off mıllet kafam karısık
bu ay olsam hamıle ne guzel olur yaza bebısımle gırerdık
hayal ve ümiittt
benimde 2 günüm kaldı test yapmaya korkuyorum. bu ay klomen kullanmadım.
regl olacakmışım gibi de bir durum yok. sadece son 10 gündür akıntım var fazladan. öyle bel aprısı falanda olmadı. onun için pek ümidimde yok. offf ya beklemek ne kadar zormuş.
allah bu gece yapılan duaları geri çevrmezmiş inşallaahh kabul olur dualarımzz..
allah hepmzn dualarını kbl etsn kadir gecenz mübarek olsn:Saruboceq:
iyi geceler kızlar kadir geceniz mübarek olsun allah bütün dualarınızı kabul eylesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım inş. bebiş vardır aman yasakkelimesakın günün geçmeden test felan yapma ben yaptım aldım boyumun ölçüsünü daha çok üzüldüm yeni toparlandım..bekle günün geçince paşalar gibi testini yap.
:teytey::teytey::teytey::teytey:canım gulcan çok sevindim yaa bu güzel günde bu haberi bize verdinya süpersin tatlım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim yaaadelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:enbuyukkk:a.s.
slm cnm bende aynı sorunu yaşıyorum 5/6 gundur cok akıntı var adetıme 6 gun var bılmıyorum bıde gaz sancısı cekıyorum ben klomen kullandım bu ay ama iyne vurulmadım bekliyorum gercekten beklemek cok zor:hulya::teselli:
gülcancıgım cok tebrıkederım cnm
bu topıge arada gelıp okuyorum ne mutlu sana cnm
umarım kan sonucunda güzel cıkar
allah saglıcakla hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsın
darısı tüm isteyenlere:1hug:
Sana da günaydın Gülcancığım. Nasılsın. Tahminimce hala şoktasıın! Allahım hep böyle güzel haberlerle şok olmamızı nasip etsin inşallahh. Sonucu alır almaz güzel haberi kesin olarak duyarız inşallah canım. Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize
arkadaslar bu arada bende bugun doktordaydım bugun 10.gunum yumurtam 14 santım ve benımde hep sol tarafımda tek yumurta gelısıyor bıde doktorum bana az bı pcon var dedı ama cok az dedı ben bıraz kılo aldım bır anda ondan sanırım ama bu hamıle kalmanı engellemez dedı gozle gorulmeyecek kadar kucuk dedı az bır ıhtımal var dedı pcolu olmana ne bılım kafam cok karıstı arkadaslar sogan kurumu yapayım bana acıl cvp verın bu 2.ayım 3.ayın sonunda olmazsa benden rahım fılmı ıstedı bende narkozlu cektırcem en saglamı kasarım kendımı falan ben uyuyayım ne yaparlarsa yapsınlar acı cekmek ıstemıyorum persembe tekrar kontrol var bu arada catlatma ıgenısıde verıyo doktorum
Gülcan klomende 2 ayınmıydı birde glukofeni ne zamandan beri kullanıyorsun birde rahim filmi çekilmişmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?