hepinizden allah razı olsun arkadaşlar.allahım sizlerede nasip etsin.
allah izin verirse Mayıs Annesi olucam ya hala inanamıyorum.
slm cnm bende aynı sorunu yaşıyorum 5/6 gundur cok akıntı var adetıme 6 gun var bılmıyorum bıde gaz sancısı cekıyorum ben klomen kullandım bu ay ama iyne vurulmadım bekliyorum gercekten beklemek cok zor:hulya::teselli:benimde 2 günüm kaldı test yapmaya korkuyorum. bu ay klomen kullanmadım.
regl olacakmışım gibi de bir durum yok. sadece son 10 gündür akıntım var fazladan. öyle bel aprısı falanda olmadı. onun için pek ümidimde yok. offf ya beklemek ne kadar zormuş.
canım tebrikler bak hiç umudun yoktu şimdi hamişsin çok mutlu oldum pko lusun ve ve bizlere umutsun canım allah kucağına alamyı nasip eylesin çok güzel ve mübarek bir zamanda haberi geldi:teytey::teytey::teytey:Şeniz
ahanda bir pco lu daha.canım yeni tedavin hayırlı olsun.bende 8 aydır doktora gidiyodum ama hiçbiri pco var demedi.geçen yeni bir doktora gittim o gördü.banada klomen ve glukofen verdi.bu ikinci ayım.hadi hayırlısı.
ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.
kadır gecenız mubarek olsun hanımlar inşallah bu ay gülcan gibi cok arkadas hamış cıkar.ben eger duzene gırdıyse adetım 13gun sonra adet olcam bugunler calısam gunlerım acaba duamı edıp bı calışsammı?:kedi:Şeniz
:1no2:Bence çalışmaaa ama yınede sen bılırsın
ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.
ama ya yarın esım yokkı tam persembe aksamına kalıyo:) nedersınya benım agrılarm var galıba klomen kullanmadım ama yumurta olustu gıbı gelıyo.ve catlıyo gıbı yogun akıntı var.bende ondan calısıyım dıyoom ama ıcım pek almıyomirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?