalllahhh...
Liste tutupta tek hamiş kalmayan benim :roflol:iŞTE Dİnozorluk kısır döngüü budurr :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?