Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

allah bu gece yapılan duaları geri çevrmezmiş inşallaahh kabul olur dualarımzz..
allah hepmzn dualarını kbl etsn kadir gecenz mübarek olsn:Saruboceq:

Gülcan çok çok sevindim inan sanki çok yakın bir arkadaşımmış gibi sevindim. Çok tebrik ederim. Gözün aydın olsun canım.

Gülcancığım Çok tebrik ederim canım. İnşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder. Hadi gözün aydın hayırlısı olsun. Darısı ben ve diğer arkadaşlarımın başına şu mübarek günün yüzü hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah. AMİNN.

evet gülcan bu ay yaptığın özel birşey varmı lütfen bizi aydınlat. daha çok bilgiye ihtiyacımız var.

benimde 2 günüm kaldı test yapmaya korkuyorum. bu ay klomen kullanmadım.
regl olacakmışım gibi de bir durum yok. sadece son 10 gündür akıntım var fazladan. öyle bel aprısı falanda olmadı. onun için pek ümidimde yok. offf ya beklemek ne kadar zormuş.

slm cnm bende aynı sorunu yaşıyorum 5/6 gundur cok akıntı var adetıme 6 gun var bılmıyorum bıde gaz sancısı cekıyorum ben klomen kullandım bu ay ama iyne vurulmadım bekliyorum gercekten beklemek cok zor:hulya::teselli:

hem pconun pcosuydum.biliyorsunuz bütün etkilerini yaşıyordum pconun o yüzdende çok korkuyordum bebeğim olmaycak diye.çok şükür rabbime.allah hepinize nasip etsin inşallahh.opuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

Gülcan canıgönülden tebrik ederim bizlerede dua :lepi:

Gülcan klomende 2 ayınmıydı birde glukofeni ne zamandan beri kullanıyorsun birde rahim filmi çekilmişmiydin?

gülcancım tebrik ederim seni cnm inşşallah sağ salim himileliğini atlatıp allah kucağına da almayı nasip etsin. bende hem okudum hem ağladım rabbim bana nasip etsin diye cnım bende pcosluyum buay aşılama yapıldı beklemedeyim benimde aşlamamın 4.günü ve benimde beyaz ve çok akıntım var inş.m senden hamilelik bana ve isteyen herkeze nasip etsin bu gecenin hürmetine amin.

ay gulcancımmmm coookkkk sevindim...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
bende kadir gecenizi mübarek etmek için girmiştim topice:)
meğer kutlama varmış:)))

:dance: :dance: :dance:

darısı bizlerin başına inşallah
arkadaşlar geceniz mübarek olsun, Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
Amin...

gülcan anneeee, tebrikler....

kadır gecenız mubarek olsun hanımlar inşallah bu ay gülcan gibi cok arkadas hamış cıkar.ben eger duzene gırdıyse adetım 13gun sonra adet olcam bugunler calısam gunlerım acaba duamı edıp bı calışsammı?:kedi:Şeniz

:1no2:Bence çalışmaaa ama yınede sen bılırsın

:1no2:Bence çalışmaaa ama yınede sen bılırsın

ama ya yarın esım yokkı tam persembe aksamına kalıyo:) nedersınya benım agrılarm var galıba klomen kullanmadım ama yumurta olustu gıbı gelıyo.ve catlıyo gıbı yogun akıntı var.bende ondan calısıyım dıyoom ama ıcım pek almıyomirmirmirmir

ayy ne yazıcamı ne söylicemi bilemiyorum elim ayağım titriyor.iananmıyorum inşallah yanlış değildir testin sonucu.
yarın kan testi yaptırabilirsem hemen yaptırıcam.

:teytey::teytey::teytey::teytey:canım gulcan çok sevindim yaa bu güzel günde bu haberi bize verdinya süpersin tatlım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim yaaadelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:enbuyukkk:a.s.

:sm_confused::sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…