Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah sende hamişsindir canım.

amin.allah razı olsun canım.allah sizede ve tüm listede bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::içelim::içelim:gulcannn hamıle gulcan hamıle yasasın kendım olsa bukadar anca sevınırdımmmmmmmm...

bende piko var ve yasmin kullanıyordum bırakalı 4 ay oluyo ve dr a gidincede klomen denedik bir kere sonra moralim çok bozuldu vr bende tedaviyi bıraktım bünyemi dinlendiriyoeum en azından ocak ayına kadar siz neler yapıyorsunuz şu mübarek günde allah bizim dualarımızıda kabul eder eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip eder inşaallaahhhh

her dua kabuldur canım.evet özellikle secdede yapılan.ben çok yaptım çünkü hemde alaya alaya.
allahım şürler olsun kabul oldu dualarım.
ben kurandan yasin ve meryem sureleri çok okuyordum.bide geçen ay 4444 adet tefriciye okumuştum.
çok faydaları olduğuna inanıyorum.

her dua kabuldur canım.evet özellikle secdede yapılan.ben çok yaptım çünkü hemde alaya alaya.
allahım şürler olsun kabul oldu dualarım.
ben kurandan yasin ve meryem sureleri çok okuyordum.bide geçen ay 4444 adet tefriciye okumuştum.
çok faydaları olduğuna inanıyorum.

e halay cekmedık dans etmedık :CüvCüv:gamyoncuiremsu:içelim::sm_cool::teytey::hooray::dance::dance::dance::enbuyukkk:

halayı yarına bıraktım.inşallah çok büyük kutlama yapıcaz burda.
kan testinide alım elimede ondan sonra kimse durduramaz beni.
çünkü aylardır bu günü bekliyorum.

allah razı olsun canlarım.bende hep hamile haberi alınca seviçten gözdelerim dolardı onlar kadar çok sevinirdim.inşallah hep birlikte burda yine devam ederiz.siz benim ailem gibi oldunuz.elimden geldiğinde hergün burda olup yine takip edicem hepinizi.peşinizi bırakmam.allahım inşallah kucağıma almayıda nasip eder.

canım tebrikler bak hiç umudun yoktu şimdi hamişsin çok mutlu oldum pko lusun ve ve bizlere umutsun canım allah kucağına alamyı nasip eylesin çok güzel ve mübarek bir zamanda haberi geldi:teytey::teytey::teytey:Şeniz[/QUOTE]

hem pconun pcosuydum.biliyorsunuz bütün etkilerini yaşıyordum pconun o yüzdende çok korkuyordum bebeğim olmaycak diye.çok şükür rabbime.allah hepinize nasip etsin inşallahh.opuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq:

hem pconun pcosuydum.biliyorsunuz bütün etkilerini yaşıyordum pconun o yüzdende çok korkuyordum bebeğim olmaycak diye.çok şükür rabbime.allah hepinize nasip etsin inşallahh.opuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE

canım yaaaa biliyorum kilo kıllanma saç dökülmesi adet düzensizliği bol bol ne ararsan vardı ayne bende de amasen banaümit oldun canım benim opuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldin

yasminden sonra ara vermek doğru kara. klomen en fazla 3 ay kullanılması gereken bir ila. fazlası kist yapıyormuş çünkü. ama doktoru bırakmanıa bişey diyemem . gitsen iyidi:)
ben de ara verdim ama tedavm devam ediyor. ginera verdi bana da kullancam ama bi adet olmayı başarabilrsemmm...bugünden saymaya başlıcam . farlutalım yeni bitti.

pco luuym dedin..seninde göbek çevrende yağlanma var mı kilolumusun ???

ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt gülcanııım inanamıyorum hamişsiiiiin allahım bu bin geceden hayırlı mübarek günde ne güzel bir haber ya rabbim noolur bize de yaşat bu güzel duyguyu...canım benim allah sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsin çook sevindimmm...:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.

tebrik ediyorm seni hamilesn bncede allah bu mübarek günde seni nasıl sevndirdi darısı başımıza inşallaaahhhhh:Saruboceq:
ne kdr şükretsen azdrrr rabiim sağlıklar versnnnn

hayırlı olsun gulcan kendım olsam bu kadar sevınırdım heralde
allah tamamına erdırısın

tebrik ediyorm seni hamilesn bncede allah bu mübarek günde seni nasıl sevndirdi darısı başımıza inşallaaahhhhh:Saruboceq:
ne kdr şükretsen azdrrr rabiim sağlıklar versnnnn

hepinizden allah razı olsun arkadaşlar.allahım sizlerede nasip etsin.
allah izin verirse Mayıs Annesi olucam ya hala inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…