yaa gulcancım bu aksam mubarek aksam bıldıgın guzel dualar varsa gercı her dua guzeldırde bebek ıcın bıze yazsana bızde bu aksam bol bol dua etsek buarada kızlar rabbım namaz esnasında secdedeyken edılen duaları kattı suretle geri cevırmezmıs secdede dua cok onemlı mutlaka buaksam dua edın...kendınıze ve bızeeeeee...
inşallah sende hamişsindir canım.
amin.allah razı olsun canım.allah sizede ve tüm listede bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin.
e halay cekmedık dans etmedık :CüvCüv:gamyoncuiremsu:içelim::sm_cool::teytey::hooray::dance::dance::dance::enbuyukkk:
bende inanamıyorum alminassss.
sana demiştim kanamayan rahimden ümit kesilmez diye.
inşallah senin yumoşlardan biride tutmuştur.[/QUOT
canım tebrikler bak hiç umudun yoktu şimdi hamişsin çok mutlu oldum pko lusun ve ve bizlere umutsun canım allah kucağına alamyı nasip eylesin çok güzel ve mübarek bir zamanda haberi geldi:teytey::teytey::teytey:Şeniz
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
GÜLCAN HAMİLEEEEE....
gülcancım çok sevindim valla..alminas söyledi hemen siteye girdim..ikimizde aladık sevinçten...
bu sayfaya en çok emek veren sensin..hepimizin adetine tedavisine kadar çizelge tutuyorsun. tek tek de günler gelince hayırdır ne oldu diye soruyorsun...bu kadar emek verdin..hepimiz dua etmişiz demekki senin de dualarınla kabul oldu...allah salıkla bebeğinize kavuşturmak nasip etsin inşşalah.dikkat et kendine...
ne uğurlu sayfaymış ya her gün bir hamile duyuyoruzzzzzzz
gülcan tebrik ederim allah tamamını erdirsin.
bayram hediyesi oldu resmen.
canım tebrikler bak hiç umudun yoktu şimdi hamişsin çok mutlu oldum pko lusun ve ve bizlere umutsun canım allah kucağına alamyı nasip eylesin çok güzel ve mübarek bir zamanda haberi geldi:teytey::teytey::teytey:Şeniz
bende piko var ve yasmin kullanıyordum bırakalı 4 ay oluyo ve dr a gidincede klomen denedik bir kere sonra moralim çok bozuldu vr bende tedaviyi bıraktım bünyemi dinlendiriyoeum en azından ocak ayına kadar siz neler yapıyorsunuz şu mübarek günde allah bizim dualarımızıda kabul eder eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip eder inşaallaahhhh
ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.
ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayırlı olsun gulcan kendım olsam bu kadar sevınırdım heralde
allah tamamına erdırısın
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt gülcanııım inanamıyorum hamişsiiiiin allahım bu bin geceden hayırlı mübarek günde ne güzel bir haber ya rabbim noolur bize de yaşat bu güzel duyguyu...canım benim allah sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsin çook sevindimmm...:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
tebrik ediyorm seni hamilesn bncede allah bu mübarek günde seni nasıl sevndirdi darısı başımıza inşallaaahhhhh:Saruboceq:
ne kdr şükretsen azdrrr rabiim sağlıklar versnnnn
hadi canım yaaaaa sıra sendeuç bakalım anneliğe doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?